Hundeidvik

BUD MOTTATT! Romslig og innholdsrik enebolig med nydelig utsikt og gode solforhold! Integrert garasje.

Gjævenesvegen 108 , 6224 Hundeidvik

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder, Partner, Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

15%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 201 m²
Bruksareal 201 m²
Tomt 1 800 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1974
Gårdsnummer 56
Bruksnummer 9
FINN.no 194234677
Sist endret 22.10.2020 19:32
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 1 802 320
Ligningsverdi 362 874,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 38 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 52 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 802 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Vindfang, hall med trapp, kjellerstue, vaskerom, stue, soverom, bad og gang.
Hovedetasje: Gang, bad, wc-rom, to soverom, stue og kjøkken.
- Integrert garasje.
- Redskapsrom på 22 kvm.

Standard

Romslig enebolig på flott og solrik tomt i Hundeidvik. Store grøntarealer rundt boligen som er opparbeidet med plener, uteplasser og diverse prydbusker/beplantning. Fra tomten har man flott utsikt og svært gode solforhold til langt på kveld. Boligen har integrert garasje og biloppstillingsplasser like utenfor inngangsdøren. Boligen har hovedsaklig eldre standard og generelle oppgraderinger må påregnes.
Kjelleretasje
Deler av kjelleretasjen var opprinnelig utleieleilighet med egen inngang. Denne delen av etasjen inneholder stue med muligheter for liten kjøkkeninnredning, soverom med laminat på gulv og tilhørende integrert garderobe, bod og bad med flis på gulv, dusjnisje, toalett og innredning.
Videre inneholder etasjen romslig hall med trapp til hovedetasjen, kjellerstue med varmekabler i gulv og koselig peis, samt vaskerom med betongplate på gulv, sluk, utslagsvask og direkte utgang til garasjen.
Hovedetasje
Hovedetasjens stue er romslig og har gode muligheter for flere sittegrupper. Oppvarming fra varmepumpe eller vedovnen som gir koselig atmosfære på kalde vinterdager. Fra stue er det utgang til terrassen - her kan man nyte flott utsikt over Hjørundfjorden og Storfjorden, samt svært gode solforhold. Opprinnelig var boligen innredet med ett soverom i tilknytning stuen, dette er idag omgjort til tv-stue.
Kjøkkenet har tilkomst fra stuen og har god plass til spisebord ved vindu - her kan morgenkaffen nytes! Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate med tilhørende fliser mot overskapene, belysning under overskap, ventilator over platetopp og opplegg for oppvaskmaskin.  Hvitevarer på kjøkken medfølger ved handel.
Badet i hovedetasjen har flis på gulv og våtromstapet på vegger. Rommet er utstyrt med toalett, varmekabler i gulv, stråleovn på vegg, dusjkabinett og baderomsinnredning med speil/belysning. Etasjen har uinnredet rom som tidligere var innredet som wc-rom, dette kan med enkle grep settes i stand.
Videre inneholder hovedetasjen to soverom, begge med nyere laminatgulv og mdf-plater på vegger. Ett av soverommene har utgang til terrasse.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i Hundeidvik med nydelig utsikt som strekker seg fra Hjørundfjorden i sør til Storfjorden i nord - her kan man nyte gode solforhold til langt på kveld.
Hundeidvik kan skilte med ny, privat barneskole, samt krinsens nye aktivitetshall, Hundeidvik Arena, som inneholder kunstgressbane, klatrevegg og squashbane. I det samme området finner man også grendahus og fotballstadion - alle disse fasilitetene ligger i kort avstand fra boligen og er naturlige samlingspunkter for alle barnefamiliene i bygda. Videre kan Hundeidvik skilte med dagligvarebutikk og Hundeidvik fergekai med forbindelser til Ørsta, Volda eller Ålesund.   
Flotte turer til Nyfonnveien eller Kolda er gode alternativer for barnefamilien, og de sprekeste kan måle krefter på topptur til Skopshorn eller Hundatinden - her er det fantasien som setter begrensningene. Med bil tar det cirka 15 minutter til kommunesenteret på Aure, her finner man ungdom- og videregående skole, samt alle sentrumsfasiliteter.

Tomt

Areal: 1 800 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor, eiet tomt med flott beliggenhet i Hundeidvik. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst/biloppstilling, terrasser, støpte uteplasser og store grøntarealer rundt boligen med plen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Boligen har integrert garasje med terrasse på tak. Garasjen har betongplate som gulv og garasjeport i tre. Inngang fra garasjen til vaskerom i kjeller. Forøvrig parkering på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1974

Antall soverom

4

Byggeår

1974

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 07.06.1974. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 201 kvm, Bruksareal: 201 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 97 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall med trapp, vaskerom, gang, kjellerstue, stue og soverom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, wc-rom, tre soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er innredet med leilighet i kjelleretasjen. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen har varmekabler i gulv på hovedetasjens bad, kjellergang og kjellerstue. Det er videre montert varmepumpe og vedovn i hovedetasjens stue, samt peisovn i kjellerstue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 4 808 pr. år Avløp, renovasjon og feiing

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 4 808,- per år
Eiendomsskatt: kr. 1 726,- per år
Vannavgift til Hundeidvik Vassverk: kr. 2 200,- per år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 362 874 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 306 346 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i LNF område (landbruk, natur og friluft) ihht. kommuneplanens arealdel 2013-2025. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende rettigheter som følger eiendommen:
Rettigheter på 1528-56/1, 1528-56/2, 1528-56/3, 1528-56/5
Rettigheter i eiendomsrett
1974/103436-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 26.06.1974 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:56 Bnr:9  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Vanntilførsel tilknyttet Hundeidvik Vassverk. Avløp tilknyttet septiktank med kommunal tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de ikke har bebodd eiendommen på lang tid.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.