Nyoppført fritidsleilighet med to soverom, terrasse, flott utsikt og ski in/ski out!

Lastølen, seksjon 1 , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 62 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 1 883 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 193
FINN.no 172767531
Sist endret 04.05.2020 14:33
Prisantydning 2 450 000
Totalpris 2 520 070

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 70 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 520 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen for ytterligere spørsmål knyttet til eiendomsskatten.

Innhold

3-roms fritidsleilighet som inneholder følgende:
Entre/gang, to soverom, bad/vaskerom, disponibelt rom, stue og kjøkken.
- Bod på cirka 3 kvm like utenfor inngangsdøren.

Standard

Velkommen til en flott fritidsleilighet i Lastølen hyttefelt, cirka 300 meter unna skitrekket på Fjellsætra. Leiligheten ble oppført i 2019 og herfra kan man nyte flott utsikt over Sætrevatnet, Nysætervatnet og omkringliggende fjell.
Inngangsparti
Firemannsboligen har inngangsparti i midten av bygget hvor man har trapp til leilighetene i 2.etasje og inngang til leilighetene i 1.etasje. Like utenfor inngangsdøren til leiligheten er det en bod på cirka 3 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.
Leilighetens gang har spotlights i himling og fliser på gulv med tilhørende varmekabler.
Stue/kjøkken
Leilighetens stue er av god størrelse og har store vindusflater. Her er det høytrykkslaminat på gulv, panel på vegger og spotlights i himling. Fra stue er det utgang til terrassen med nydelig utsikt over blant annet Sætrevatnet og Nysætervatnet.
Fra stue er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning mørke, slette fronter, laminat benkeplate, ventilator og belysning under overskapene. Videre inneholder kjøkkeninnredningen følgende integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap med frysedel.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med muligheter for både seng- og garderobeløsninger.
Bad / Vaskerom
Badet har fliser på gulv, panel på vegger og er utstyrt med varmekabler, dusjkabinett, toalett og pen innredning med servant, speil og belysning. Rommet har varmetvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.
Diverse
- Bod/disponibelt rom på 6 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Rør-i-rør system.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet på Fjellsætra, nærmere bestemt i øverste rekke i Lastølen hyttefelt. Lastølen hyttefelt ligger like ved skitrekket, og herfra er det kort vei til utallige turmuligheter både vinter og sommer.
Alpinanlegget på Fjellsætra har et godt og variert utvalg for den skiglade, med totalt 5 heiser og 14 nedfarter. Anlegget er familievennlig tilrettelagt, med blant annet gratis barneheis og flotte langrennsløyper. Fjellsætra har totalt 35 kilometer med preparerte langrennsløyper, inkludert lysløypen som er belyst frem til kl. 21:30.
På sommerstid kan Fjellsætra i tillegg til toppturer friste med aktiviteter som fiske, kano eller kajakk.
Fra Fjellsætra er det cirka 25 minutter til fergekaien på Aursneset.

Tomt

Areal: 1 883 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Foruten bygningsmassene består tomten av gruset adkomstvei, biloppstillingsplasser og diverse forstøtningsmurer, etc.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Parkering på biloppstillingsplasser på felles tomt.

Felleskostnader

1 000 pr. mnd.

Sameie

Sameiet Lastølen Hyttegrend - Bygg 9 og 10. Styreleder Roar Pedersen.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke brukstillatelse eller ferdigattest på leiligheten. Boliger oppført etter 1998 skal ha ferdigattest. Før ferdigattest eller brukstillatelse foreligger er det ikke lovlig å benytte leiligheten. ProEss har på vegne av sameiet en pågående prosess ovenfor kommunen for å fremskaffe ferdigattest på firemannsboligene.

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 68 kvm
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad/vaskerom, to soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/disponibelt rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Leiligheten har varmekabler i gulv på bad, stue/kjøkken og gang.

Kommunale avgifter

Kr. 2 000 pr. år

Løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 1000,- per måned. Disse inkluderer brøyting, felles bygningsforsikring, strøm pumpehus, felles strøm og utgifter til privat kloakkanlegg.
Kommunale avgifter: kr. 2000,- per år (stipulert). Ikke fakturert fra kommuen, så beløpet er omtrentlig.
Eiendomsskatt: kr. 2000,- per år (stipulert). Ikke fakturert fra kommuen, så beløpet er omtrentlig.

Formuesverdi

Rekvirert, men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til utleiehytter, ihht. "detaljregulering for FT7 ved Nysætervatnet". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

På området foran firemannsboligene er det inntegnet tre frittstående hytter. Det må derfor antas at området kan bli bebygget.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2017/1238724-2/200  Bestemmelse om veg, 07.11.2017 21:00 
Gjensidig veirett over hverandres eiendom i området betegnet som LaStølen Hyttegrend
Gjelder også for utskilte parseller fra gnr. 29 bnr. 1
Overført fra: 1528-29/193
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat adkomstvei med tinglyst bruksrett. Privat, felles vannforsyning i sameiet fra pumpehus og felles avløpsanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.