Fredrikstad

Åsebråten | Byggeår 2020 | 3 soverom | Lave felleskostnader | Solrik 2.etg | Parkeringskjeller

Åsebråttunet 18F , 1605 Fredrikstad

VISNINGER

1. oktober søndag kl. 18:30-19:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henrik Lien
Henrik Lien Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

54%

av eiendommene har pris over 5 mill

70%

har bolig mellom 60-120 kvm

67%

av boligene er nyere enn 20 år

47%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 96 m²
Bruksareal 100 m²
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 201
Bruksnummer 15
Energimerking C
FINN.no 319515302
Sist endret 22.09.2023 14:44
Prisantydning 5 600 000,-
Totalpris 5 750 619,-
Fellesutgifter 3 950,-

Beregnet totalkostnad

5 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 150 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 750 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Åsebråttunet 18!

En stor og velholdt leilighet i Smedens Hage!

Leiligheten skimter med tre soverom, bad og wc-rom, eget vaskerom, kjøkken med åpen løsning og romslig stue med utgang til solrik balkong. Beliggenheten er ideell for den som ikke ønsker å bo midt i sentrum, men som heller ønsker å trekke seg litt tilbake og samtidig bo sentralt. Det er kort vei til det nødvendige, skoler og barnehager, sentrum, samt lysløype i Fredrikstadmarka med flotte turmuligheter.

Leiligheten holder en god standard og fremstår nesten som ny. Her kan du flytte rett inn!

- Solrik balkong
- 3 soverom
- Parkeringskjeller
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon
- "Nesten ny" standard
- Rolig og barnevennlig
 

Ta kontakt eller meld deg gjerne på, så sees vi på visning!

Standard

Leiligheten ligger i andre etasje i en flermannsbolig, og er oppført i 2020. Leiligheten har åpen planløsning mellom stue og kjøkken, samt en balkong mot syd/øst. Innvendig holder leiligheten en normal standard, og er generelt godt vedlikeholdt. Utvendig opplyser eier at det er sameiet som er ansvarlig for vedlikeholdt av tomten og bygningsmassen. Det følger med en biloppstillingsplass og en bod i nabobygget.

Entré:
Romslig inngangsparti med utvendig adkomst i 2.etg med god plass for bekledning.

Bad: Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, nedsenket dusjnisje, vegghengt klosett og balansert avtrekk. Det er fremlagt dokumentasjon fra uavhengig kontrollør. Fliser bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på flisene, ei heller fugene. Membranen er en lukket konstruksjon, og er derfor ikke inspisert. Sluket er fra byggeår. Det er fremlagt dokumentasjon fra uavhengig
kontrollør. Det tas generelt forbehold om membranløsninger, tilkobling til sluk etc. Innredningene på badet er generelt godt vedlikeholdt, og det er ikke observert skader. Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. Konstruksjonen er tre år gammel og eier har fremlagt dokumentasjon. På bakgrunn av dette, er det ikke foretatt hulltaking.

Vaskerom:
Det er belegg på gulvet og malte plater på veggene. Det er montert uttak for vaskemaskin. Rommet har tekniske løsninger. Det er fremlagt dokumentasjon fra uavhengig kontrollør. Overflater bak innredninger er ikke sjekket. Det er ikke observert skader på overflatene. Det er tilfredsstillende fall til sluk. Membranen er en lukket konstruksjon, og er derfor ikke inspisert. Sluket er fra byggeår. Det er fremlagt dokumentasjon fra uavhengig kontrollør. Det tas generelt forbehold om membranløsninger, tilkobling til sluk etc. Uttak for vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon med tilluft til rommet. Konstruksjonen er tre år gammel og eier har fremlagt dokumentasjon. På bakgrunn av dette, er det ikke foretatt hulltaking.

WC-rom:
Det er montert vegghengt klosett og servant. Det er balansert avtrekk og fliser på gulvet.

Stue:
Stuen er av god størrelse, og det er kjekke møbleringsmuligheter både for salong og spiseavdeling. God takhøyde, malte gipsvegger med listefri overgang til himling, samt parkett på gulv. Fra stue er det utgang til delvis overbygget balkong mot sydøst.

Kjøkken:
Kjøkkenet i åpen løsning mot stue med praktisk skap- og benkeplass. Det er også plass for frokostbord eller mulighet for å utvide kjøkken dersom man føler det er nødvendig. Innredningen har malte skapfronter i glatt utførelse, og laminert benkeplate. Innredningen har integrerte hvitevarer. Det er åpen planløsning til stuen. Det er montert avtrekksvifte over komfyr/platetopp. Ukjent tilkobling av ventilatoravtrekket.

Soverom:
Det er i alt tre gode og svale soverom mot nordvest. Hovedsoverommet har egen praktisk walk-in garderobe.

Bod:
Det medfølger bod på ca. 4 kvm. i felles garasjeanlegg, hvor man også har egen parkeringsplass.

Tekniske installasjoner:
Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. TG er kun basert på alder og synlige rør. Det meste av rørene er ligger i skjulte konstruksjoner, og er derfor ikke inspisert. Boligen har balansert ventilasjon fra byggeår. Hovedenheten er plassert på vaskerommet. Skjulte rør er ikke inspisert, og tilstandsvurdert. Det er ikke montert bereder i leiligheten. Eier opplyser at det er vannbåren varme i hele gulvet i andre etasje bortsett fra badet og
vaskerommet. Bergvarme. Fordelerskapet er plassert på vaskerommet, og har avrenning. I el-skapet er det: Automatsikringer, overspenningsvern med 32 amp hovedsikring og 20 kurser. Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Leiligheten har røykvarsler.

