Fjellsætra

Oppgradert toppleilighet med hems, høy standard og super beliggenhet!

Nysætervatnet Hyttegrend , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Eierseksjon
Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 5 649 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2015
Gårdsnummer 29
Bruksnummer 179
FINN.no 193851898
Sist endret 08.10.2020 14:13
Prisantydning 2 900 000
Totalpris 2 981 320
Ligningsverdi 45 000,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 81 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 981 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

3-roms fritidsleilighet som inneholder følgende:
Entre/gang, to soverom, bad, stue og kjøkken. Hems med flere sengeplasser.
- Utvendig bod ved inngangsparti med gode oppbevaringsmuligheter. Denne har god takhøyde og er svært praktisk med tanke på oppbevaring av ski og annet utstyr. Varmtvannsbereder er plassert i boden.

Standard

Velkommen til denne lekre toppleiligheten i Nysætervatnet Hyttegrend, cirka 500 meter unna skitrekket på Fjellsætra. Leiligheten ble oppført med påkostede løsninger i 2015 og fremstår idag med liten bruksslitasje.
Like ved inngangspartiet i 2. etasje ligger den utvendige boden på 3 kvm. Denne er isolert, har god takhøyde og er innredet med hyller og oppbevaringsløsninger. Selger har plassert varmtvannsberederen i boden for bedre utnyttelse av badet.
Gang har fliser på gulv med tilhørende varmekabler, spotlights i himling, samt muligheter for klesoppbevaring. Fra gangen er det tilkomst til leilighetens bad. Badet har fliser på gulv og er utstyrt med dusjkabinett, toalett og innredning fra Uri med servant, speil og belysning. Rommet har varmekabler i gulv og spotlights i himling.
Stuen i leiligheten har god takhøyde og store vindusflater, en kombinasjon som gir rommet en god romfølelse. Her er det montert en moderne vedovn som sørger for god varme og den riktige stemningen etter en lang dag i skiløypene. Fra stue er det utgang til balkongen på 12 kvm - her er det nydelig utsikt over Nysætervatnet og omkringliggende fjell. Balkongen strekker seg rundt hushjørnet mot vest, her kan ettermiddagsolen nytes.
Fra stue er det åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet har spotlights i himling og inneholder oppgradert innredning fra HTH som er utstyrt med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate, ventilator og belysning under overskapene. Videre inneholder kjøkkeninnredningen følgende integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskuffe. Gulvoverflatene på både kjøkken, stue og soverom er oppgradert med høytrykkslaminat, noe som gir leiligheten en gjennomført stil og slitesterke materialer.
Leiligheten inneholder videre to soverom og hems med tilkomst via trapp fra stue. På hemsen er det muligheter for flere sengeplasser og er avdelt med sovealkove.

Beliggenhet

Leiligheten har en super beliggenhet i Nysætervatnet Hyttegrend, like ved Nysætervatnet på Fjellsætra. Fra leiligheten er det cirka 10 meter til skisporene langs Nysætervatnet, og Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ligger kun 500 meter unna. På sommerstid kan Fjellsætra friste med et rikt utvalg av turmuligheter og aktiviteter som fiske, kano eller kajakk.

Tomt

Areal: 5 649 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles, eiet tomt på 5 649 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomstvei og store parkeringsarealer. Tomten har en flott plassering like ved Nysætervatnet.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger to parkeringsplasser på felles parkeringsområde.

Felleskostnader

4 500 pr. halvår. Brøyting, felles strøm, utgifter til privat vann/kloakkanlegg (tømming, service og vannprøver), samt felles bygningsforsikring.

Sameie

Sameiet Nysætervatnet Hyttegrend, org.nr. 917 251 053, består av 20 seksjoner. Styreleder i sameiet er Wenche Bhatia.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 03.12.2015. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken. Hemsen kommer i tillegg til oppmålt areal.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Lekker vedovn i stue med stålfarget piperør. Varmekabler på bad og i gang. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 1 906 pr. år Hytterenovasjon

Løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 4 500,- per halvår. Disse inkluderer brøyting, felles strøm, service renseanlegg, andre kostnader til renseanlegg, felles byggforsikring, samt avsetning til fremtidig vedlikehold.
Kommunale avgifter: kr. 1 906,- per år (hytterenovasjon).
Eiendomsskatt: kr. 1 499,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 45 000 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Enkel adkomst fra Nysætervegen. Leiligheten ligger på høyre side av veien, cirka 500 meter etter skitrekket. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i merkantilt område regulert til utleiehytter, ihht. "Detaljregulering for FT4 ved Nysætervatnet, Plan-ID 15282014006", jf. opplysninger fra Sykkylven kommune. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Vei/vann/avløp

Privat tilkomstvei. Vann fra egen brønn med pumpe. Felles, privat avløpsanlegg (tett tank).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Styreleder i sameiet opplyser at firemannsboligene skal beises neste vår og at det vil påløpe en kostnad på cirka kr. 20.000,- per seksjon. Det skal også skiftes filter til borehull for vann, dette blir en kostnad på cirka 1500,- per seksjon.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.