Vikedalen , Furevegen 12D

Type Leilighet
Primærrom 63m²
Bruksareal 63m²
Bruttoareal 70m²
Tomt 1 404m²
05/02/2020 09:36
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 1989
Gårdsnummer 17
Bruksnummer 339
Energimerking E
Sist endret
Prisantydning 1 590 000,-
Totalpris 1 638 622,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

1 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 39 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 590 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 48 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 638 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Kontakt kommunen vedr. spørsmål tilknyttet eiendomsskatten.

Beskrivelse

Flott og moderne leilighet i korsdelt firemannsbolig. Boligen ble pusset opp i 2013/2014, og har en generelt god standard. Seksjonen ligger i et barnevennlig og rolig område, med kort avstand til blant annet skole, barnehage og turterreng. Utenfor boligen er det markterrasse med gode solforhold og storslått utsikt mot Sykkylven og Sykkylvsfjorden.

Innhold

1.etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad/wc/vaskerom, 2 soverom
Det er også oppført markterrasse ved boligens overbygde inngangsparti

Standard

Leiligheten fremstår som flott og moderne, med en tidløs og innbydende standard fra 2013/2014. Gulvoverflater er belagt med parkett og flis, vegger er kledd med hvite panelplater og baderomsplater, og himlinger er i hvit og glatt utførelse. Ved boligens inngangsparti har man også en delvis overbygd terrasse med fantastisk utsikt mot Sykkylven og Sykkylvsfjorden, samt gode solforhold.
Stue
Stuen har en åpen løsning mot gang og kjøkken, som gir god romfølelse og effektiv arealutnyttelse. De store vindusflatene gjør at utsikten kan nytes fra sofakroken. I stue er det varmekabler i gulv og muligheter for ildsted, samt fiber.
Kjøkken
Kjøkkenet har montert kjøkkeninnredning fra 2014 av HTH med hvite, slette høyglansfronter og overskap. Innredningen har integrerte kjøleskuffer, stekeovn, oppvaskmaskin, samt ventilator og platetopp.
Bad/Wc/Vaskerom
Badet ble pusset opp i 2013/2014 og har en flislagt gulvoverflate med varmekabler og vegger med baderomsplater. Av utstyr er det montert en nyere baderomsinnredning med helstøpt servantplate, dusjkabinett, wc, vvbereder og opplegg for vaskemaskin.
Soverom
Leiligheten har to soverom, der det ene har montert skyvedørsgarderobe med speildører.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Vikedalen på en flott utsiktstomt med sikt mot både Sykkylvsfjorden og Sykkylven. Til Aure sentrum er det i underkant av 3 km, og ellers ligger eiendommen i gangavstand til Vikedalen Barnehage, og i kort avstand til Vik Barnehage og Vik Skole. Nærområdet består av etablerte boligområder, og gode turmuligheter med flotte turstier til eksempelvis Aurenakken og Borgundkollen, samt en populær turløype til Gimsdalen.

Tomt

Areal: 1 404 kvm, Eierform: Fellestomt
Romslig, selveid fellestomt på cirka 1 404 kvm. Eiendommen har gruset adkomstvei og parkeringsareal, og ellers har tomten noe plenareal og terrasser utenfor seksjonenes inngangsparti.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkering på tomt. Leiligheten har en biloppstillingsplass iht. opplysninger fra sameiet.

Felleskostnader

400 pr. mnd. (Inkluderer felles byggforsikring, brøyting og diverse vedlikehold)

Sameie

Sameiet Furevegen 12  har org.nr. 916 373 139, og er bygd som en korsdelt firemannsbolig, bestående av 4 seksjoner.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

X

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Det er ikke fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene er vedlagt salgsoppgaven.
Det er dugnadsplikt i sameiet.

Husdyrhold

Husdyrhold er i utgangspunktet tillatt i sameiet, men skal forhåndsgodkjennes av styret, se vedlagte vedtekter. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1989

Antall soverom

2

Byggeår

1989

Byggemåte

Boligen har fundamenter i betong, og grunnmurer/yttervegger mot terreng i betong (el.).
Drenering fra byggeår.
Støpt betongplate mot grunn.
Øvrige yttervegger av bindingsverk med liggende og stående bordkledning.
Vinduer med 2-lags isolerglass fra 2013. Ytterdør som hvit dør med glassfelt fra 2013.
Takkonstruksjon med takstoler/sperrer av tre, tekket med betongtakstein. Renner, nedløp og beslag av metall.
Terasse i trekonstruksjon, med dekke av terrassebord. Nylig oljet.
Pipe fra byggeår, som er pusset og malt. Ikke tilsluttet ildsted.
Sikringsskap med automatsikringer.
Røropplegg som vannrør av kobber, og avløpsrør i plast/soil.
Innlagt fiber.
Hele 4-mannsboligen ble pusset opp i 2013/2014. Beskrivelsen er et utdrag fra takstdokumentet, som i sin helhet bør leses.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for firemannsboligen datert 27.11.1989. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
1.etasje: P-rom: 63 kvm, BRA: 63 kvm, BTA: 70kvm 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet leies ut.

Oppvarming

Elektrisk via panelovner og varmekabler på bad og stue.
Montert pipe, men ikke ildsted.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har på vegne av selger energimerket boligen, som har godkjent denne. Hverken megler eller selger har byggteknisk kompetanse, og feil kan derfor forekomme. Megler har kun brukt takstdokumentet for å foreta en enkel energimerking, og har således intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. Attesten ligger vedlagt prospektet.

Energiforbruk

Energiforbruket er ikke opplyst av selger. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 9 008,- / år
(inkl. vann via vannmåler, avløp og renovasjon)
Eiendomsskatt kr.  1 086,- / år
Fellesutgifter kr.  400,- / mnd
(inkluderer brøyting, oppsparing til vedlikehold og felles byggforsikring)
Det må i tillegg påregnes ugifter til strøm og innboforsikring.

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastprovisjon kr 45.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.800,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-, offentlige gebyrer kr 2.700, og markedspakke kr 24.900,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Lars Hellevik
Eiendomsmegler MNEF
Lars Hellevik

901 86 394

hellevik@aursnespartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
86%

eier sin egen bolig

55%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

59%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier