Blindheimsbakkane

Bud mottatt! | Oppgradert enebolig på romslig, usjenert tomt med hage og garasje

Blindheimsvegen 36 , 6230 Sykkylven

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 141 m²
Bruksareal 217 m²
Bruttoareal 239 m²
Tomt 1 120 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1955
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 61
Energimerking G
FINN.no 129552399
Sist endret 30.04.2021 15:00
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 558 070
Ligningsverdi 434 483,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 68 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 558 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. For ytterligere spørsmål rundt eiendomsskatten, ta kontakt med Sykkylven Kommune.

Beskrivelse

Velkommen til en innholdsrik enebolig på romslig, tilbaketrukken tomt. Eiendommen ligger fint til i rolig, etablert boligområde med gode solforhold. Boligen er oppgradert i senere tid drenering i 2017, bordkledning i 2015, etterisolering av hovedetasje i 2015, vindu og taktekking i 2016, veranda i 2020, og elektrisk anlegg og vannrør (rør-i-rør) fra 2015. Boligen har ellers i hovedsak nye overflater, bad og kjøkken.

Innhold

U.etasje: Gang, verksted, boder, lagerrom
1.etasje: Vindfang /m trapp, gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, soverom
2.Etasje: Gang, bad/wc, 4 soverom, kott
Boligen har også kryploft, samt en frittstående garasje.

Standard

Boligen er i stor grad oppgradert og modernisert fra 2014-2017, med nye overflater. Standarden er i hovedsak med 3-stavs laminat, flis, vinyl og furuplank, vegger med tapeter, hvite panelplater og baderomsplater, og himlinger kledd med himlingsplater og hvit panel.
Inngangsparti/Entrè
Boligen har et overbygd inngangsparti på byggets østlige side. Vindfanget er pusset opp i 2017, og går videre inn i en innergang med garderobeskap med speildører.
Stue
Stuen ble pusset opp i 2016, og er romslig på størrelse med god plass til både sofakork og spisestue. Her er det lyse, vennlige fargevalg og verandadør og vedovn fra 2016. Det er også utgang til en nybygd veranda fra 2020 med gode solforhold og utsikt mot Sykkylvsfjorden. I 2.etasje er det også en loftsstue.
Kjøkken
Kjøkkenet er fra 2016, og er utstyrt med U-formet innredning med mye av både skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter, høyskap,  overskap og vitrineskap. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Avtrekk fra ventilator.
Bad/wc/vaskerom
Badet ble renovert i 2015, og har flislagt gulvoverflate, vegger med baderomsplater og himling kledd med panel. Rommet er utstyrt med steamdusjkabinett, wc, baderomsinnredning med helstøpt servant og opplegg til vaskemaskin. Det er også bad i 2.etasje med badekar, toalett og enkel servant. Rommet har en eldre standard, men det er fremlagt nye vannrør.
Soverom
Boligen har totalt 4(5) soverom, der ett er beliggende i hovedetasjen. Resterende soverom er beliggende i 2.etasje, der loftsstuen kan eventuelt være det 5. soverommet. Rommene er i hovedsak oppusset.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott og tilbaketrukken beliggenhet på Blindheimsbakkane, med romslig uteareal. Området er både solrikt og barnevennlig, med gangavstand til både barnehage og barneskole. Nærmeste busstopp ligger like ved. Til Aure sentrum med de fleste sentrumsfasiliteter, er det ca. 2 km, og ellers har man et mangfold av turmuligheter like utenfor inngangsdøren, blant annet til Hindalen eller Langeneset.

Tomt

Areal: 1 120 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomtearealet er basert på skylddeling, og kan avvike noe ved oppmåling.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsforhold i innkjørsel, biloppstillingsplass, samt enkel garasje. Garasjen har enkel standard fra ukjent byggeår, og er på ca. 25 kvm.