Beliggenhet

Leiligheten ligger idyllisk til midt mellom Fredrikstad sentrum og Fredrikstadmarka med lysløype og flotte turstier. Her finner vi også Bjørneløypa, "barnas egen tursti", som er en flott tursti med variert underlag og spennende dyreskulpturer klare til å bli oppdaget, samt "dammene" hvor man kan stå på skøyter på vinteren, eller mate en and eller to. På Åsebråten bor man tilbaketrukket fra byliv og støy, samtidig svært sentralt.

Leiligheten ligger høyt på Åsebråten med utsikt over hustak fra stue og balkong. Området er godt etablert og meget attraktivt, ca 3 km fra Fredrikstad sentrum. Barnevennlig beliggenhet i blindvei uten gjennomgangstrafikk og umiddelbar nærhet til lekeplass. Det er kort vei til det meste, både til fots, med sykkel og bil. Flere barnehager, skoler, Stjernehallen og ulike forretninger på Wilbergjordet.

Fredrikstad sentrum kan skimte med bryggepromenaden, hvor du finner mangfoldige restauranter, kjøpesenter, gratis byferge om du ønsker deg til Gressvik eller Gamlebyen, båtliv på sommerhalvåret, jernbanestasjon og bussforbindelser i flere retninger.

Felleskostnader

3 950 pr. mnd. Til dekning av bl.annet: forretningsførsel, revisjon, TV/data-fibernett, bygningsforsikring, drift- og vedlikeholdskostnader, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm fellesarealer / bergvarme samt andre service- og vedlikeholdsavtaler tekniske anlegg.

Andel formue

8 335

Sameie

Sameie: Sameiet Smedens Hage, Orgnr: 926011537

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

I tillegg til fullverdiforsikring inkluderer også forsikringen sikringsordning for manglende betaling av felleskostnader med en dekningsgrad på 36 måneder.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 3240714

Regnskap

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

- Det er tillatt med normalt dyrehold.
- Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets områder.
- Eier er ansvarlig og erstatningspliktig for skader eget dyr måtte påføre person eller gjenstander i sameiet.
- Eier må fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate seg innenfor sameiets område.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
- Ingen TG2 og TG3 er målt eller observert av byggesakskyndig.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- Ja, test av ventilasjonsanelgg og justering av ventiler.

Tilleggskommentar:
- Noen sprekker i fuging mellom tak og vegg enkelte steder. Noen ujevnheter mellom skjøter i parkett. En stikkontakt er felt inn i vinduslist.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 100 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, vindfang, 3 soverom, gang, toalettrom, vaskerom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Holmskau & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg, samt gjesteparkering mellom bygningene.

Byggemåte

Utvendig:
Yttertaket er tekket med papp. Eier opplyser at vedlikeholdet av yttertaket dekkes av sameiet. Ytterveggene har stående kledning. Kledningen er generelt godt vedlikeholdt. Vinduene har pvs rammer og tre-lags glass. Det kan ikke garanteres at det kan være vinduer med punkterte glass, da dette kun kan ses i et spesielt lys. Malt ytterdør med et lite glassfelt. Malt balkongdør med stort glassfelt og trelags glass. Balkongen har gulvdor i tre. Det er montert rekkverk å lakkert aluminium. Utgang fra stue/kjøkken. Felles utvendig trapp med galvaniserte trinn og vanger i limtre. Det er svalgang ovenfor trappen ved inngangsdøren.

Innvendig:
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt, og har tilnærmet ingen bruksslitasje. Det meste av gulvene har parkett. Fliser på gulvet i vindfang. Etasjeskille har ukjent utførelse. Da etasjeskillet er en lukket konstruksjon, er ikke oppbyggingen kontrollert. Det er foretatt stikkprøver med laser for å
kontrollere skjevheter i etasjeskille, eller gulv på grunn i boligen. Stikkprøver er foretatt i minst to rom, i hver etasje hvis boligen har det. Øvrige rom kan også ha skjevheter i konstruksjoner uten at det er nevnt i rapporten. Målinger er utført etter stikkprøveprinsippet for å gi en indikasjon på evt. skjevheter i gulvkonstruksjoner i boligen. Med bakgrunn i at bygningen har "satt" seg etter oppføringen, må enkelte mindre skjevheter dog påregnes. Kontrollmålt i Stue/kjøkken/gang. Bygget er opplyst utført med radonsperre, ferdigattest foreligger og utbygger har gjennom søknad om ferdigattest bekreftet at alle
kontrollerklæringer foreligger og at bygget er oppført i hht gitte tillatelser og gjeldende forskrifter. Innvendige hvite glatte dører med hvitmalte karmer.
En dør har glassfelt. Normal funksjon på dørene, noe justering på dører kan forekomme. Det er kun foretatt stikkontroll på funksjon av dører.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest foreligger 22.12.2021. Følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.
For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt vaskerom og bad, hvor det er varmekabler.

Kommunale avgifter

Kr. 15 099 pr. år Kommunale avgifter og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 240 412,-
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 465 482,-
pr. 19.07.23

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen følger Kommuneplan Fredrikstad 2023-2035 (vedtatt 15.06.23) med bebyggelse og anlegg, samt friområde som formål.
For reguleringsplan gjelder 272 Smedbakken, Ilaveien 96 (vedtatt 10.11.1988), 445 Åsebråten - Smedbakken (vedtatt 24.05.2017).

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Fredrikstad kommune opplyser om at det foreligger et generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 27 04 04 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Åsebråttunet 18F, 1605, Fredrikstad, Gnr. 201 bnr. 15 snr. 22, leilighetsnr. 4 orgnr. 926011537 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

194-23-0060

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Holmskau & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.