Borgenhaugen

FORKJØPSRETT AVKLART | Borgenhaugen | 1.etg med trappefri adkomst | Godt egnet til førstegangskjøper eller senior

Lunstikka 3C , 1739 Borgenhaugen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henrik Lien
Henrik Lien Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

86%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er nyere enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 50 m²
Bruksareal 53 m²
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1991
Gårdsnummer 1051
Bruksnummer 806
FINN.no 318688033
Sist endret 14.09.2023 10:27
Prisantydning 1 650 000,-
Totalpris 1 905 011,-
Fellesutgifter 5 619,-

Beregnet totalkostnad

1 650 000,- (Prisantydning) 239 402,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 889 402,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 6 200,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 15 609,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 905 011,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lunstikka 3c på Borgenhaugen!

En praktisk andelsleilighet i 1.etg med nøktern standard og moderniseringsbehov. Leiligheten har en god planløsning, med god stue og utgang til vestvendt terrasse, stort soverom med god plass til garderobe og et relativt romslig bad, som for øvrig er modent for oppussing. I stue er det åpen kjøkkenløsning med enkel standard. Ved parkering er det en utebod på ca. 5 kvm.

Leiligheten ligger svært godt plassert i et populært område på Borgenhaugen, med nærhet til skoler, barnehage, lysløypa opp til Hevingen og matbutikker ved Iseveien. Det er og kort vei til bademuligheter både på Bodalstranda og ut mot Høysand, samt feriehjemmet.

Vi sees på visning!

Standard

Leiligheten er tilknyttet et borettslag, og det er borettslaget som er ansvarlig for utvendig vedlikeholdt av bygningsmassen. Leiligheten har en eldre standard, og spesielt badet har behov for renovering, da det er observert fukt i gipsplatene bak dusjhjørnet. Det følger med en utvendig bod på ca 5 m2. Det gjøres oppmerksom på at alle vinduer i leiligheten er byttet sommer 2023.

Kjøkken:
Innredningen har malte skapfronter i glatt utførelse, og laminert benkeplate. Innredningen har ikke integrerte hvitevarer. Det er fliser på veggene mellom over- og underskapene. Det er åpen planløsning til stue. Det er montert avtrekksvifte over komfyr/platetopp. Antatt tilkoblet sentralt anlegg i bygget. Eiers opplysning.

Bad:
Overflatene har overgått normal levetid som er 25 år. Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er belegg på gulv og malt tapet på vegg, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, gulvklosett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Rommet har mekanisk avtrekk. Det er fukt og muggsopp på baksiden av gipsplatene i veggen mot dusjhjørnet. Det anbefales å åpne veggen for ytterligere undersøkelser.

Stue:
Koselig mindre stue med møbleringsmuligheter for både spisekrok og sofa. Det er vedovn i stue som gir en god innetemperatur når en trenger litt ekstra varme. Fra stuen er det utgang til vestvendt overbygd terrasse.

Soverom:
Leilighetens soverom er luftig og av god størrelse. Her er det plassbygd garderobeskap og tilgang til badet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et godt etablert og populært boligområde på Fjelldal, ca. 5 km fra Sarpsborg sentrum. Området er svært barnevennlig og uten gjennomfartstrafikk. Området grenser til store friluftsområder, herunder lysløype og skogsareal. Det er kort gangavstand til skole og barnehage, samt et bredt utvalg av forretninger. Iseveien Senter, flere matbutikker, apotek og treningssenter for å nevne noen. I tillegg er det kort avstand til Isesjø med store turarealer med både bade- og fiskemuligheter. Området har gangvei tilknyttet områdene på Kløvningsten og Hevingen. Her har Skjeberg Golfklubb sin 18-hulls golfbane. Klubben har i tillegg til golfbanen flotte turområder, klubbhus, og kro med restaurant.

Felleskostnader

5 619 pr. mnd. Renter og avdrag på fellesgjeld, Styrehonorar, Revisjonshonorar, Forretningsførerhonorar, Fremtidig vedlikehold, Tv/internett, Felles byggforsikring, Kommunale avgifter, eiendomsskatt og diverse driftskostnader.

Andel fellesgjeld

239 402

Andel formue

74 746

Borettslag

Borettslag: Fjelldal ii borettslag, Orgnr: 917713634

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 87511322

Regnskap

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11539594, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 02.08.2023: 3.10% pa.
Antall terminer til innfrielse: 27
Saldo per 02.08.2023: 1 835 042
Andel av saldo: 180 413
Første termin/første avdrag: 01.04.2018 ( siste termin 01.10.2036 )

Lånenummer: 16367095516, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 02.08.2023: 5.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 98
Saldo per 02.08.2023: 600 000
Andel av saldo: 58 989
Neste termin/avdrag: 30.09.2023 ( siste termin 31.12.2047 )

Vedtekter / husordensregler

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen allikevel holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:

- Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Overflatene har overgått normal levetid som er 25 år. Eier opplyser at badet er fra byggeår. Det er fliser på veggene og gulvet, samt gulvvarme. Badet har baderomsinnredning, gulvklosett, utrak for vaskemaskin og dusjhjørne.
Romnet har mekanisk avtrekk.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

- Det er noe skader på ytterdøren.
- Terrassegulvet er i tre, og slitt.
- Innvendige overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente.
- Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Bad, hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen.
- Kjøkkeninnredningen er av eldre dato, og den mangler bruksfunksjoner/løsninger som er forventbart på et kjøkken. Innredningen er ettermalt og har bruksslitasje.
- Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det bør etableres veggventiler i alle oppholdsrom som ikke har det.
- Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.
- Elektrisk anlegg bør ha en utvidet el-kontroll, da det ikke har vært sjekket siste 5 år.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Andelen selges som dødsbo, og selger har ikke bebodd eiendommen. Selger har derfor begrenset/ingen kunnskap om den.

- Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja, det ble byttet vinduer sommer 23

- Selger tegner boligselgerforsikring.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 53 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom, bad og vindfang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Holmskau & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Eiendommen ligger helt eller delvis innenfor et område med mulighet for marin leire, og grunnen kan derfor bestå av løsmasser, herunder kvikkleire. Kommunens aksomhetskart er imidlertid svært grovmasket.

Garasje / Parkering

Det er p-plass rett ved inngangsdør. For gjesteparkering gjelder for øvrig områdets bestemmelser.

Byggemåte

UTVENDIG:
Ytterveggene har liggende dobbelfalset kledning. Antatt stederverkskonstruksjon med isolasjon. Etter bytte av vinduer gjenstår det noe lister rundt vinduer. Borettslaget er ansvarlig for dette. Vinduene har pvs rammer og tre-lags glass. Alle vinduer i leiligheten er nye i 2023. Det er montert ny terrassedør i 2023. Ytterdør med glassfelt. Døren er ettermalt utvendig. Terrassen er utført i trekonstruksjon. Det er montert rekkverk i tre. Terrassen er fundamentert på pilarer og søyler.

INNVENDIG:
De fleste overflatene har en eldre årgang. Det er generelt noe bruksslitasje på overflatene. Malte plater/tapet på veggene. Det er støpt dekke i boligen.
Da gulvet er en lukket konstruksjon, er ikke oppbyggingen kontrollert. Det er foretatt stikkprøver med laser for å kontrollere skjevheter i etasjeskille, eller gulv på grunn i boligen. Stikkprøver er foretatt i minst to rom, i hver etasje hvis boligen har det. Øvrige rom kan også ha skjevheter i konstruksjoner uten at det er nevnt i rapporten. Målinger er utført etter stikkprøveprinsippet for å gi en indikasjon på evt. skjevheter i gulvkonstruksjoner i boligen. Med bakgrunn i at bygningen har "satt" seg etter oppføringen, må enkelte mindre skjevheter dog påregnes. Målt i stue, kjøkken og vindfang.
Det er ikke fremlagt dokumentasjon på om det er utført tiltak for radon. Det er montert vedovn i stuen. Innrerøret i pipen er ikke inspisert. Innvendige hvite profilerte dører med hvitmalte karmer. Normal funksjon på dørene, noe justering på dører kan forekomme. Det er kun foretatt stikkontroll på funksjon av dører.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Rør i lukkede konstruksjoner er ikke inspisert. TG er kun basert på alder og synlige rør. Det meste av rørene er ligger i skjulte konstruksjoner, og er derfor ikke inspisert. Det er ikke tilfredsstillende utlufting i leiligheten. Varmtvannstanker er plassert i boden, og er på 200 liter. Berederen er antatt fra byggeår. I elskapet er det: Automatsikringer, overspenningsvern med 63 amp sikring og 11 kurser. Det er montert 6 kg brannslukningsapparat i
boligen. Apparatet er ikke funksjonstestet. Leiligheten har røykvarsler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.03.1991 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
Den gang gjenstod noe kompletteringsarbeider utvendig, bl.a. belisting av ytterdør, rekkverk trapper og arrondering av terreng med fall fra huset.

At det ikke foreligger ferdigattest i dag vil ikke ha noe praktisk betydning for ny eier. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området

Fjelldal barnehage, Borgen barneskole og Hafslund ungdomsskole i gangavstand fra eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i tillegg til vedovn i stue.

Energiforbruk

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke anslag på energiforbruk eller strømutgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 490 476 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 765 713 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen følger:
kommuneplan Id - 201201
Navn - Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026
Plantype - Kommuneplanens arealdel
Status - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse - 18.06.2015

Reguleringsplan Id: 27019
Navn - Fjelldal
Plantype - Eldre reguleringsplan
Status - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse - 13.11.1986

Området er regulert til bolig, samt nåværende bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 48 27 04 04 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

1 - Intern - andelseier i borettslaget
2 - Felles forkjøpsrett
2 - Medlem i SOBBL

Det er på denne eiendommen utlyst forhåndsavklaring på forkjøpsretten. Forkjøpsretten avklares parallelt med salgsprosessen.
Gebyr ved prøving av forkjøpsrett - avklaring i forkant, belastes kjøper, kr. 6.200,- inkl mva og betales i oppgjøret.

Adresse og matrikkel

Lunstikka 3C, 1739, Borgenhaugen, Gnr. 1051 bnr. 806, andelsnr. 5 i Fjelldal ii borettslag med orgnr. 917713634 i Sarpsborg kommune

Oppdragsnummer

194-23-0062

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Holmskau & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.