Forsikring

Sparebanken1 Polisenummer: 20083385

Byggemåte

Fundamenter av betong, ingen tegn til svikt.
Grunnmurer/vegger mot grunn av spekket betong el. med utvendig puss og malt flate. Det er observert noe riss og sprekker i puss utvendig, men ikke utover det som er påregnelig og vanlig å observere på denne type bygg med dette byggetidspunktet.
Gulv på grunn som støpt betongplate, dels oppforede/flytende gulv. Det er målt noen forhøyede fuktverdier i oppforede gulv i kjeller, som er antatt å være på grunn av manglende kapilærbrytende sjikt. Ellers noe vanskelig å kontrollere på befaringstidspunktet pga lagring. Etasjeskillere ellers som  og det antas å være Etasjeskiller ellers som bjelkelagskonstruksjon med antatt spaltegulv og huntonitplater. Noe skjevheter, men ikke utover normalen.
Drenering/fuktsikring av ukjent type, fornyet i 2017 på egeninnsats. Grunnmur fuktsiktet med vorteplast, men manglende avslutning.
Yttervegger av bindingsverk med liggende bordkledning. Ny bordkledning 2015/16 på egeninnsats. Det er bemerket at det er noe gjenstående arbeider med hjørnebord, avslutning av kledning mot kassekledning etc. Det bemerkes at det er mindre lufting mellom kledning og veggliv enn anbefalt på steder.
Vinduer med 2-lags isolerglass med forskjellig alder, det er skiftet en rekke vinduer i hovedetasjen i 2015. I kjelleren er det noen vinduer med enkle glass. Det mangle vindu i vaskekjelleren. På loftet er det vinduer fra 1980-tallet. Det er bemerket at en del omramming av vinduer utvendig ikke er ferdigstilt. Noe feil/ manglende utførelse på innlistingen og ytterligere kontroll anbefales. TG3 er gitt på vinduer i kjeller.
Takkonstruksjon med takstoler/sperrer av tre. Det er bemerket at det er svært begrensede muligheter å foreta besiktigelse av hele kryploftet, og at det er en del eldre merker etter fukt i undertak og sperrer som nok stammer fra før taket ble omtekket. Normale merker etter mott. Det er isolert i mellom en del sperrerom, og det er foreslått at denne isolasjon kan med fordel fjernes, da det reduser faren/ muligheten for kondens. Spesielt når en ikke
er kjent med hvordan luftingen av takkonstruksjonen er utført. Det er foretatt fuktmåling i taksperrer uten at det er påvist unormal fukt på de steder
målingene er tatt. Tekket med Decra stålplater i 2015 på egeninnsats.. Renner og beslag av metall.
Sikringsskap med automatsikringer. Foretatt oppgradering av el i forbindelse med oppussing 2015/2016.
Røropplegg for vann i rør-i-rør fra 2015 til kjøkken og bad. Fremlagt rør til bad i 2.etg.  Avløpsrør i plast. Det kan forekomme innslag av andre materialer.
Teglsteinspipe fra byggeår. Det er observert manglende tetting av røykrør på lofte ved frakoblet vedovn, men utover dette er det ikke kjent om det er andre mangler/avvik på pipe/ildsted.
Beskrivelsen er hentet fra tilstandsrapport, som i sin helhet bør leses.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 239 kvm
U. etasje: P-rom: 00 kvm, BRA: 73 kvm, BTA: 84 kvm
1. etasje:  P-rom: 79 kvm, BRA: 79 kvm, BTA: 86 kvm
2. etasje:  P-rom: 62 kvm, BRA: 65 kvm, BTA: 69 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via varmekabler på bad/wc i hovedetasje, samt panelovner.
Vedovn hovedetasjens stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har på vegne av selger energimerket boligen. Megler har ikke byggteknisk kompetanse og feil kan derfor forekomme. Megler eller selger har intent ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Energiforbruk

Energiforbruket er ikke opplyst av selger. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 450 pr. år (inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt

Løpende kostnader

Kommunale avgifter ca. kr 6 156,- / halvår
(inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing)
Eiendomsskatt kr. 2 138,- / år
Det må i tillegg påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 434 483 pr. 2016
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 390 345 pr. 2016
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig vei.

Regulering

Eiendommen er avstatt til bustadområde, ifl. Kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020, datert 03.02.11. Tilhørende "Føresegner og retningslinjer" sist revidert 06.06.14.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

16.07.1953 101900 Bestemmelse om vannledn.
Bestemmelse om gjerde
03.09.1958 102598 Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1528 Gnr:18 Bnr:6
Rettigheter på 1528-18/6
16.07.1953 101900 Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:18 Bnr:61
Elektriske kraftlinjer. Med flere bestemmelser. Bestemmelse om benyttelse

Vei/vann/avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Det gjøres oppmerksom på at oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.