Aurelia

Stor og innholdsrik enebolig med dobbelgarasje og flott utsikt!

Skogvegen 76 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

52%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 250 m²
Bruksareal 364 m²
Tomt 1 031 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1982
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 437
FINN.no 198826095
Sist endret 30.11.2020 08:47
Prisantydning 3 550 000
Totalpris 3 652 070
Ligningsverdi 748 586,-

Beregnet totalkostnad

3 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 102 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 652 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang, hall med trapp, vaskerom, boder, teknisk rom og uinnredet kjellerrom.
Hovedetasje: Vindfang, hall med trapp, bad, wc-rom, soverom, kjøkken, tv-stue og stue.
Loftsetasje: Hall med trapp, gang, tre soverom, bad, bod og garderobe.
- Dobbelgarasje.

Standard

Velkommen til Skogvegen 76, en stor og innholdsrik enebolig med flott beliggenhet i Skogvegen. Boligen er bygget i Tyrolerstil og flere av boligens overflater ble oppusset i 2007. Fra eiendommen kan man nyte flott utsikt mot blant annet Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell. Bilene parkeres i dobbelgarasjen og herfra er det enkel adkomst til boligens hovedetasje som inneholder både soverom, bad, stue og kjøkken.
Hovedetasje
Inngangspartiet er overbygget og har enkel tilkomst fra eiendommens dobbelgarasje. Vindfanget har fliser på gulv skyvedørsgarderobe. Hovedetasjens stue er svært romslig og har god plass til flere sittegrupper. Oppvarmingen gjøres via varmepumpe eller vedfyring. Mellom stue og kjøkken er det egen spisestuedel og herfra er det utgang til terrasse og hage. Deler av stue var opprinnelig soverom, så dette kan med enkle grep tilbakeføres om ønskelig.
Kjøkkenet har innredning fra byggeår. Innredningen har profilerte eikefronter, laminat bekeplate, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Innredningen inneholder integrert stekeovn og platetopp. God plass til spisebord på kjøkkenet. Hvitevarer på kjøkken medfølger ved handel.
Hovedetasjens bad ble oppusset i 2007. Rommet er helfliset med tilhørende varme i gulv. Badet er videre utstyrt med dusjkabinett, hjørnebadekar, toalett og stor baderomsinnredning med dobbel servant.
Etasjens soverom ble oppusset i 2007 og var opprinnelig et vaskerom. Rommet har god størrelse og muligheter for både seng- og garderobeløsninger.
Loftsetasje
Boligens toppetasje består av gang, bad, tre soverom, bod og garderoberom. Soverommene er av god størrelse og ett av rommene kan fint benyttes til loftstue. Dette rommet er vendt mot nord og har utgang til overbygget balkong med flott utsikt. Badet i etasjen har trefliser på gulv og flis på vegger. Rommet er utstyrt med dusj med kar og dusjvegger, toalett og nyere baderomsinnredning med dobbel servant.
Videre inneholder etasjen bod som har blitt benyttet som kontor, samt garderoberom med hyller og diverse innredning.
Kjelleretasje
Kjelleretasjen inneholder stort uinnredet rom som av nåværende eier har blitt benyttet som verksted/arbeidsrom. Videre inneholder etasjen gang med egen inngang, bodarealer med gode oppbevaringsmuligheter, samt vaskerom. Vaskerommet har laminat på gulv og malte flater på vegger. Rommet holder ikke dagens krav til våtrom, men fungerer til sitt formål. Vaskerommet er utstyrt med to varmtvannsberedere, skyllekum og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Diverse
- Sikringsskap med automatsikringer.
- To varmtvannsberedere fra byggeår på 200 liter.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentrumsnær beliggenhet i Skogvegen, cirka 1 kilometer unna sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Fra boligen kan man på sommerstid nyte solen til langt på kveld. I umiddelbar nærhet finner man Sykkylven Regionale kunstgressbane, idrettshall, kulturhus med kino og svømmehall. Gangavstand til blant annet Krikane barnehage, samt ungdom- og videregående skole.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Aurenakken, Fagrefjellet eller Aurdalsnibba er bare noen av alternativene en finner i kort avstand fra boligen.

Tomt

Areal: 1 031 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 1031 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstilling, forstøtningsmurer, terrasser, samt grøntarealer med plen og diverse beplantning av hekker og prydbusker.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje med betongplate som gulv og pussede lecamurer som yttervegger. Garasjen har motorisert port og delvis hems for oppbevaring.

Forsikring

Storebrand Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1982

Antall soverom

4

Byggeår

1982

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen datert 10.03.1983. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 250 kvm, Bruksareal: 364 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 148 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall med trapp og vaskerom.
Sekundærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Boder, teknisk rom og uinnredet kjellerrom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 142 m².
Primærrom: 142 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall med trapp, bad, wc-rom, soverom, kjøkken, tv-stue og stue.
Loftsetasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, gang, tre soverom og bad.
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og garderobe.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har peisløsning i stue og vedovn i kjeller. Videre er det montert varmepumpe i stue, vannbåren varme i gulv på vindfang, soverom, gang og hovedetasjens bad, tv-stue, kjellergang og vindfang i kjeller, samt radiatorer på flere rom. Radiatorene er tilknyttet fyrkjel i kjelleretasjen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 11 850 pr. år Vann/avløp via måler, renovasjon og feiing.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 11 850,- per år (2020)
Eiendomsskatt: kr. 3 562,- per år (2020)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 748 586 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 694 911 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til bolig, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1977/102223-1/58  Rettighet, 12.04.1977 
Rettighetshaver:Velle Odd  
Fnr: 01015428518
Leie av areal
Leie-tid: 30 år
Avgiftsbestemmelser
8 dekar av eiendommen
Gjelder denne registerenheten med flere
1982/100655-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 01.02.1982 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken medfølger ved handel. Selger opplyser at oppvaskmaskin ikke fungerer.
Vegg- og taklamper i stue medfølger ikke ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.