Sandsli

Stilren 3-roms eierleilighet med lekre kvaliteter | Svært flotte utearealer & attraktiv beliggenhet | Carport med lader

Saksarhaugen 194 , 5253 Sandsli

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Stian Sletten
Stian Sletten Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris over 5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

80%

av boligene er eldre enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 71 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 12 273 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1994
Gårdsnummer 39
Bruksnummer 433
Energimerking E
FINN.no 320248118
Sist endret 21.09.2023 10:23
Prisantydning 3 650 000,-
Totalpris 3 751 670,-
Fellesutgifter 2 200,-

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 670,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 751 670,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Velkommen til Saksarhaugen 194! Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder følgende:

Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, baderom og bod. Fra stue/kjøkken er det utgang til terrasse på 34,5 m², med videre tilkomst til hage.

I tillegg medfølger utvendig bod på 4,8 m² og carport med ladestasjon.

Standard

Partners Bergen ved Stian Sletten har stor glede av å presentere Saksarhaugen 194! En lekker 3-roms selveierleilighet med gjennomgående moderne kvaliteter, flotte utearealer og attraktiv beliggenhet på Sandsli/Steinsvik.

Leiligheten går over ett plan og består av entré, stor stue med åpen kjøkkenløsning, 2 flotte soverom, baderom og innvendig bod. I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod på 4,8 m².

I perioden mellom 2020-2022 har leiligheten fått nytt gulv i hele leiligheten (med unntak av baderom og gjestesoverom), rehabplater på vegger, alle overflater er malt og det er bygget stilig plassbygget tv-vegg med eikespiler.

Velkommen inn i lys og trivelig stue med gode innredningsmuligheter. Her er det god plass til å møblere med både sofa- og spisegruppe. Rommet har flott laminat på gulv og midt i rommet befinner det seg peisovn med glassfront. Store vindusflater tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Plassbygget tv-vegg laget av kryssfinerplater i eik og spiler av furu. Alt av internett og kabler er skjult, noe som skaper et rent uttrykk.

Kjøkkenet er innredet med HTH-kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum og ventilator. Av integrerte hvitevarer finnes her stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Kjøkkenet er opplyst modernisert i 2011.

Fra stue/kjøkken har man utgang til sørvendt terrasse på hele 34,5 m². Utearealet byr på svært gode møbleringsmuligheter med plass til både sittegruppe, spisegruppe og eventuell øvrig utemøblement. Terrassen ble oppgradert og utvidet i 2021. Ny levegg i 2022. Fra terrassen har man adkomst til stor, grønn hage. Her kan både unge og voksne boltre i flott natur med gode solforhold!

Leiligheten har to gode soverom på hvv. 11 og 8,3 m². Begge rommene har god plass til både seng og garderobe. På hovedsoverommet er det flott og praktisk garderobeløsning som ble bygget i 2022. Det er her integrert smart belysning under skap over seng. Skyvedørsgarderobe fra Slide på soverom nummer 2 ble satt inn i 2021.

Baderommet måler 5,8 m2 og har malte keramiske fliser på gulv og vegger. Gulv og vegger er malt med trestjerners gulvmaling. Badet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Selger opplyser at servantmøblement og dusjkabinett var nytt i 2020. Det er her elektrisk avtrekksventil i vegg. Rommet har varme i gulv.

Øvrige moderniseringer i nyere tid:
Nye vinduer i stue (2021)
Ny inngangsdør (2016)
Ny ved-bod (2021)
Ny terrasse ute (2021)
Ny terrassedør (2022)
Malt utvendig (2022)
Ny levegg ute (2022)

Beliggenhet

Leiligheten har en usjenert beliggenhet i rolig og barnevennlig nabolag. Det er gode solforhold på eiendommen og på den lune og trivelige terrassen kan man nyte gode solforhold. Selger opplyser at man har solen her fra formiddag til ca. kl 20 sommerstid. Ønsker man solen lenger har man denne lenger ytterst på plenen, til ca 21.30. Det er også morgen- og kveldssol ved inngangspartiet. Har man barn, finnes både lekeplass og fotballbane i kort avstand fra leiligheten. Det er også kort vei til barnehager og skoler! Einerhaugen barnehage ligger få minutterst gange fra leiligheten.

Det er ellers gangavstand til bla. Aurdalslia skole og Skranevatnet skole. Omtrent 8-10 minutters gange unna finner man Fanatorget med det meste av servicetilbud og butikker. Forøvrig ligger også Lagunen storsenter kun en kort kjøretur unna!

For den turglade er det gode turmuligheter med blant annet Storrinden, Søvikatjørna og området rundt Skranevatnet. Litt lenger unna har man Fana Golfklubb, Hordnesskogen og Arboretet som er en populær badeplass på varme sommerdager. Foretrekker du å trene innendørs er det kort avstand til Sandslihallen, Sandsli sportsenter og treningssentre som Nr. 1 Fitness og Aktiv365.

Det er også kort vei til arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad, det kan nevnes at Sandsli/ Kokstad har noen av Bergens største arbeidsplasser som bla Equinor, Telenor, Shell og Bergen Lufthavn.

Felleskostnader

2 200 pr. mnd. Disse inkluderer felleskostnader til sameiet, kabel-TV/internett, vedlikehold og vedlikehold av hustak.

Løpende kostnader

For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, kommunale avgifter/eiendomsskatt, innboforsikring etc.

Andel formue

58 897

Sameie

Sameie: Steinsviktunet Sameie, Orgnr: 988666742

Steinsviktunet Sameie består ai til sammen 44 boenheter. Alle boligene har egen inngang med utvendig adkomst. Styreleder i sameie: Hilde Simpson Larsen. Tlf: 930 34 799.

