Moss

Perlebukta - Lekre leiligheter nær sjø. Visning i leilighetene. Innflytting medio desember. Kun 5 igjen.

Perlebukta trinn 5 , 1513 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING
Lena Johnsen
Lena Johnsen Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 37 m²
Bruttoareal 40 m²
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 3815
FINN.no 133413581
Sist endret 30.11.2020 10:49
Prisantydning 4 475 000 - 5 390 000
Totalpris 4 485 922 - 5 400 457

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H105 3 1 84 m2 86 m2 4 690 000,-
H201 3 2 84 m2 86 m2 4 475 000,-
H205 3 2 84 m2 86 m2 4 865 000,-
H301 3 3 84 m2 86 m2 4 590 000,-
H505 3 5 84 m2 86 m2 5 390 000,-

Oppdragsnummer

20-18-9014

Eier

Eiendom

Perlebukta trinn 5
Gnr. 1 bnr. 3815 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet Selveier
Primærrom: 37 kvm - 127 kvm, Bruttoareal: 40 kvm - 131 kvm

Kort om prosjektet

Vi presenterer nå siste og endelige byggetrinn for salg på Perlebukta. Prosjektet rommer 27 moderne selveierleiligheter. Topp utsikt og tett på strand, sjø og fritidsbåthavn. Det er lagt betydelig innsats i å sørge for at  absolutt alle leiligheter kan nyte godt av den syd- og solvendte beliggenheten som preger Rosnes på Jeløy. Gjennom stort lysinnslipp og generøse balkonger viskes grensene mellom inne- og uterom bort, og sørger for at natur og utsikt blir en del av bo-følelsen. Slik utnyttes nærheten til den unike Jeløynaturen til sin fulle.
Et naturnært hjem med kvaliteter utenom det vanlige. Stramme linjer blandet med et lekent uttrykk i form av virkelig generøse balkonger er nok inntrykket som fester seg med ved første blikk på det nye bygget som skal avslutte Perlebukta-eventyret. Samtidig er stramheten brutt opp med bruk av mykt, naturlig trepanel.
Jeløys sagnomsuste natur rett over dørstokken og Moss bykjerne i komfortabel nærhet. Oslo sentrum? Knappe 50 minutter av gårde enten du velger skinner eller asfalt.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskille utføres i betong eller betongelementer. Skillevegger mot trapperom/fellesareal og naboleiligheter utføres i betong eller som plassbyggede lyd og brannvegger. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med trepanel. Innvendige vegger utføres i stenderverk, kledd med gipsplater. Støpte vegger mot heis/trappesjakter og evt. mot naboleilighet.
Bygget trapper av i høyden, mens romslige asymmetrisk formede balkonger og grønne takterrasser gir spektakulære hagekvaliteter også oppover i etasjene. Balkongene komponeres på en måte som sikrer kvaliteter i at man begrenser innsyn men samtidig ivaretar den gode utsikten. Store vindusflater sikrer gode rom og flott utsikt mot havnen. Hver balkong får alltid noe overdekket areal og plass til å møblere. Alle private uteplasser får egen bod. Ved å gi alle balkonger blomsterkasser sikrer man et frodig og grønt uttrykk. Dette sammen med en fasade som med sin varme trekledning glir godt inn i landskapet rundt. Gode uterom som harmonerer med det omkringliggende landskapet har vært utgangspunkt. Bygget blir oppført i seks etasjer og plasseres så langt nord på tomten som mulig.
Balkonger/terrasser
Balkonggulv og terrasser er å anse som utvendig konstruksjon og leveres med innvendig sluk. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes ved nedbør/snøsmelting osv. Utformingen av rekkverk vil være i trevirke og med stål/glass. Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv.

