Moss

Verket / Moss - Påkostet toppleilighet med syd-vestvendt terrasse på 63 kvm. Herlig utsikt over vår flotte by!

Rebækkas gate 31 , 1534 Moss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Andreas Thoring
Andreas Thoring Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 129 m²
Bruksareal 132 m²
Tomt 6 939 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 5
Byggeår 2019
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 3141
FINN.no 170762786
Sist endret 25.11.2020 12:35
Prisantydning 8 950 000
Totalpris 9 184 737

Beregnet totalkostnad

8 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 223 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 234 737,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 184 737,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Oppdragsnummer

20-20-0070

Eiendom

Rebækkas gate 31
Gnr. 3 bnr. 3141 snr. 107 orgnr. 921772742 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019
Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 132 kvm

Areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 132 kvm
5.etasje: P-rom: 129 kvm BRA: 132 kvm

Innhold

Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder følgende:
Gang med god plass til garderobe, 2 bad, vaskerom/bod, 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har utgang til egen overbygget balkong mot vest, åpen kjøkkenløsning og stue med utgang til syd-vestvendt veranda på 63 kvm.
Parkeringsplass i garasjeanlegg og sportbod.

Kort oppsummert

Eksklusiv og praktisk 4 roms selveier med gjennomgående høy standard. Enstavs lys eikeparkett i alle oppholdsrom, foruten bad og vaskerom.
Du kommer først inn i den romslige gangen hvor det er god plass til å henge fra seg yttertøy. Denne gangen er godt belyst med downlights, og de lyse overflatene skaper en god stemning i det du kommer inn.
Leiligheten er smart inndelt i oppholdssone og soveromssone. Soveromssonen  inneholder 3 soverom og er malt i lyse, tidsriktige farger. Begge badene er flislagte og delikat innredet, og det praktiske, separate vaskerommet bidrar til at gjøre leiligheten svært anvendelig. To bad og eget vaskerom i en leilighet er sjelden vare.
Fra hovedsoverommet har du utgang til en overbygget terrasse mot vest. En flott plass å nyte morgenkaffen.
Det påkostede kjøkkenet utgjør hjertet i oppholdssonen. Kjøkkenet er utstyrt med stor kjøkkenøy og integrerte hvitevarer av god kvalitet fra Miele. Det er god plass til spisestuemøbler på kjøkkenet. Kjøkkenet harmonerer fint med den store stuen, og med store og mange vindusflater, kommer det mye naturlig lys inn. Med motoriserte screens i oppholdssonen kan du selv velge hvor mye av sollyset som skal slippe inn i stuen og kjøkkenet.
Fra stuen har du utgang til den fantastiske, store terrassen. Denne terrassen har mange møbleringsmuligheter, så her kan det lages flere soner for en hver anledning. Her har du lang solgang og nydelig utsikt mot vakre Moss by.
Det er vannbåren varme i alle gulv i oppholdsrom, noe som sørger for en god og jevn varme, året rundt. Med termostater i hvert oppholdsrom, kan du selv kontrollere temperaturen i de forskjellige rommene.
Rebækkas gate 31 er en leilighet for de som ser etter det lille ekstra og som ønsker å ta del i det sosiale livet Verket, Møllebyen og sentrum har å tilby. Den fine planløsningen, 3 soverom, 2 bad og eget vaskerom gjør dette til en svært anvendelig leilighet som kan erstatte behovet for en enebolig. Det å også kunne sette seg ut på den enorme terrassen og nyte sene sommerkvelder er en grunn nok til å komme til å vurdere denne leiligheten som ditt neste hjem. Velkommen!

Innvendige overflater

1 stavs lys eik parkett i alle oppholdsrom, foruten bad og vaskerom som er flislagte.
Gjennomgående malte overflater i alle oppholdsrom. Hovedbadet er helfliset på vegg og gulv. Bad nr. 2 er delvis flislagt. Det er fliser på gulvet og deler av veggen på dette badet.

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 4.713,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Årsavgift TV/Internett, utv. forsikring, forr.fører, div. utvendig vedlikehold, renovasjon.
Eiendomsskatt kommer i tillegg og utgjør kr. 14.400,- pr. år.

Utstyr

Utebelysning og stikk på balkongene.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Zip screen med fjernkontroll mot den store terrassen.

Hvitevarer

Fremviste hvitevarer på kjøkken medfølger.

