Ytre enebakk

Vågvann Panorama. NY PRIS! Tiltalende leilighet over 2 plan | Takterrasse med utsikt over Våg | P-plass i lukket anlegg

Nylendeveien 1 C , 1914 Ytre enebakk

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Ole Andreas Huse
Ole Andreas Huse Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris over 5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

72%

av boligene er eldre enn 20 år

39%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 97 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 2 737 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 22
Energimerking B
FINN.no 318937136
Sist endret 11.11.2023 11:53
Prisantydning 5 400 000,-
Totalpris 5 545 592,-
Fellesutgifter 2 580,-

Beregnet totalkostnad

5 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperforsikring, Tryg) -------------------------------------------------------- 145 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 545 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi i Lokalmegleren & Partners Follo har gleden av å presentere nyere og lettstelt leilighet i boligsameiet Vågvann Panorama. Boligprosjektet stod ferdig høsten 2019 og består av tre "by-villaer" i to etasjer med tilsammen 12 leiligheter + felles garasje- og bodanlegg i underetasjen. Leiligheten fremstår med gjennomgående god standard. Boligen bærer preg av forsiktig bruk og fremstår som tilnærmet ny.

Av kvaliteter nevnes:
• Gjennomgående leilighet over 2-plan med påkostet standard
• Påkostet kjøkken med komplett hvitevarepakke
• 2 soverom og 2 stuer
• Flislagt bad med egen nisje for vaskerom
• Vannbåren gulvvarme
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
• Privat takterrasse på 35 m² m/gode solforhold
• Parkmessig opparbeidet uteanlegg
• Tilgang på felles kajakkbod i kort gangavstand fra Våg
• Bussholdeplass i umiddelbar nærhet

Innhold

Gang, stue/kjøkken , 2 soverom, bad/vaskerom og bod.
Loftetasje: Stue og utgang til takterrasse.

Til leiligheten medfølger også sportsbod i felles anlegg i underetasjen.

Standard

Leiligheten fremstår med gjennomgående god standard. Boligen bærer preg av forsiktig bruk og fremstår som tilnærmet ny. Romløsningen er praktisk utformet og fremstår som bruksvennlig for flere kjøpegrupper med 2 stuer, 2 soverom, romslig bad med innenfor liggende vaskerom, romslig markterrasse, innvendig og utvendig bod, fast garasjeplass m.m.

Boligen er bygget etter TEK10 som innebærer at de nyere kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling, elektrisitet er ivaretatt. Med disse retningslinjene er der lagt til rette for boliger med god bo komfort og lavere energiforbruk enn eldre boliger.

Eksempler på materialvalg:
Gulv: 1 stavs parkett i eik. Lys grå  fliser i matt utførelse på gulv. Mosaikkfliser i dusjsonen i grå farge.
Vegger: Sparklet og hvitmalte gipsplater/betong. Hvite fliser i matt utførelse på bad.
Kjøkkeninnredning: Hvite fronter i slett utførelse. Laminat benkeplate i sort farge.

Entré

Leilighetens entré tilrettelegger godt for oppbevaring av uteklær med garderobeskap i egen nisje og plass til kommodeløsninger og klesknagger.

Stue

Stuen er åpen og romslig med plass til sofagruppe og spisebordgruppe. Den åpne og luftige planløsning med de store vindusflatene og 2-fløyet fransk balkong sørger for rikelig med lysinnfall. Vegger er malt i lys, lun og trendy farge som står i stil til kjøkkeninnredningen.

Stue 2

I 2. etasje er det ytterligere en stue som blir perfekt til rolige tv-kvelder samt vennebesøk for familiens yngste.

Kjøkken

Kjøkkenet fremstår som innbydende med god skap- og benkeplass. Innredning er fra Sigdal med grønne fronter i slett utførelse. Med et grønt kjøkken bringer du naturen innendørs og skaper en rolig atmosfære i ditt hjerterom. Laminat benkeplate med underlimt kum og nedfelt koketopp med induksjon. Integrert hvitevarer som kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Stekeovn i høyskap. Ventilator med avtrekk ut.

