Fjellsætra

Tradisjonell og koselig hytte med to soverom, anneks og flott beliggenhet!

Nysætervegen , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

20. september søndag kl. 12:00-12:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

52%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 50 m²
Bruksareal 50 m²
Tomt 1 130 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1992
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 19
FINN.no 191093845
Sist endret 11.09.2020 11:41
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 1 807 570
Ligningsverdi 47 896,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 57 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 807 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Hytta går over ett plan og inneholder følgende:
Entre, kjøkken, stue, bad og to soverom.

Standard

Flott, tradisjonell hytte med furubord på gulv og vegger/himlinger med panel. Hytten har en flott beliggenhet med gode sol- og utsiktsforhold.
Stue
Romslig stue med gode muligheter for både sofagruppe og spisebord. Fra stuevinduene er det flott utsikt mot Nysætervatnet. I stue er det stor peis og åpen løsning mot kjøkkenet. Et perfekt sted å nyte stillheten etter en lang dag i skiløypene!
Kjøkken
Kjøkkendelen har innredning med profilerte furufronter. Innredningen inneholder videre laminat benkeplate, benkebeslag med to oppvaskkummer, ventilator over komfyr, samt barløsning mot stue med over- og underskap.
Bad
Badet har belegg på gulv og panel på vegger. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.
Soverom
Hytten har to soverom, begge soverommene har tilkomst via bad. Hovedsoverommet er av god størrelse og har tilhørende garderobeskap.
Anneks
Annekset ble oppført i 1969. Bygget er delt i to rom, hvor det ene rommet er innredet som soverom/anneksrom på cirka 9 kvm. Taktekke av Decra som ble lagt tidlig på 90-tallet. Den andre halvparten av annekset fungerer idag som ved- og redskapsbod.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i hjertet av Sunnmørsalpene, på et høydedrag like innenfor Nysætra. Fra hytten har man flott utsikt mot Nysætervatnet og gode solforhold.
Alpinanlegget på Fjellsætra har et godt og variert utvalg for den skiglade, med totalt 5 heiser og 14 nedfarter. Anlegget er familievennlig tilrettelagt, med blant annet gratis barneheis og flotte langrennsløyper. Fjellsætra har totalt 35 kilometer med preparerte langrennsløyper, inkludert lysløypen som er belyst frem til kl. 21:30.
Eiendommen er et godt utgangspunkt for for trim- og fjellturer, både sommer som vinter. Området kan by på jaktmuligheter for rype og hare ved eksempelvis Ausekaret, Roalden og Ramstadfjella. Nysætervatnet er for øvrig populært for både bading, padling og fisking på sommerstid, med fangstmuligheter på ørret og røye. Jakt- og fiskekort kjøpes lokalt.

Tomt

Areal: 1 130 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Forsikring

Tryg Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1992

Antall soverom

2

Byggeår

1992

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, kjøkken, stue, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen kan leies ut.

Oppvarming

Oppvarming via vedovn i stue og varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 1 906 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr  1 906,- per år. Dette inkluderer fritidsrenovasjon.
Eiendomsskatt: kr. 833,- per år.
Ved vinterbruk av veien må det påregnes kostnader til brøyting.
Kostnader knyttet til vedlikehold av privat vannanlegg fordeles på brukerne (13-14 hytter).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 47 896 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er beliggende i kommunedelplanens område F14A, og er avsatt til fritidsbebyggelse iflg. Kommunedelplan for areala kring Nysætervatnet datert 14.05.2018.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2007/187822-1/200  Bestemmelse om veg, 09.02.2007 
Med flere bestemmelser
Rettigheter:
1967/106081-2/58  Bestemmelse om veg, 11.11.1967 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:64 Bnr:19  
Bestemmelse om vannrett
1999/9978-1/58  Bestemmelse om vannrett, 20.08.1999 
Bestemmelse om vannledning

Vei/vann/avløp

Privat vannanlegg med vann fra brønn. Påløpte utgifter til eks. vedlikehold fordeles på brukerne (13-14 hytter). Avløp til tett tank, gråvann til sandfilter. Kommunal tømming, tanken er plassert nedenfor parkeringsplass.
Eiendommen er en av partseierene i "Ausekaret Veilag". Veilaget har et styre som hjemmelshaver av eiendommen blir medlem i. Veilaget er ansvarlig for vedlikeholdet av veien, og kostnader blir fordelt på partseierne. Vedtekter for veilaget følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer medfølger ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Eiendommens tomt er under fradeling og endelig tomteareal vil kunne avvike noe fra opplyst areal. Om kjøper ønsker å kjøpe arealet som ligger foran hytta er selger åpen for å diskutere dette. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.