Beliggenhet

Moss by er bygget rundt Verket - ikke rart det er sentralt!
På tomten til gamle Moss Jernverk, er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og levende bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen blir et attraktivt sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv!
Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, cafeer og kulturtilbud. Støperiet ligger også sentralt i forhold til både Oslo (ca.45 min), Vestfold (ca.30 min) og Sverige (ca.40 min). Det tar ca. 12 minutter å gå til togstasjonen fra leiligheten.
Alle beboere har gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.
Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du Elveplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser Mosseelven.
Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 som er et ledende kunstsenter i Norge som har stadig utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle som caeen lager hvor man kan nyte en kringlebit etter en fin søndagstur.
Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.
Det skal nå bygges et nytt hotell langs sjøen med en flott park i forkant, tilgjengelig for alle.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Parkeringskjeller er utført i plass-støpt vanntett betong. Skillevegger i betong og plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskillere i plass-støpt eller prefab-betong. Plass-støpt eller prefab-betongvegger i heis-/trappesjakt, støvbundet i lys farge.
Fasadene er bygd opp som isolerte bindingsverkvegger og kledd utvendig med panel, puss, tegl og/eller plater.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det er lagt vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone. Det er separate vannmålere for varmt og for kaldt tappevann i hver leilighet. Oppvarming og varmt tappevann belastes dermed i henhold til eget forbruk. Leiligheten har ikke varmtvannsbereder. Varmesentralen for sameiet er i teknisk rom i kjelleren. Avregning av energi utføres av sameiet basert på fellesmåleren for varme. Fellesmåleren måler all energi og vannforbruk for hele sameiet. Medgått forbruk til fellesarealene fordeles på seksjonene.

Parkering

Garasjeplass i fellesgarasjeanlegg. Det ligger klart til fremtidig ladepunkt.
Fri kjørehøyde ca. 2,1 m.

Tomt

Tomten er flott opparbeidet med gangveier, elvepromenade, store grøntarealer og diverse beplantning. Det er sykkelstativer og en egen konstruksjon for kajakkparkering.

Sameiet

Støperiet Moss Boligsameie
Org.nr. 921 772 742
Sameiebrøk: 132/12930
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.
Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer.

Styregodkjennelse

Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men eierskiftemelding skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.

Dyrehold

Ref. punkt 5 i sameiets ordensregler; Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning av at dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere i sameiet. Beboere som holder dyr skal sørge for at disse ikke etterlater seg ekskrementer på sameiets område.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i If forsikring.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Servitutter

1874/904484-1/87  Skjønn 02.11.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
1874/904485-1/87 Skjønn 19.12.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
1881/906503-1/87  Skjønn 27.05.1881 
Bestemmelse om vannrett
1884/904246-1/87  Erklæring/avtale 03.10.1884
Bestemmelse om eventuell regulering av Vansjø
1884/904247-1/87  Erklæring/avtale 07.11.1884 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
1951/1151-1/87  Bestemmelse om kloakkledn. 26.04.1951 
NSBs betingelser vedtas
1960/3748-1/87  Erklæring/avtale 18.10.1960 
vedr. kryssing av Østfoldbanen med en bru
1967/2968-1/87  Erklæring/avtale 24.06.1967 
 Forbliktelser vedr senkning av vegbane m.v.
1967/2969-1/87  Bestemmelse om veg 24.06.1967 
NSBs betingelser vedtas
1985/990052-1/87  Erklæring/avtale 20.02.1985 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
1985/990052-2/87   ** Diverse påtegning 20.02.1985 
 Korrekt tinglysingsdato er 20.02.1885
1990/5614-6/87  Best. om adkomstrett 11.06.1990 
 Bestemmelse om vannledning
1995/2034-1/87  Erklæring/avtale 17.03.1995 
 Rett til trase for nødvendig signalkabel
2006/217590-1/200  Erklæring/avtale 03.05.2006 
 Fallretter tilhørende d.e. er overført til gnr. 3, bnr. 2961 i Moss kommune
2016/527141-1/200  Erklæring/avtale 13.06.2016 
 Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspenningskabelanlegg og høyspenningskabelanlegg
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning
2017/1216404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon 02.11.2017 21:00 
Rettighetshaver: ELVIA AS
2017/1216404-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 02.11.2017 21:00
2017/1216404-3/200  Bestemmelse om byggeforbud 02.11.2017 21:00
2018/1401818-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
2018/1401850-1/200  Bestemmelse om adkomstrett 12.10.2018 21:00
2018/1401879-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk 12.10.2018 21:00
2018/1401879-2/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme 12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3002-3/3145
Rettigheter i eiendomsrett
2019/879949-1/200  Bestemmelse om veg 31.07.2019 21:00

Ligningsverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Vei/Vann/Avløp

Privat adkomst. Offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Regulering

Kommuneplanens arealdel.
Endelig vedtatt arealdel med ikrafttredelse 20.06.2011.
Kommunedelplan med Id 363, Sentrumsplan Moss.
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015.
Reguleringsplan med id 365, Verket
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 14.12.2015
Regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål
Det vil bli videre utbygging på Verket. Utsikten fra denne leiligheten mot vest, mot Mossesundet vil forringes som følge av dette. Mot Mossesundet vil Verket Brygge bli bebygget i 8 etasjer og hotellet vil komme på hjørnet mot Mossesundet og Mosseelva. Senere vil det også komme et annet byggetrinn mellom Støperiet (hvor denne leiligheten befinner seg) og Verket Brygge i forbindelse med utbyggingen på Verket. Jernbanesporet som går igjennom området i dag skal legges i tunnel og er forventet borte fra området i 2025. Oppgitt reisetid med tog til Oslo når dette er klart er ca 30 minutter.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforenings Eiendomsmeglingsgruppe, av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Andreas Thoring, Email: athoring@meglergaarden.no, SMS: 91 82 15 00 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er inntatt på side 2 i budskjema.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 18.02.20,redigert 20.11.20 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.