Bad

Baderommet er med et stilrent fargevalg på fliser og innredning. Gulvvarme med termostat gir den lune varmen som vi alle liker. Varmtvannsbereder og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel er praktisk plassert i en egen nisje med skyvedørsløsning fra badet.

Takterrasse

Fra stuen er det utgang til det alle drømmer om når våren og sommeren virkelig tar grep: Din egen takterrasse på 35 kvm! Plasseringen gjør at man kan nyte solen hele dagen og beliggenheten gir en følelse av nærhet til Østmarka i øst og vannet Våg i vest. Eget vannuttak på terrassen.

Soverom

Det naturlige hovedsoverommet er på ca. 13 m² og har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og garderobeløsninger.

Soverom 2

Soverom nr. 2 fremstår som utmerkede barnerom der familiens yngste får fin boltreplass, hjemmekontor eller som gjesterom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Våglia i Ytre Enebakk. Tilbudet av fasiliteter er bra, enten det er butikker, rekreasjonsområder, fritidssysler, kollektivtransport eller skoler. Fra eiendommen er det ca. 3 km til Vågsenteret - et nærsenter med dagligvarebutikk, kafé, apotek, vinmonopol, div. småbutikker m.m. I umiddelbar nærhet til eiendommen ligger busstopp der du kan hoppe på direkteruter til både Oslo, Ski og Lillestrøm. Det tar ca. 15 min. med bil til Ski, 25 min. til Oslo og 1 time til Gardermoen.

Ungdomsskole og ny barneskole ligger i gangavstand unna. Flere barnehager ligger i Ytre Enebakk, bla. Nylende barnehage som ligger en kort trilletur unna. Det er godt utbygget gangveisystem i nærmiljø, som sikrer trygge skoleveier.

Vågvann som ligger rett utenfor dørstokken er perfekt for både badeelskere, fiskere, kajakk- og kanopadlere. Vannet henger sammen med flere andre vann, slik at man kan padle en lang dagstur for å komme til enden. Flott badestrand samt gode jakt og fiskemuligheter ligger også i omkringliggende områder. Fra området går det sti- og løypenett som er koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka hvor spesielt Vangen Skistue er et populært turmål.

Felleskostnader

2 580 pr. mnd. Felles forsikring, vaktmestertjenester, div. vedlikehold, felles strøm, forretningsførsel, tv/bredbånd m.m

Sameie

Eierseksjonen hører til boligsameie Vågvann Panorama Boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Til alle sameiets boliger medfølger en eierpart i felleseiendom, med felles adkomstvei, felles p-plasser, felles renovasjonsløsning, kajakk bod og felles grøntarealer mv.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det er ikke felles låneopptak i sameie

Forsikring

Felles forsikring gjennom sameiet sin fellespolise i Tryg Forsikring med avtalenummer 7190735.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Baderom/vaskerom:
Overflater vegger: TG 2 gjelder kun hull/glippe rundt kabelgjennomføring i vegg for varmekolbe for vannbåren varme. Det skal benyttes mansjett/fiberduk innsmurt med smøremembran for gjennomføringer i membransjikt.

Fallforhold (gulv): Høydeforskjell fra topp slukrist til topp gulvoverflate ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 5 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.

TG 3 er ikke gitt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 101 kvm

2. etasje:
Bruksareal:  78 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Alle rom unntatt innvendig bod

3. etasje:
Bruksareal: 23 m².
Primærrom: 23 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Lett adkomst fra offentlig vei.

Tomt

Fellesarealer er parkmessig opparbeidet med plen, variert beplantning, asfalterte adkomstveier med kantstein, steinlagte støttemurer, trappeadkomster i granitt, m.m.

Fellestomt. Tomtens grunnareal: 2 737m²

Garasje / Parkering

1 fast plasser i felles garasjeanlegg følger seksjonen (seksjonert som tilleggsdel).