Parkering

Det leveres biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller. Til hver p-plass leveres 1 stk. portåpner eller annet system for automatisk åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres overflater på gulv i støpt betong/drensasfalt. Vegger og himling bygges i betong og leveres støvbundet i lys farge. Fri kjørehøyde vil være 2,15 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme, spesielt inn mot yttervegger. Fordeling av garasjeplasser utføres av utbygger.
Det tilrettelegges for et begrenset antall ladestasjoner for tilvalg basert på kapasiteten i strømnettet.
Selger legger til rette for et fåtall ekstra parkeringsplasser i parkeringskjeller. Det vil være mulig å kjøpe ekstra biloppstillingsplass i parkeringskjeller for de som har kjøpt leilighet i prosjektet. Prisen for ekstra biloppstillingsplass er kr 150.000,-/stk så langt det er tilgjengelige plasser. Selger forbeholder seg retten til å organisere kjøpte parkeringsplasser som bruksretter tilknyttet leiligheten eller som tilleggseksjoner til leiligheten. Selger forbeholder seg retten til å eie, selge og fritt disponere over alle usolgte biloppstillingsplasser i garasjekjeller

Standard

Kjøkken.
Som standard leveres kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken eller tilsvarende. Modellen Solid med slette malt fronter med håndtak i børstet antrasitt.  Underskap og høyskap leveres i fargen mørkgrå og overskap i hvit. Det vil bli anledning til å velge mellom ensfarget innredning i fargen mørkgrå eller hvit uten tillegg i prisen (innenfor nærmere fastsatte frister). Som benkeplate leveres 20 mm laminat i fargen antrasitt.  Selger forbeholder seg rett til å levere kjøkken i tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør.
Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Overskap på kjøkken leveres i høyde 85 cm og skuffer og skap leveres med demping. Det leveres underlimt oppvaskkum. Ettgreps blandebatteri av typen Alterna Extended med uttrekk eller tilsvarende.
Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer i stål fra anerkjent leverandør og slim ventilator hette i stål.
Bad/wc.
Innredning på hovedbad leveres med skuffer i bredde som vist på kontrakts tegning i grå/brun trestruktur med hvit heldekkende servanttopp med ettgreps servantbatteri fra Hansgrohe type Talis S 80 eller tilsvarende. Det leveres speilskap i lik bredde som servantskap med LED-lampe over speil. Det leveres stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil/innredning). LED downlights i himling for generell belysning. Ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur med toppdusj og håndholdt løsning fra Alterna, type Ine dusjsett eller tilsvarende. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde.
I leiligheter med bad 2 leveres innredning med skuffer i bredde som vist på kontrakts tegning i høyglans hvit med hvit heldekkende servanttopp med ettgreps servantbatteri fra Hansgrohe type Talis S 80 eller tilsvarende. Det leveres speilskap i lik bredde som servantskap med LED-lampe over speil. Det leveres stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil/innredning). LED downlights i himling for generell belysning. Ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur med toppdusj og håndholdt løsning fra Alterna, type Ine dusjsett eller tilsvarende. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde.
Wc-rom leveres med servant og ettgreps servantbatteri fra HansGrohe type Talis S 80 eller tilsvarende og speile med LED-lampe.
Wc i alle leiligheter leveres som vegghengt i typen Flaminia App Go Clean med soft-close toalettsete eller tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør.
Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leiligheter. 
Det kan bli terskel/nivåforskjeller fra bad til tilliggende rom, men innenfor gjeldende forskrifter.
Sanitær.
Det leveres integrert oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg for vaskemaskin på bad/vaskerom som vist på tegning. Det legges til rette for tilvalg hva gjelder vannkoker med kokende vann i spring på kjøkken. Det vil bli montert utvendig vannkran ved felles inngangsparti og på private takterrasser i 6. etg. Det etableres bøttekott i garasjekjeller med utslagsvask, varmt og kaldt vann samt el-punkt.
Elektro.
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400/2018-NEK399. Det leveres belysning i bod. På bad, gjestebad, wc og i entré/gang leveres LED-downlights i himling med dimmer.  Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres LED-belysning under overskap på kjøkken.
