Aursneset

Nyoppført halvpart av tomannsbolig med to soverom, garasje, hage og flott utsikt!

Fjordvegen 11A , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

47%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 72 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 1 037 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 145
FINN.no 181934020
Sist endret 03.07.2020 09:51
Prisantydning 2 790 000
Totalpris 2 813 820

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 000,- (Dokumentavgift (Utregnet av tomteverdi 600 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 23 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 813 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

3-roms leilighet som inneholder følgende:
Vindfang, gang, bod, to soverom, bad og stue/kjøkken.
- Sportsbod på 5 kvm ved inngangsparti.
- Leiligheten disponerer en halvpart av dobbelgarasje.

Standard

Velkommen til Fjordvegen 11A - en nyoppført halvpart av tomannsbolig med attraktiv beliggenhet på Aursneset. Tomannsboligen ble oppført i 2020, holder høy standard og har 5 års nybyggaranti. Fra leiligheten i 1.etasje kan man nyte flott utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell. Leiligheten disponerer halvpart av dobbelgarasjen ved adkomsten.
Inngangsparti
Leiligheten har overbygget inngangsparti som ligger på byggets vestside. I tilknytning inngangspartiet ligger den utvendige boden på cirka xx kvm, samt overbygget areal under trapp til 2.etasje - her er det gode oppbevaringsmuligheter. Vindfanget har fliser på gulv med tilhørende varmekabler. Fra vindfanget er det skyvedør til leilighetens innvendige bod på 3,1 kvm.
Stue/kjøkken
Lys og trivelig stue med god plass til flere sittegrupper. Vinduene mot både sør og vest sørger godt lysinnslipp og gir samtidig muligheten til å nyte utsikten fra sofakroken og godstolen. I stue er det pipe med muligheter for å montere ildsted om ønskelig. Fra stue er det utgang til terrassen - her er det svært flott utsikt og gode solforhold. Terrassen er overbygget og har montert strømuttak.
Åpen kjøkkenløsning kjøkkeninnredning fra Sigdal med grå, slette fronter. Innredningen er utstyrt med laminat benkeplate, ventilator, belysning under overskap og integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, stekeovn og platetopp.
Soverom
Leiligheten har to soverom, begge rommene har muligheter for seng- og garderobeløsninger.
Bad
Badet har flis på gulv og våtromsplater på veggene. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett og baderomsinnredning med speil/belysning. Badet inneholder også varmtvannsbereder, vannmåler og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Diverse
- Balansert ventilasjon.
- Innlagt rør for fiber - kjøper må opprette abonnement.
- Vannmåler.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott og attraktiv beliggenhet på Aursneset, cirka 2,5 km fra Sykkylven sentrum. Fra boligen er det flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og store deler av fjellheimen som omkranser bygda. Med sørvestvendt beliggenhet vil man kunne nyte gode solforhold gjennom store deler av dagen. Kort avstand til Ullavik skole og Ullavik barnehage, og et mangfold av turmuligheter like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Areal: 1 037 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er opparbeidet med adkomstvei som skal asfalteres, dobbelgarasje, biloppstillingsplasser, forstøtningsmurer og grøntarealer under beplantning.
Ifølge sameiets vedtekter disponerer seksjonsnummer 1 hagen som er markert med lysegrønn farge på situasjonskartet som følger som vedlegg til salgsoppgaven. Seksjonsnummer 1 skal også vedlikeholde dette arealet.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer halvpart av dobbelgarasjen ved adkomsten. Forøvrig parkering på fellesområdet.

Sameie

Sameiet Fjordvegen - gnr. 1, bnr. 145. Sameiet består av to boligseksjoner og en frittstående dobbelgarasje.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet datert 13.05.2019 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2020

Antall soverom

2

Byggeår

2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tomannsboligen datert 02.04.2020. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm
Bruksareal: 75,4 m².
Primærrom: 72,3 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, to soverom, bad, og stue/kjøkken.
Sekundærrom: 3,1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligen har varmekabler i gulv på vindfang og bad. Pipe i stue med muligheter for montering av ildsted. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 9 500 pr. år

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter og eiendomsskatt. Som nyoppført bolig er dette foreløpig ikke fakturert fra Sykkylven kommune. Tall i salgsoppgave er stipulert ihht. Sykkylven Energi sine gebyrsatser for 2020, se vedlagte oversikt i salgsoppgaven.
Det må også påregnes kostnader til felles bygningsforsikring, samt fremtidig vedlikehold og brøyting av privat vei som er felles med naboeiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi er rekvirert, men ikke mottatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til bolig, ihht. reguleringsplan for Aursnes, datert 19.03.1974. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1967/104842-2/58  Bestemmelse om veg, 16.09.1967 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:1 Bnr:28  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 1528-1/145
Gjelder denne registerenheten med flere
1967/104843-2/58  Bestemmelse om veg, 16.09.1967 
Overført fra: 1528-1/145
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/775555-1/200  Seksjonering, 04.07.2019 21:00 
Opprettet seksjoner: Snr: 1
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/2

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Adkomst fra offentlig vei, via privat vei som er felles med eneboligen på nabotomten.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer medfølger ved handel.
Leilighetens møblement og inventar er levert av Tennøy Trading i Sykkylven. Dette kan kjøpes til rabattert pris direkte fra Tennøy Trading, kontakt megler for ytterligere informasjon.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at det er en relasjon mellom oppdragsgiver og meglerforetaket, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven. Eiere i oppdragsgivers selskap er også eier/styreleder/styremedlem i meglerforetaket.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.