Sjusjøen

Sjusjøen- Lekker fritidseiendom med umiddelbar nærhet til skiløype og alpinanlegg | 3 sov + anneks med bad og soverom!

Nedre Heggberglia 81 , 2612 Sjusjøen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Linda Cecilie Rogne
Linda Cecilie Rogne Eiendomsmegler MNEF og Fagansvarlig
Ida Sommerfelt Hjelmtvedt
Ida Sommerfelt Hjelmtvedt Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 48 m²
Bruksareal 51 m²
Bruttoareal 58 m²
Tomt 665 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 2014
Gårdsnummer 815
Bruksnummer 258
Energimerking D
FINN.no 300252072
Sist endret 06.06.2023 14:54
Prisantydning 3 800 000,-
Totalpris 3 906 272,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 106 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 906 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Nedre Heggberglia 81 er en innholdsrik og arealeffektiv hytte med god standard. Hytta har en attraktiv beliggenhet, med kort avstand til alpinanlegg og langrennsløyper rett ved hytta. Sjusjøen anses av mange for å være Norges beste langrennsdestinasjon. Hytta har fin plassering med solgang hele året, den ligger frittliggende inntil friområdet som gir en usjenert beliggenhet. Hytta har stue og kjøkken i åpen løsning, i gavlveggen er det vinduer helt til mønet, noe som gir fantastiske lysforhold, nydelig utsikt og en romslig følelse. Videre har hytta tre soverom, bad, entrè og hems med mulighet for flere soveplasser. Hytta har også sportsbod med utvendig adkomst og anneks med bad og soverom. Sola kan nytes på to flotte terrasser.

Innhold

Arealeffektiv hytte som inneholder entrè, 3 soverom, bad, stue, kjøkken og hems. I tillegg har hytta to terrasser og sportsbod med utvendig adkomst.
I tillegg kommer anneks på 13 kvm med bad og soverom med familiekøye.

Standard

En perfekt hytte for deg som ønsker en lettstelt og praktisk hytte på et av de flotteste turområdene i landet. I tillegg er Lillehammer by en kort kjøretur unna med alt det den har å tilby. Hytta er også kun ca 2 timers kjøring fra Oslo.

Fritidsbolig:

Innvendige overflater
Heltre furugulv og overflatebehandlet trepanel på vegger og himling. Det er flislagt gulv med varmekabler på bad og i gangen.

Bad
Bad med fliser på gulv og på vegger i dusjsone. Ellers trepanel på vegger og himling. Rommet er innredet med servant med tilhørende skap, wc, vegghengt dusj med dører i herdet glass og opplegg for vaskemaskin. Størrelsestilpasset vaskemaskin medfølger. Varmtvannbereder og vannfordelingsskap er montert på bad. Ventilasjon med el-vifte i himling, oppvarmes med varmekabler i gulv.

Kjøkken
Flott, solid kjøkken med fronter i heltre utførelse og laminert benkeplate. Platetopp og oppvaskkum er nedfelt i benkeplate. Stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap er integrert. Kjøkkenventilator over platetopp med avtrekk ut. Kjøkkenet har vannstoppsystem og komfyrvakt.

Stue
Stue med godt innlys, stor plassbebygd sofa og god plass for spisestue.
Downlights under vegghylle


Anneks:

Innvendige overflater
Heltre gulv, trepanel på vegger og i himling.

Bad
Bad med fliser på gulv og på vegger i dusjhjørnet. Ellers trepanel på vegger og himling. Badet er delikat innredet med servant, wc, vegghengt dusj med dør i herdet glass. El-avtrekk på yttervegg. Varmes opp med varmekabler i gulv.

Beliggenhet

Nedre Heggberglia 81 har en attraktiv beliggenhet, med kort avstand til alpinanlegg og langrennsløyper rett ved hytta. Sjusjøen anses av mange for å være Norges beste langrennsdestinasjon. Hytta har fin plassering med solgang hele året.
I tillegg til langrennsløyper tilbyr nærområde både alpint, rulleskianlegg, skiskytteranlegg, flerbrukshall med treningsrom, terrengsti for sykler m.m. Sentrum med bl.a dagligvare er kun en kort kjøretur unna.
Flotte turmuligheter både sommer og vinter. Dette er en perfekt hytte for deg som ønsker en lettstelt og praktisk hytte på et av de flotteste turområdene i landet. I tillegg er Lillehammer by en kort kjøretur unna med alt det den har å tilby. Hytta er også kun ca 2 timers kjøring fra Oslo

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader: (strøm, villaforsikring, komm.avg., festeavg etc.)
festeavgiften dekker sommervedlikehold og vintervedlikehold av hoved-og fellesveier, herunder brøyting av biloppstillingsplass ved hytta.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 2254613

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

 Tilstandsgrad 2 fritidsbolig
Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Begrenset luftespalte bak trepanel mot grunnmur. Stedvis fargeforskjeller og fuktskjolder på kledning.
Dette er normalt for denne typen kledning, spesielt der snø og is ligger inntil vegg. Også ved forskjellig påvirkning av sollys. Forskjeller utjevnes normalt over tid.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad  Eier har ikke akseptert hulltaking i vegg bak våtsonen. Ved fuktsøk med fuktindikator i dusjsone og på tilstøtende vegg, er det ikke påvist unormale verdier.

Tilstandsgrad 2 anneks
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Begrenset luftespalte bak trepanel mot grunnmur. Stedvis fargeforskjeller og fuktskjolder på kledning. Dette er normalt for denne typen kledning, spesielt der snø og is ligger inntil vegg. Også ved forskjellig påvirkning av sollys. Forskjeller utjevnes normalt over tid.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Ytterdør har fuktskjolder/skader i dørblad og karm. Dette skyldes iht. opplyst at snø er brøytet mot dør vinterstid.