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 16397124

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt. Følgende regler er hentet fra sameiets ordensreglement:

1) Egne katter må merkes for å kunne skille dem fra villkatter. Hunder bør merkes med eiers navn og telefonnummer.
2) Eierne bør sørge for at såkalte utekatter enten kastreres, eller på annen måte hindre at kattene formeres med villkatter.
3) Hunder må holdes i bånd på sameiets fellesområder.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I denne rapport er det i hovedsak satt tilstandsgrad 1, 2 og 3 på alle bygningsdeler som er vurdert.

TG:2 er satt på vinduer, utvendige dører, radon, pipe og ildsted, innvendige dører, våtrom, avtrekk kjøkken/stue, vannledninger og varmtvannstank. Det oppfordres til å sette seg ekstra godt inn i disse punktene.
TG:3 er satt på elektrisk anlegg pga manglende dokumentasjon. Tilstandsgrad 3 settes kun i de tilfeller hvor bygningsdelene har kraftige symptomer. Det oppfordres til å sette seg ekstra godt inn i disse punktene

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven. Kjøper bes sette seg godt inn i disse punktene.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 73 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 71m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:

- Entre: 3,6 m².
- Bad: 5,8 m².
- Sov 1: 11,0 m².
- Sov 2: 8,3 m².
- Stue/kjøkken: 40,0 m².
- Bod: 1,2 m².

- Ca. 3,1 m² går vekk i innvendige vegger.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Sandsliveien kjør ned veien som heter Saksarhaugen. Like etter barnehagen så følger man veien til høyre. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 12 273 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

En reservert biloppstillingsplass i carport m/egen elbil ladestasjon. For øvrig gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra vedlagte tilstandsrapport:

Grunnmur: Grunnmur/såle/fundament av betong.

Drenering: Grunnmuren ligger med tilfyllte masser.

Fasader: Ytterveggene er utført av Permaform, plastformer med istøpt betong. Utvendig liggende trekledning i deler av gavlvegg.

Tak:Saltak. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Gesims og vindskier av trekledning.

Renner/nedløp: Renner og nedløp i plast. Beslag/takhetter i aluminium/stål.

For nærmere informasjon se vedlagt tilstandsrapport utført av Kristoffer Bjerk Hansen for teknisk beskrivelse og vurdering av eiendommen

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest nybygg på eiendommen datert 07.06.1994.

Denne kan besiktiges hos megler.

Adgang til utleie

Boligen kan helt eller delvis fritt leies ut etter søknad til styret. Korttidsutleie er tillatt for inntil 90 døgn i året, og maks 30 døgn sammenhengende. Sameiets årsmøte kan fatte vedtak hvor grensen for korttidsutleie reduseres til 60 dager i året, eller økes til 120 dager i året.

Oppvarming

Varmekabler i entre/gang og bad. Vegghengt panelovn i stue. Ild peisovn med glassfront i stue/kjøkken.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10000 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 931 pr. år Det betales kr. 3836,- i eiendomsskatt pr år. Dette beløpet er medtatt i beløpet for kommunale avgifter.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3836,- pr år for 2022 og er medtatt i beløpet over for kommunale avgifter.  Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 775 118 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 790 425 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger, felles lekearealer, felles grøntarealer, felles parkeringsplass og felles gangareal og ligger i ytre fortettingssone i kommuneplanen.

Følgende planer gjelder for eiendommen:

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 7525000
Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 392, SØREIDE/SØVIK/STEINSVIK,
PLANOMRÅDE 5A, DEL AV Bo3, PLAN FOR UTBYGGING
Ikrafttrådt: 28.04.1992
Dekningsgrad: 99,9 %

PlanID: 7520000
Plannavn: YTREBYGDA. SØREIDE/SØVIK/STEINSVIK, PLANOMRÅDE 5A, FELT IX
Ikrafttrådt: 26.03.1990
Dekningsgrad: 0,1 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 7520007, Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 108 MFL., STEINSVIK
PlanID: 8126105, Plannavn: YTREBYGDA. GNR 38 BNR 477, SØVIK, ENDRING AV PLAN FOR UTBYGGING
PlanID: 7520006, Plannavn: YTREBYGDA. GNR 39 BNR 392 MFL., STEINSVIK

Kommuneplan:
PlanID: 65270000, Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018. Dekningsgrad: 100%

Det foreligger planer og godkjente tiltak i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.

Planopplysninger og kart følger vedlagt i salgsoppgaven og kan ses hos megler.

For mer informasjon om reguleringsplan for aktuell eiendom:
https://www.bergenskart.no/braplan

Konsesjon og odel: Det er ikke knyttet odel eller konsesjonsplikt til eiendommen.

Reguleringsbestemmelser og kart kan sees som vedlegg til prospektet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:
1994/3430-2/106 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
09.02.1994
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt

Grunndata:
1993/6964-1/106 SEKSJONERING
02.04.1993
SNR: 33
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1/44
A.513
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Disse kan besiktiges hos megler

Vei/vann/avløp

Adkomst sameie direkte fra kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Lamper i tak i stue, kjøkken, hovedsoverom og yttergang medfølger ikke. Vaskemaskin og tørketrommel medfølge ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 15 11 82 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.  Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente. På opprinnelige tegninger er bod større en den er i dag, og dør til soverom er fra entré på tegning, dør til bod er fra stue/kjøkken. Å omgjøre bodareal til primærareal er søknadspliktig.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Adresse og matrikkel

Saksarhaugen 194, 5253, Sandsli, Gnr. 39 bnr. 433 snr. 33 orgnr. 988666742 i Bergen kommune
Ideell andel av sameiet: 1/44

Oppdragsnummer

197-23-0044

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Bergen sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.