Boligene leveres med smarthusløsning fra Autobolig. Systemet styrer lys og varme i boligen og har app for nettbrett og smarttelefon i tillegg til veggbrytere. Systemet har store utvidelsesmuligheter. Se mer på www.autobolig.no  
Det leveres el-skap i fellesområder i hver etasje i tillegg til eget el-skap i hver enkelt leilighet. Plassering besluttes av selger i forbindelse med detaljprosjektering.
Ventilasjon.
Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat leveres i hver leilighet og plasseres i bod/teknisk rom eller i tak i entrè. Avtrekk fra bad, WC, kjøkken og bod kobles til aggregatet. Til-luft føres til øvrige rom.
Vegger.
Innvendige vegger av gips og betong sparkles og males. Det kan velges mellom 6 utvalgte standardfarger, begrenset til èn farge pr. rom og max 3 farger pr/leilighet. På bad 1 leveres 3 vegger med fliser av typen Industrial Ivory soft (30x60 cm) liggende og 1 vegg med typen Industrial Moka soft (60x60 cm). På bad 2 leveres 3 vegger med fliser av typen Stonedesign Chalk (30x60 cm) liggende og 1 vegg med fliser av typen Stonedesign Ash (60x60 cm). Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.
Gulv.
Stue, kjøkken, soverom, gang, wc og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i hvitpigmentert matt lakkert eik som standard. I entre leveres fliser av typen Softstone nut (30 X 60).
På bad leveres keramiske fliser av typen Industrial Moka soft (30x30 cm) og i nedsenket dusjssone leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (3x3 cm). På bad 2 leveres fliser av typen Stonedesign Ash (30x30cm) og i nedsenket dusjssone leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5x5 cm). 
Himling.
I boligrom leveres sparklet og malt himling. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Nedforinger vil også kunne finne sted i områder der det er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer. I bod leveres himlingsplater. I trapperom leveres systemhimling. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.
Innvendige dører
Innvendige dører type hvit glatt med hvite karmer og dørvridere i børstet stål utførelse. Dørkarmer leveres med dempelister. Der hvor det er tegnet skyvedør leveres denne med standard glatt dørblad.
Garderobeskap.
Det leveres ikke garderobeskap som standard, men dette kan bestilles i forbindelse med tilvalgs prosessen.
Listverk.
I rom med hvitpigmentert matt lakkert eikeparkett leveres gulvlister i malt slett utførelse med synlige stifter. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt med synlige stifter. Lister i betongvegg skrues. Overgang mellom vegg og himling fuges og males. Taklist leveres ikke.
Vinduer/ balkongdører.
Karmer og rammer leveres ferdig malt fra fabrikk i lys farge innvendig. Utvendig farge tilpasses fasadeuttrykk.
Hovedinngangsdør leilighet.
Hovedinngangsdør leveres i malt utførelse med dørkikkert og FG-godkjent lås.   
Sportsbod.
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i kjeller. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med nettingvegger/dører og hengelås. Fordeling av boder utføres av utbygger. Sportsboden er ventilert, men ikke oppvarmet.
Diverse utstyr.
Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav. Hele bygningen har sprinkleranlegg inklusive leiligheter. Synlige sprinkelhoder i leilighetene.
Porttelefon/ låssystem.
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og calling anlegg. Ringeknapp utenfor hver inngangsdør. Hver enkelt leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, fellesdører i trapperom/ganger/kjeller, eksterne boder (hengelås) og garasje/port.
TV / Radio / Telefon / Bredbånd.
Selger besørger tilkobling til hovedfordeling/hovedpunkt for alle leiligheter og kollektiv avtale med 5 års bindingstid fra Altibox. Installasjonen vil være klar til bruk ved innflytting med TV/radio, bredbånd og IP-telefoni i hver leilighet. Det leveres trekkerør for totalt 2 stk. signaluttak, ett i stue og ett på hovedsoverom. Ved kollektiv avtale vil ett uttak være ferdig kablet og terminert ved innflytting, tilkobling av ekstra punkter bestilles som tilvalg hos signalleverandør. Som tilvalg kan det også bestilles ekstra trekkerør i vegger i rom for evt. fremtidig installasjon av signalpunkt.
Hver enkelt beboer kan oppgradere signalpakkene i hht. Altibox sine standarder.
Kollektiv abonnementsavtale og kostnader for dette avregnes i de månedlige felleskostnader via Sameiet.
Inspeksjonsluker/ - dører.
Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, som for eksempel rør-i-rør system, fordeler skap vannbåren varme, klosett og elektroskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan selger beslutte å plassere dem i oppholdsrom dersom det er hensiktsmessig eller nødvendig.
