Ikornnes

Stor enebolig med flott hage, dobbelgarasje, utleiemulighet og rett til nausttomt.

Parkvegen 4 , 6222 Ikornnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

50%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 279 m²
Bruksareal 329 m²
Tomt 1 329 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1968
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 34
FINN.no 95357579
Sist endret 05.05.2021 13:07
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 424 570
Ligningsverdi 596 215,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 74 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 424 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
1.etg: Entre, gang, vaskerom. Innredet leilighet som inneholder vindfang, stue, kjøkken, bad og soverom.
2.etg: Gang, trapperom, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loft: Gang, bad og tre soverom.
- Integrert dobbelgarasje.
- Tinglyst rett til nausttomt.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet på Jarnes. Eiendommen ligger høyt og fritt med flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Store grøntarealer rundt boligen som er pent opparbeidet med plen og diverse prydbusker/beplantning. Boligen er innredet med leilighet i kjeller og denne er per idag utleid.
Entre/gang
Boligen har to inngangsparti, begge beliggende i 1.etasje. Inngangspartiet til leiligheten har vindfang med muligheter for klesoppbevaring. Hoveddelens inngangsparti er svært romslig og har stor skyvedørsgarderobe med glassfronter.
Stue
Hovedetasjens stue er romslig og har gode muligheter for flere sittegrupper. Stuen har utgang til sørvendt terrasse - her er det flott utsikt mot fjorden. Fra stuen er det tilkomst til spisestue og her er det satt inn nyere vedovn som gir god varme og koselig stemning.
Stue i kjelleretasje har vinylbelegg på gulv og malte flater/panel på vegger. Oppvarming via varmekabler i gulv og montert vedovn.
Kjøkken
Hovedetasjen har stort et romslig kjøkken med gode muligheter for koselig spiseplass ved vindu. Kjøkkeninnredning med finerte eikefronter. Innredningen består av laminat benkeplate med fliser mot overskapene, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyr. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved handel.
Kjøkkenet i kjelleretasjen har innredning med profilerte furufronter, laminat benkeplate og fliser mellom benkeplate og overskap. Videre inneholder innredningen opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyr. Hvitevarer medfølger.
Soverom
Boligen har per idag totalt seks soverom, et tilknyttet leiligheten i 1. etasje og de resterende tilknyttet hoveddelen. To av soverommene ligger i hovedetasjen og de tre øvrige ligger i loftsetasjen.
Våtrom
I hovedetasjen finner man romslig bad med fliser på gulv og deler av vegg. Badet inneholder varmekabler i gulv, dusjkabinett, badekar, toalett, samt hvit baderomsinnredning med tilhørende servant og speil. Loftsetasjen har et enkelt bad som er utstyrt med toalett, vegghengt servant, dusj og varmekabler i gulv.
Leilighetens bad har fliser på gulv og deler av vegg. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning med servant og speil, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.
Separat vaskerom i 1.etasje med flis på gulv og malte flater på vegg. Vaskerommet er utstyrt med skyllekum, varmtvannsbereder fra 2013 og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Jarnes med utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden, Storfjorden og fjellene rundt.
Innen en kjøreavstand på under fem minutter finner man Sørestranda barneskole og Ikornnes idrettspark med nyere kunstgressbane, løpebane med tartandekke og tennisbane. Ikornnes FUS barnehage ligger cirka 800 meter fra boligen, og i gangavstand fra boligen finner man også Ekornes og Bunnpris med post i butikk. En kort kjøretur tar deg til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud og aktiviteter.

Tomt

Areal: 1 329 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Forsikring

Tryg Forsikring

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 12.07.1971. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 279 kvm, Bruksareal: 329 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 150 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, vaskerom, vindfang, stue, kjøkken, bad og soverom.
Sekundærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølerom, to boder og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 120 m².
Primærrom: 120 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og tre soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Arealet som i boligen har vært eller er utleid er ikke søkt godkjent som egen utleieenhet hos Plan- og bygningsmyndighetene. Selger bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.

Oppvarming

Nyere vedovn i hovedetasjens stue, her er det også montert varmepumpe. Stue i kjelleretasje har varmekabler i gulv og montert vedovn. Alle tre badene i boligen har varmekabler i gulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 980 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 2 980,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 3 814,- per år.
Vannavgift til Sætre og Jarnes Vassverk: kr. 1 250,- per år.
Strømkostnader: ca. kr. 2 000,- per måned. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 596 215 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 669 401 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.