4 plasser er avsatt til gjesteparkeringsplasser i sameie

Byggemåte

Bygningen er fundamentert på fjell og oppført med grunnmur/gulv fra ferdig singlet og avrettet byggegrube. Ringmur av Jackon ringmursystem med bredde med pålimt fibersementplate. Grunnmur av  Thermo mur. Gulv på grunn er dobbeltarmert og det etablert radonsperre system inkl. radonbrønner. Etasjeskillere i trebjelkelag. Nødvendige fundamenter for utvendige ramper, trapper og takoverbygg til inngangspartier er etablert i betong og stedvis som granittmurer. Yttervegger av bindingsverk med innvendig påforing. Innvendig kledning av yttervegger gips. Utvendig kledning: Deler av yttervegger er kledd med aquaboard som pusset med armert silicatpuss og malt i lys gråstruktur.

Resterende utvendige vegger er kledd med dobbelt falset liggende panel. Leveres grunnet og beiset med 1 mellomstrøk. I Innvendige vegger

Innvendige lyd / brannvegger mellom leiligheter av dobbelt bindingsverk. Kledd med 5 lag gips. Resterende innvendige vegger av nødvendig bindingsverk, isolert og kledd med gipsplater på begge sider. Taktekking som sveiset banebelegg av Sarnafil med fall til utvendig nedløp Vinduer og terrassedør fra Løken Trevare med 3 lags isolerglass. For ytterligere detaljer henviser vi til tilstandsrapport fra takstmann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Tillatt

Oppvarming

Boligen er med vannbåren oppvarming i alle gulv i 1. etasje fra egen el-kolbe.
Panelovn er montert i luftsstuen.

Balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg av type Flexit  med høy gjenvinningseffekt av varmeforbruket. Avkast med kombiboks på vegg. Avtrekk i våtrom og kjøkken samt tilluft i alle oppholdsrom

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 12 000 kwh.pr. år har eier sitt forbruk ligget på

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Årlige kommunale avgifter i Enebakk kommune utgjør følgende: Renovasjon kr.3 560,- (felles avfallsbrønn.).  Avløpsgebyr kr. 8 810,- (med vannmåler). Forbruksgebyr vann: Kr. 11,9 pr. m3. 

Forbruksgebyr avløp: Kr.  per m3. Videre påløper det kr. 4 496,- (Årsgebyr) til Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk SA. Forbruksgebyr vann: Kr. 21,25 pr. m3. Kommunale avgifter faktureres hvert kvartal. Vannverket fakturer hvert halvår.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 062 897 pr. 31.12.22 11:07 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 039 009 pr. 31.12.22 11:07 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1988/279-1/6  Erklæring/avtale  
AVSTÅELSE AV AREAL TIL VEGGRUNN
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 3028-90/22
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/784805-1/200  Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 8
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 99/1319

Vei/vann/avløp

Lett adkomst fra offentlig vei inn på felles privat vei/gårdsplass.
Prvat vannverk, Kirkebygden og Ytre Enebakk Vannverk SA.

Offentlig avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Med boligkjøperforsikring får du ekstra trygghet når du kjøper bolig. Du får juridisk hjelp hvis du oppdager vesentlige skjulte feil og mangler ved boligen, eller hvis det er tilbakeholdt eller gitt uriktige opplysninger som har påvirket boligkjøpet ditt. Boligkjøperforsikringen gir deg også juridisk rådgivning, advokathjelp og håndtering gjennom rettsapparatet hvis du trenger det.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 40 40 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Lokalmegleren & Partners Follo/Estator Eiendomsmegling AS har avtale med Askim og Spydeberg Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Nylendeveien 1 C, 1914, Ytre enebakk, Gnr. 90 bnr. 22 snr. 8 orgnr. 923735216 i Enebakk kommune
Ideell andel av sameiet: 99/1319

Oppdragsnummer

193-23-0087

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Lokalmegleren & Partners Follo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.