Nakkegata

Stor, innholdsrik enebolig med dobbelgarasje, utleiedel, nydelig utsikt og attraktiv beliggenhet!

Nakkegata 69 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

52%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

64%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 226 m²
Bruksareal 234 m²
Tomt 645 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2007
Gårdsnummer 17
Bruksnummer 418
FINN.no 189558547
Sist endret 14.09.2020 15:11
Prisantydning 4 100 000
Totalpris 4 225 820
Ligningsverdi 1 003 610,-

Beregnet totalkostnad

4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 125 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 225 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Vindfang, stue, kjøkken, to soverom, bad og to boder.
Hovedetasje: Vindfang/hall med trapp, bad, vaskerom, soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loftsetasje: Gang, bad, to soverom og loftstue/soverom.
- Dobbelgarasje på 44 kvm.

Standard

Stor og innholdsrik enebolig oppført i 2007. Boligen går over tre plan og holder jevnt over materialer og overflater fra byggeår og fremstår meget velholdt.
Hovedetasje:
Hoveddelen har inngangsparti på baksiden av boligen. Her kommer man inn i en romslig hall med parkett på gulv og muligheter for klesoppbevaring. Hovedetasjens stue har parkett på gulv og spotlights i himlinger. Romslig størrelse som gir gode muligheter for flere sittegrupper, og i stue er det montert vedovn fra Contura. Fra spisestuen er det utgang til den vestvendte terrassen med flott utsikt mot Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell.
Kjøkkenet har innredning med profilerte eikefronter. Videre inneholder innredningen laminat benkeplate med flis mot overskapene, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, platetopp og integrert stekeovn.
Badet i hovedetasjen har flis på gulv og vegger. Rommet har varmekabler i gulv og er utstyrt med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant/speil. Etasjen har separat vaskerom med flis på gulv og malt strie på veggene. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, veggmontert skyllekar, brannslange, varmtvannsbereder, sikringsskap og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Loftsetasje:
Boligens toppetasje inneholder to soverom, bad og loftstue. Soverommene i etasjen er av god størrelse og har tilhørende garderobeskap. Loftsetasjen er romslig og har tilkomst til praktiske kneloft for oppbevaring, samt utgang til overbygget balkong mot vest. Stuen har tidligere blitt benyttet som soverom, så her er det flere bruksmuligheter.
Badet i loftsetasjen er helfliset og er utstyrt med varmekabler i gulv, hjørnebadekar, toalett og baderomsinnredning med speilskap.
Kjelleretasje:
Boligens kjelleretasje har godkjent 3-roms sokkelleilighet på cirka 85 kvm. Leiligheten er per idag utleid for kr. 7000,- per måned. Dagens leieboer har to måneders oppsigelsesfrist.
Leiligheten har parkett på gulv og lyse veggoverflater. Leilighetens stue har flere møbleringsmuligheter og delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter, laminat benkeplate med flis mot overskapene, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ved handel.
Begge soverommene i leiligheten er av god størrelse. Badet i etasjen er helfliset, har varme i gulv og er utstyrt med dusjkabinett, toalett, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og baderomsinnredning med tilhørende servant.
Videre inneholder leiligheten to innvendige boder på totalt 8 kvm.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 1 km fra Sykkylven sentrum. Fra den vestvendte tomten kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. I underkant av ti minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Areal: 645 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 645 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel/biloppstillingsplasser, flere uteplasser, forstøtningsmurer av naturstein, plener og diverse frukttrær/beplantning.

Garasje / Parkering

Det er oppført dobbelgarasje på 44 kvm. Garasjen har betongplate på gulv og elektrisk port. Garasjen har plater på loftet for oppbevaring. Forøvrig parkering på gruset biloppstillingsplass og i adkomstvei.

Forsikring

Storebrand Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2007

Antall soverom

5

Byggeår

2007

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 09.08.2007. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 234 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, to soverom og bad.
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.
Hovedetasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/hall med trapp, bad, vaskerom, soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, to soverom og loftstue/soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som enebolig med godkjent sokkelleilighet. Kjellerleiligheten blir idag utleid for kr. 7000,- per måned. Leieboer har to måneders oppsigelsesfrist.

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, sentral er plassert på kneloft. Leiligheten i kjelleretasjen har eget anlegg, aggregat er plassert i boden. Boligen har dobbel elementpipe og det er montert Contura vedovn i hovedetasjens stue. Varmekabler i gulv på alle tre bad og vaskerom. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 12 077 pr. år Vann/avløp via vannmåler, renovasjon og feiing.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 12 077,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 4 776,- per år.
Brøyting: kr. 2000,- per år (varierer med snømengde)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 003 610 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 612 995 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen inngår i reguleringsplan "Bøen" på Vik, datert 08.09.2003. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken i hovedetasjen. Hvitevarer på kjøkken i kjellerleilighet medfølger også ved handel.
Det kan forekomme noe inventar som tilhører leietaker og som ikke vil medfølge ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.