Ny pris! Stor enebolig med flott hage, dobbelgarasje, utleiemulighet og rett til nausttomt.

Parkvegen 4 , 6222 Ikornnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

50%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 279 m²
Bruksareal 329 m²
Tomt 1 329 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1968
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 34
FINN.no 95357579
Sist endret 20.05.2020 07:52
Prisantydning 2 350 000
Totalpris 2 424 570
Ligningsverdi 596 215,-

Beregnet totalkostnad

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 74 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 424 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
1.etg: Entre, gang, vaskerom. Innredet leilighet som inneholder vindfang, stue, kjøkken, bad og soverom.
2.etg: Gang, trapperom, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loft: Gang, bad og tre soverom.
- Integrert dobbelgarasje.
- Tinglyst rett til nausttomt.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet på Jarnes. Eiendommen ligger høyt og fritt med flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Store grøntarealer rundt boligen som er pent opparbeidet med plen og diverse prydbusker/beplantning. Boligen er innredet med leilighet i kjeller og denne er per idag utleid.
Entre/gang
Boligen har to inngangsparti, begge beliggende i 1.etasje. Inngangspartiet til leiligheten har vindfang med muligheter for klesoppbevaring. Hoveddelens inngangsparti er svært romslig og har stor skyvedørsgarderobe med glassfronter.
Stue
Hovedetasjens stue er romslig og har gode muligheter for flere sittegrupper. Stuen har utgang til sørvendt terrasse - her er det flott utsikt mot fjorden. Fra stuen er det tilkomst til spisestue og her er det satt inn nyere vedovn som gir god varme og koselig stemning.
Stue i kjelleretasje har vinylbelegg på gulv og malte flater/panel på vegger. Oppvarming via varmekabler i gulv og montert vedovn.
Kjøkken
Hovedetasjen har stort et romslig kjøkken med gode muligheter for koselig spiseplass ved vindu. Kjøkkeninnredning med finerte eikefronter. Innredningen består av laminat benkeplate med fliser mot overskapene, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyr. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved handel.
Kjøkkenet i kjelleretasjen har innredning med profilerte furufronter, laminat benkeplate og fliser mellom benkeplate og overskap. Videre inneholder innredningen opplegg for oppvaskmaskin og ventilator over komfyr. Hvitevarer medfølger.
Soverom
Boligen har per idag totalt seks soverom, et tilknyttet leiligheten i 1. etasje og de resterende tilknyttet hoveddelen. To av soverommene ligger i hovedetasjen og de tre øvrige ligger i loftsetasjen.
Våtrom
I hovedetasjen finner man romslig bad med fliser på gulv og deler av vegg. Badet inneholder varmekabler i gulv, dusjkabinett, badekar, toalett, samt hvit baderomsinnredning med tilhørende servant og speil. Loftsetasjen har et enkelt bad som er utstyrt med toalett, vegghengt servant, dusj og varmekabler i gulv.
Leilighetens bad har fliser på gulv og deler av vegg. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning med servant og speil, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulv.
Separat vaskerom i 1.etasje med flis på gulv og malte flater på vegg. Vaskerommet er utstyrt med skyllekum, varmtvannsbereder fra 2013 og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Jarnes med utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden, Storfjorden og fjellene rundt.
Innen en kjøreavstand på under fem minutter finner man Sørestranda barneskole og Ikornnes idrettspark med nyere kunstgressbane, løpebane med tartandekke og tennisbane. Ikornnes FUS barnehage ligger cirka 800 meter fra boligen, og i gangavstand fra boligen finner man også Ekornes og Bunnpris med post i butikk. En kort kjøretur tar deg til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud og aktiviteter.

Tomt

Areal: 1 329 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Forsikring

Tryg Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

6

Byggeår

1968

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 12.07.1971. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 279 kvm, Bruksareal: 329 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 150 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, vaskerom, vindfang, stue, kjøkken, bad og soverom.
Sekundærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølerom, to boder og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 120 m².
Primærrom: 120 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, bad, to soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og tre soverom.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Arealet som i boligen har vært eller er utleid er ikke søkt godkjent som egen utleieenhet hos Plan- og bygningsmyndighetene. Selger bærer ingen risiko/ansvar for at slik godkjennelse gis.

Oppvarming

Nyere vedovn i hovedetasjens stue, her er det også montert varmepumpe. Stue i kjelleretasje har varmekabler i gulv og montert vedovn. Alle tre badene i boligen har varmekabler i gulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 980 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 2 980,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 3 814,- per år.
Vannavgift til Sætre og Jarnes Vassverk: kr. 1 250,- per år.
Strømkostnader: ca. kr. 2 000,- per måned. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 596 215 pr. 31.12.15 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 669 401 pr. 31.12.15 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.