Nyere fritidsleilighet med høy standard og super beliggenhet like ved Nysætervatnet!

Nysætervatnet Hyttegrend - seksjon 1 , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF
Type Fritidseiendom / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 5 649 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 179
Energimerking C
FINN.no 135038985
Sist endret 04.05.2020 09:11
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 561 122

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 71 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 561 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen for ytterligere informasjon vedr. eiendomsskatten.

Innhold

3-roms fritidsleilighet som inneholder følgende:
Entre/gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.
- Utvendig bod på cirka 3 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.

Standard

Velkommen til denne lekre leiligheten i Nysætervatnet Hyttegrend, cirka 500 meter unna skitrekket på Fjellsætra. Leiligheten ble oppført  i 2015 og fremstår nesten som ny. Leiligheten ligger i 1. etasje i bygg 4 og fra terrassen har man nydelig utsikt over Nysætervatnet og fjellene rundt.
Gang
Gangen har fliser på gulv med tilhørende varmekabler, samt muligheter for klesoppbevaring. Fra gangen er det adkomst til stue og bad.
Stue/kjøkken
Leilighetens stue er av god størrelse og har store vindusflater. Her er det montert vedovn som sørger for god varme og den riktige stemningen etter en lang dag i skiløypene. Fra stue er det utgang til terrassen på cirka 11 kvm - her er det nydelig utsikt over Nysætervatnet og omkringliggende fjell. Ved terrassen ligger uteboden på 3 kvm.
Fra stue er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning fra HTH som er utstyrt med svarte, slette fronter, laminat benkeplate, ventilator og belysning under overskapene. Videre inneholder kjøkkeninnredningen følgende integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap med frysedel.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med plassbygde sengeløsninger som medfølger ved handel.
Bad / Vaskerom
Badet har fliser på gulv og er utstyrt med dusjkabinett, toalett og pen innredning i svart høyglans med servant, speil og belysning. Rommet har varmekabler i gulv og varmtvannsbereder i kasse.
Diverse
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Rør-i-rør system.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet i Nysætervatnet Hyttegrend, like ved Nysætervatnet på Fjellsætra. Fra leiligheten er det cirka 10 meter til skisporene langs Nysætervatnet, og Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ligger kun 500 meter unna. På sommerstid kan Fjellsætra friste med et rikt utvalg av turmuligheter og aktiviteter som fiske, kano eller kajakk.
Fra Fjellsætra er det cirka 25 minutter til fergekaien på Aursneset.

Tomt

Areal: 5 649 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Felleskostnader

4 500 pr. halvår. Brøyting, felles strøm, utgifter til privat vann/kloakkanlegg (tømming, service og vannprøver), samt felles bygningsforsikring.

Sameie

Sameiet Nysætervatnet Hyttegrend, org.nr. 917 251 053, består av 20 seksjoner. Styreleder i sameiet er Wenche Bhatia.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 03.12.2015. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leiligheten er idag driftet av Sunnmørsalpane Hytteutleige AS og eventuell fremtidig utleie av leiligheten vil kunne avtales med utleieselskapet. Dette er et godt innarbeidet utleieobjekt som vil kunne generere gode inntekter mtp. finansiering av kjøp.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad og i gang. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 1 491 pr. år

Løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 4 500,- per halvår. Disse inkluderer brøyting, felles strøm, utgifter til privat vann/kloakkanlegg (tømming, service og vannprøver), samt felles bygningsforsikring.
Kommunale avgifter: kr. 1 491,- per år (2018).

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Enkel adkomst fra Nysætervegen. Leiligheten ligger på høyre side av veien, cirka 500 meter etter skitrekket. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til utleiehytter, ihht. "Detaljregulering for FT4 ved Nysætervatnet, Plan-ID 15282014006", jf. opplysninger fra Sykkylven kommune. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Vei/vann/avløp

Privat tilkomstvei. Vann fra egen brønn med pumpe. Felles, privat avløpsanlegg (tett tank).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Øvrig inventar kan medfølge, etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.