Våtrom > Ventilasjon > Bad
Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad
Eier har ikke akseptert hulltaking i vegg bak våtsonen. Ved fuktsøk med fuktindikator i dusjsone og på tilstøtende vegg, er det ikke påvist unormale verdier.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja,  hytte på andre siden av friområde ønsker tilbygg på hytta. Mindre reguleringsendring vedtatt for tomta til den hytta. Mulighet for å bygge inntil 120BRA fra tidligere 75BRA.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja, noen fuktmerker på nedre del av ytterdør anneks.

Boligens areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 51 kvm

Hytte
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, 3 soverom, bad, stue og kjøkken.

Anneks
Bruksareal: 13 m².
Primærrom: 13m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: Ca. 665 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 13750,-

Ihht opplysninger fra grunneier er festekontrakten evigvarende, og reguleres neste gang i 2024 ihht festekontraktens bestemmelser.

Festeavgiften er gjenstand for regulering så ofte som gjeldende tomtefestelov, eventuelt forskrifter gitt i medhold av denne, tillater til enhver tid, for tiden hvert 10ende år. Reguleringen skjer i overenstemmelse med eventuelle endringer i konsumprisindeksen med denne pr. kontraktsdato som basis.
Se vedlagt festekontrakt og opplysningsskjema fra grunneier.

Tomten er tilnærmet flat med gruset gårdsplass og god plass til parkering. Tomten grenser mot friområde.
Hovedsakelig naturtomt, inngjerdet med skigard foran terrasse ved stue. Mellom terrasse og skigard er tomten pent opparbeidet med skiferheller.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplass.

Byggemåte

Bygningen er oppført over 1 plan med hems.
Støpt plate på mark og ringmur i betong. Vegger over grunnmur er oppført i trebindingsverk med utvendig trepanel.
Saltakskonstruksjon i tre som er tekket med impregnerte bord og underliggende takmembran.

Fritidsbolig:
Taket er tekket med Creolinimpregnert tretak. Tretakrenner med beslag. Nedløp i form av kjettinger i endene av takrenner. Vannbrettbeslag av metall. Bindingsverksvegger med stående bordkledning.
Bordkledning med antatt Royalimpregnert tre e.l. Saltakskonstruksjon i tre med innvendige skråhimlinger. Bygningen har trevinduer med 2-lags glass produsert i 2014.
Hovedytterdør med slette flater og sidefelt med isolerglass produsert i 2014. Verandadør av tre med isolerglass produsert i 2014. Platting utenfor stue og ved inngangsparti. Bjelkelag/tilfarere og gulv i impregnert tre. Støpt plate under plattinger iht. tegninger.

Anneks:
Taket er tekket med Creolinimpregnert tretak. Tretakrenner med beslag. Vannbrettbeslag av metall. Bindingsverksvegger med stående bordkledning. Bordkledning med antatt Royalimpregnert tre e.l.
Saltakskonstruksjon i tre med innvendige skråhimlinger. Bygningen har trevinduer med 2-lags glass produsert i 2014. Hovedytterdør med slette flater antatt produsert i 2014.

Lovlighet
Fritidsbolig
• Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Anneks
• Det foreligger ikke tegninger. Ihht eiendomskart fra Ringsaker kommune står anneks oppført litt over grensen til naboeiendommen. Se vedlagt kart.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ihht matrikkelrapport fra Ringsaker kommune foreligger det ferdigattest for hytta og anneks datert 08.12.2014 og 29.12.2014.  Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Hytta varmes opp med strøm og vedfyring. Vedovn er plassert sentralt i stua og gir god varme i hele hytta. Varmekabler på bad og i entrè.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 197 pr. år Inkludert i kommunale avgifter er vann, avløp, feiing, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter faktureres etter forbruk. Eiendommen har vannmåler. Kommunale avgifter er således stipulert.

Eiendomsskatt

Det er i Ringsaker kommune vedtatt eiendomsskatt. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 567 000 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området er regulert til følgende formål, jf. plan- og bygningslovens § 12-5:
Reguleringsplan Natrudstilen 6.
Bebyggelse og anlegg (§ 12-5, nr. 1)
- Utleiehytter HU1, HU8, HU14
- Kombinert bebyggelse og anleggsformål for fritidsbebyggelse og utleiehytter HU2-HU7 og HU9-HU13
- Vannforsyningsanlegg
- Renovasjon
- Skiløype
- Trafo
Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur (§ 12-5, nr. 2)
- Kjøreveg
- Parkering
- Annen veggrunn-grøntareal
Grønnstruktur (§ 12-5, nr. 3)
-Grønnstruktur
Landbruks- natur- og friluftsformål (§ 12-5, nr. 5)
-Friluftsformål
Bruk og vern av sjø og vassdrag
Hensynssoner (§ 12-6)
-Frisiktsoner
-Flomfare
-Båndlegging etter lov om kulturminner
De følgende reguleringsbestemmelser er vedtatt med hjemmel i PBL § 12-7.
Planlegging av kommuneplanens arealdel 2024-2040 er igangsatt.  For ytterligere informasjon besøk kommunens hjemmeside.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Festekontrakt
Tinglyst 23.01.2015
med dagboknr: 2015/67221-2/200

Vei/vann/avløp

Adkomst via privat vei.
Kommunalt vann og avløp via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Plassbygd sofa og senger. Integrerte hvitevarer på kjøkken, og vaskemaskin på bad.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 79 63 10 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Nedre Heggberglia 81, 2612, Sjusjøen, Gnr. 815 bnr. 258 i Ringsaker kommune

Oppdragsnummer

195-23-0001

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Ringsaker sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.