Sentrum

Stor, innholdsrik enebolig på svært attraktiv og sentrumsnær tomt! Meget gode sol- og utsiktsforhold!

Myrebakken 15 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

51%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

29%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 186 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 1 277 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1964
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 46
FINN.no 189997066
Sist endret 10.09.2020 12:21
Prisantydning 2 500 000
Totalpris 2 590 070

Beregnet totalkostnad

2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 90 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 590 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang med trapp, vaskekjeller, bad, kjellerstue, verksted og to boder.
Hovedetasje: Vindfang, entrè, gang med trapp, bad, vaskerom, soverom, kjøkken, spisestue og stue.
Loftsetasje: Gang/trapperom, wc-rom, tre soverom og kjøkken (soverom).
- Dobbelgarasje på 40 kvm.

Standard

Velkommen til Myrebakken 15, en stor og innholdsrik enebolig med flott og sentrumsnær beliggenhet. Boligen går over tre plan og har store grøntarealer som er opparbeidet med plen, terrasse og diverse prydbusker/beplantning. Boligen er godt vedlikeholdt, men for å møte dagens standard vil det kreve oppgraderinger. Vestvendt beliggenhet som gir svært gode sol- og utsiktsforhold.
Hovedetasje
Boligen har to benyttede inngangspartier, enten adkomst direkte til vindfang/gang eller inngangspartiet ved kjøkken og vaskerom.
Kjøkkenet har innredning i profilerte eikefronter. Innredningen inneholder laminat benkeplate med flis mot overskapene, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det tilkomst til spisestuen. Her er det god plass til stort spisebord, samt utgang til den sørvestvendte terrassen med nydelig utsikt mot Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Terrassen er delvis overbygget. Montert varmepumpe i spisestue.
Hovedetasjens stue er romslig og har god plass til flere sittegrupper. Stuen har parkett på gulv, strie på vegger og store vindusflater mot vest som gjør at utsikten kan nytes fra sofakroken. I stue er det montert vedovn.
Badet i etasjen ble oppgradert i 2006 og har flis på gulv og flis/tapet på veggene. Rommet er videre utstyrt med dusj med innfellbare dusjvegger, toalett og vegghengt servant. Separat vaskerom i etasjen med belegg på gulv og tapet på vegger. Rommet inneholder sluk i gulv, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Videre inneholder hovedetasjen ett soverom av god størrelse og integrert garderobeskap.
Kjelleretasje
Badet i kjelleretasjen ble innredet rundt år 2000. Badet har flis på gulv/vegger og er utstyrt med varmekabler i gulv, dusj med forheng, toalett, boblebadekar og baderomsinnredning med servant og speilskap.
Etasjen har romslig kjellerstue med nyere vindu, peisovn og trebord på gulv. Videre er etasjen innredet med vaskekjeller som har betong på gulv/vegger, utgang til hage og varmtvannsbereder fra 2003. Etasjen har også verksted og to boder med gode oppbevaringsmuligheter.
Loftsetasje
Loftsetasjen er idag innredet med tre soverom av god størrelse. I tillegg er tidligere benyttet kjøkken et potensielt fremtidig soverom. Etasjen inneholder også praktisk wc-rom som er utstyrt toalett og vegghengt servant.

Beliggenhet

Boligen har en meget flott beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 300 meter fra Sykkylven sentrum. Fra den vestvendte tomten kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. Et par minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Areal: 1 277 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 1277 kvm. Tomten er pent opparbeidet med store grøntarealer rundt boligen, terrasse og diverse prydbusker/beplantning. Gruset innkjørsel og biloppstillingsplasser ved garasje. Tomten har svært gode sol- og utsiktsforhold .

Garasje / Parkering

Det er oppført dobbelgarasje på tomten. Garasjen har støpt gulv på grunn, yttertak utvendig tekket med metallplater. Garasjen har sluk i gulvet og montert vannuttak.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1964

Antall soverom

5

Byggeår

1964

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 223 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, kjellerstue og bad.
Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vaskekjeller, verksted og boder.
Hovedetasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, vindfang, gang, vaskerom, ett soverom, bad, kjøkken, spisestue og stue.
Loftsetasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, tre soverom og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har montert vedovn i stue og peisløsning i kjellerstue. Varmepumpe i hovedetasjens spisestue, varmekabler på bad i kjeller og forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 10 488 pr. år Inkluderer vann, avløp og feiing. Fritak renovasjon.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 10 488,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 774,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det foreligger tinglyst bruksrett på vei bak boligen. Veirettsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Tilkomst fra offentlig vei, via privat vei med tinglyst bruksrett. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert oppvaskmaskin og komfyr medfølger ved handel. Det opplyses at oppvaskmaskin er i ustand.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.