Fjellsætra

Nyoppført fritidsleilighet med to soverom, terrasse, flott utsikt og ski in/ski out!

Lastølen, seksjon 1 , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 62 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 1 883 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 193
FINN.no 172767531
Sist endret 24.02.2021 08:59
Prisantydning 2 450 000
Totalpris 2 520 070

Beregnet totalkostnad

2 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 70 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 520 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

3-roms fritidsleilighet som inneholder følgende:
Entre/gang, to soverom, bad/vaskerom, disponibelt rom, stue og kjøkken.
- Bod på cirka 3 kvm like utenfor inngangsdøren.

Standard

Velkommen til en flott fritidsleilighet i Lastølen hyttefelt, cirka 300 meter unna skitrekket på Fjellsætra. Leiligheten ble oppført i 2019 og herfra kan man nyte flott utsikt over Sætrevatnet, Nysætervatnet og omkringliggende fjell.
Inngangsparti
Firemannsboligen har inngangsparti i midten av bygget hvor man har trapp til leilighetene i 2.etasje og inngang til leilighetene i 1.etasje. Like utenfor inngangsdøren til leiligheten er det en bod på cirka 3 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.
Leilighetens gang har spotlights i himling og fliser på gulv med tilhørende varmekabler.
Stue/kjøkken
Leilighetens stue er av god størrelse og har store vindusflater. Her er det høytrykkslaminat på gulv, panel på vegger og spotlights i himling. Fra stue er det utgang til terrassen med nydelig utsikt over blant annet Sætrevatnet og Nysætervatnet.
Fra stue er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet har moderne innredning mørke, slette fronter, laminat benkeplate, ventilator og belysning under overskapene. Videre inneholder kjøkkeninnredningen følgende integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap med frysedel.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge med muligheter for både seng- og garderobeløsninger.
Bad / Vaskerom
Badet har fliser på gulv, panel på vegger og er utstyrt med varmekabler, dusjkabinett, toalett og pen innredning med servant, speil og belysning. Rommet har varmetvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.
Diverse
- Bod/disponibelt rom på 6 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Rør-i-rør system.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet på Fjellsætra, nærmere bestemt i øverste rekke i Lastølen hyttefelt. Lastølen hyttefelt ligger like ved skitrekket, og herfra er det kort vei til utallige turmuligheter både vinter og sommer.
Alpinanlegget på Fjellsætra har et godt og variert utvalg for den skiglade, med totalt 5 heiser og 14 nedfarter. Anlegget er familievennlig tilrettelagt, med blant annet gratis barneheis og flotte langrennsløyper. Fjellsætra har totalt 35 kilometer med preparerte langrennsløyper, inkludert lysløypen som er belyst frem til kl. 21:30.
På sommerstid kan Fjellsætra i tillegg til toppturer friste med aktiviteter som fiske, kano eller kajakk.
Fra Fjellsætra er det cirka 25 minutter til fergekaien på Aursneset.

Felleskostnader

1 000 pr. mnd.

Løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 1000,- per måned. Dette inkluderer brøyting, felles bygningsforsikring, strøm pumpehus, felles strøm og utgifter til privat kloakkanlegg.
Kommunale avgifter: kr. 2000,- per år (stipulert). Ikke fakturert fra kommuen, så beløpet er omtrentlig.
Eiendomsskatt: kr. 2000,- per år (stipulert). Ikke fakturert fra kommuen, så beløpet er omtrentlig.

Sameie

Sameiet Lastølen Hyttegrend - Bygg 9 og 10. Styreleder Roar Pedersen.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 68 kvm
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad/vaskerom, to soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/disponibelt rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 883 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Foruten bygningsmassene består tomten av gruset adkomstvei, biloppstillingsplasser og diverse forstøtningsmurer, etc.

Garasje / Parkering

Parkering på biloppstillingsplasser på felles tomt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger per idag ikke brukstillatelse eller ferdigattest på leiligheten. Boliger oppført etter 1998 skal ha ferdigattest. ProEss har på vegne av sameiet en pågående prosess ovenfor kommunen for å fremskaffe ferdigattest på firemannsboligene, og i følge styreleder i sameiet er det mangel på dokumentasjon på tetthetskontroll som gjenstår før søknad om ferdigattest kan sendes til kommunen. Trykktesting vedr. tetthetskontroll av byggene skal utføres 3.mars i følge styreleder.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Leiligheten har varmekabler i gulv på bad, stue/kjøkken og gang.

Kommunale avgifter

Kr. 2 000 pr. år

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune. Kontakt kommunen for ytterligere spørsmål knyttet til eiendomsskatten.

Formuesverdi

Rekvirert, men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til utleiehytter, ihht. "detaljregulering for FT7 ved Nysætervatnet". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

På området foran firemannsboligene er det inntegnet tre frittstående hytter. Det må derfor antas at området kan bli bebygget.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2017/1238724-2/200  Bestemmelse om veg, 07.11.2017 21:00 
Gjensidig veirett over hverandres eiendom i området betegnet som LaStølen Hyttegrend
Gjelder også for utskilte parseller fra gnr. 29 bnr. 1
Overført fra: 1528-29/193
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat adkomstvei med tinglyst bruksrett. Privat, felles vannforsyning i sameiet fra pumpehus og felles avløpsanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lastølen, seksjon 1, 6220, Straumgjerde, Gnr. 29 bnr. 193 snr. 1 i Sykkylven kommune

Eier

Bjarne Brekke AS

Oppdragsnummer

21-20-0008

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.