Grebstadlia

NY PRIS! Enebolig over to plan med fire soverom, integrert garasje, nytt tak og super utsikt!

Brisingvegen 16 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

42%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 148 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 813 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1976
Gårdsnummer 7
Bruksnummer 173
FINN.no 195412692
Sist endret 22.03.2021 13:27
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 078 570
Ligningsverdi 518 605,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 078 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Vindfang, hall med trapp, vaskerom, wc-rom, to soverom og to boder.
Hovedetasje: Bad, to soverom, stue og kjøkken.
- Garasje under terrasse.

Standard

Velkommen til Brisingvegen 16, en flott enebolig med solrik beliggenhet i Grebstadlia. Fra boligen kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Boligen går over to plan og har tilhørende garasje like utenfor inngangspartiet.
Kjelleretasje
Fra garasje er det enkel adkomst til boligens inngangsparti. Vindfanget har flislagt gulvoverflate og gode muligheter for klesoppbevaring. Kjelleretasjen har en romslig hall med varmekabler i gulv, garderobeskap og sikringsskap med automatsikringer. Etasjen inneholder videre to soverom hvor ett av disse har blitt benyttet som kjellerstue av nåværende eiere. Begge rommene har varmekabler i gulv.
Vaskerommet i etasjen har flis på gulv og malte flater på vegger. Rommet er utstyrt med innredning med benkebeslag/skyllekar, brannslange og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Separat wc-rom som inneholder toalett fra 2015 og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.
To innvendige boder med gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap og reolsystemer.
Hovedetasje
Fra hallen går trappen til hovedetasjen. I trappen er det montert varmepumpe fra 2018. Stuen har lyse vegger/tak og god takhøyde kombinert med store vindusflater mot sør. I tillegg til varmepumpen er det oppvarming fra vedovn. Fra stue er det utgang til den sørvestvendte terrassen med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld.
Kjøkkenet har innredning fra Ikea fra 2014. Innredningen har hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate med plater mot overskap, ventilator og integrerte hvitevarer; stekeovn, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøleskap og oppvaskmaskin var nye i 2016.
Hovedetasjens bad har flis på gulv og tapet/flis på vegger. Rommet inneholder varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjkabinett fra 2018, samt baderomsinnredning med speil og belysning.
Etasjen har to soverom, begge av god størrelse og med integrerte garderobeskap.
Diverse
- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.
- Sikringskap med automatsikringer.
- Taktekke, vindskier, renner og beslag fra 2020.
- Varmtvannsbereder fra 2020.

Beliggenhet

Eneboligen har en flott beliggenhet i Grebstadlia, et attraktivt boligområde i Sykkylven. Fra boligen kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet Aurenakken, sentrum, Sykkylvsfjorden og Storfjorden. Cirka 20 minutters gange til sentrum med de fleste fasiliteter, og innen en kjøreavstand på 5 minutter finner man både kino, svømmehall, idrettsanlegg og flere barnehager/skoler.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Vassetra, Aurenakken og Raudeberga er bare noen av alternativene - her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Tomt

Areal: 813 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 813 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst/biloppstilling, forstøtningsmurer, plen og terrasse bak boligen, samt diverse prydbusker/beplantning. Svært gode sol- og utsiktsforhold fra tomten.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje under terrasse. Forøvrig biloppstillingsplasser på egen tomt.

Forsikring

Fremtind Forsikring

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 17.08.1976. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 163 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall med trapp, vaskerom, wc-rom og to soverom.
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.
Hovedetasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, to soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i hovedetasjens stue. Varmekabler i gulv i hall, begge soverom i kjeller og bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 13 718 pr. år Vann/avløp, renovasjon og feiing

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 13 718,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 468,- per år.
Strømkostnad: ca. 1000,- per måned inkl. nettleie. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 518 605 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 866 979 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1976/103091-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 18.05.1976 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Marie Haugli Larsen Hans Kato Fauske Sandvik

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.