Tegninger av tekniske anlegg.
Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro og signalanlegg i ettertid. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.
Inngangsparti og fellesarealer.
Det leveres flis av typen Micron 2,0A (60*60 cm) på gulv i innvendige fellesareal/trapperom i alle etasjer med tillegg av matte/teppe samt fotskraperist i forbindelse med hovedinngangsparti til bygget. Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. En vegg i hver boligetasje males i særegen farge og det monteres etasjenummer/skilt med lys. Himling vil bli malt alternativt leveres systemhimling der hvor dette er hensiktsmessig.  Postkasser blir montert i tilknytning til 1. etasje.
Heis.
Det etableres heis fra parkeringskjeller og hovedinngang til alle boligetasjer. 
Trapper/ trapperom.
Trapper i betong. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og repos i malt betong. Inntrinn og opptrinn flislegges.
TILVALGSMULIGHETER
Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger og entreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsløsning hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det gis ikke fradrag i kjøpesum ved tilvalg selv om kjøper evt. anser ny utførelse som rimeligere enn standard utførelse. For tilvalg gjelder betingelser i tilvalgsbrosjyre /avtale som blir presentert av entreprenør ved oppstart av tilvalgsprosess. Bestillinger etter denne tilvalgslisten avtales med og faktureres direkte fra entreprenør.
Det er i utgangspunktet ikke anledning til å flytte på vinduer, elektriske installasjoner og avløp-/vanntilførsel.
FORBEHOLD
Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som måtte bli funnet hensiktsmessig eller nødvendig uten at den generelle standarden forringes. Utbygger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomførelse. Det tas forbehold om mindre avvik i areal, også på balkonger og uteplasser. Illustrasjoner og områdeskisser i prospekt og annen salgsdokumentasjon som viser opparbeidelse, fasadematerialer, rekkverk, støyskjerm mv er kun veiledende og ikke forpliktende for utbygger. Endringer vil måtte påregnes.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren gulvvarme (Geovarme) fra brønner i underetasjen. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod og bad. Det blir egen termostat til hvert rom/sone. Bad får elektriske varmekabler.
Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv.
Grøntområder vil bli beplantet, lagt med ferdiggress eller tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier vil ha overflater av asfalt og/eller betongstein/shingel/grus. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkran og felles nedgravde avfallsbeholdere.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 12 stilles umiddelbart etter at selger har oppfylt forutsetningen om antall solgte enheter (50% av prosjektets verdi). Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i henhold til Bustadoppføringslova § 47. I dette prosjektet skal selger stille §47 garanti.

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2017. Energikarakter vil utarbeides ifm. detaljprosjektering.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Oppgjør

Det forutsettes at delbetaling/forskudd på 10 % av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto senest 10 dager etter at selger har besluttet bygging og selgers forbehold vedr. byggebeslutning er bortfalt. Selger krever at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Innbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.
Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse.

Overtagelse

Antatt ferdigstillelse/innflytting antas å bli 4. kvartal 2020.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at byggherre har gjort tilvalg på usolgte leiligheter. Tilvalgene består av at det i disse leilighetene blir levert ensfarget grå kjøkkeninnredning, laminat benkeplate 20 mm med rettfaset kant i farge 2263, sort underlimt kjøkkenvask , type Franke og oppgradert koketopp til induksjon. Dette gjelder for leilighetene 0101, 0104, 0105, 0201, 0204, 0205, 0301 og 0305.

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kontrakten vedlagt i salgsoppgaven er en forutsetning får kjøp av leilighet i prosjektet. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold til Bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan utbygger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova). Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigstilt på avtaletidspunktet, slik at avhendingslova rettmessig kan benyttes istedenfor bustadoppføringslova.  For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette