Skogvegen

Halvpart av tomannsbolig med tre soverom, flott utsikt og sentrumsnær beliggenhet!

Skogvegen 26 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

52%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 155 m²
Bruksareal 172 m²
Tomt 1 295 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1973
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 287
FINN.no 197062667
Sist endret 29.11.2020 02:30
Prisantydning 2 100 000
Totalpris 2 161 320

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 61 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 161 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang, hall med trapp, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom, wc-rom, kott og to boder.
Hovedetasje: Vindfang, gang, trapperom, stue, kjøkken, to soverom og bad.
- Garasje på 17 kvm.
- Kryploft med tilkomst via trapp ved soverom.

Standard

Halvpart av tomannsbolig beliggende i Skogvegen, cirka ti minutters gange fra Sykkylven sentrum. Boligen ble oppført i 1973 og holder jevnt over standard fra oppussingsarbeider på tidlig 2000-tallet.
Stue
Hovedetasjens stue har parkett på gulv og tapet på vegger. Rommet har oppvarming via vedovn og varmepumpe, samt gode muligheter for spisebord. Fra stue er det utgang til terrasse med nydelig utsikt mot blant annet sentrum og deler av Sykkylvsfjorden.
I kjelleretasjen er det romslig kjellerstue med tregulv og panelte veggoverflater.
Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med slette, finerte fronter, laminat benkeplate med flis mot overskap, ventilator og integrert oppvaskmaskin. Øvrige hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale med selger.
Våtrom
Romslig bad i hovedetasjen med flis på gulv og flis/panel på vegger. Rommet har varmekabler i gulv og er utstyrt med dusjkabinett, baderomsinnredning og toalett.
I kjelleretasjen er det innredet vaskerom som ble modernisert i 2015. Rommet har flis på gulv, mdf-plater på vegger og er utstyrt med varmekabler, arbeidsbenk, uttak for vask, samt opplegg for vaskemaskin. Etasjen har også separat wc-rom med toalett og servant.
Soverom
Boligen har totalt tre soverom der to av rommene ligger i hovedetasjen og ett i underetasjen. Alle soverommene har gode muligheter for både seng- og garderobeløsninger.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentrumsnær beliggenhet i Skogvegen, cirka 1 kilometer unna sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Fra boligen kan man på sommerstid nyte solen til langt på kveld. I umiddelbar nærhet finner man Sykkylven Regionale kunstgressbane, idrettshall, kulturhus med kino og svømmehall. Gangavstand til blant annet Krikane barnehage, samt ungdom- og videregående skole.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Aurenakken, Fagrefjellet eller Aurdalsnibba er bare noen av alternativene en finner i kort avstand fra boligen.

Tomt

Areal: 1 295 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles, eiet tomt på 1295 kvm. Tomten er foruten bygningsmassen opparbeidet med markbetong i adkomsten, støpte platter og trapper, nye terrasser og grøntareal foran boligen med plen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Boligen har tilhørende garasje på 17 kvm som idag er benyttet som bod/hobbyrom.

Forsikring

Tryg Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 1973

Antall soverom

3

Byggeår

1973

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for garasje datert 11.02.1980. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 172 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall med trapp, gang, kjellerstue, soverom, vaskerom og wc-rom.
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder og kott.
Hovedetasje:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, trapperom, stue, kjøkken, to soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har montert nyere vedovn og varmepumpe i hovedetasjens stue, varmekabler på bad og vaskerom og forøvrig elektrisk oppvarming. Monterte radiatorer er ikke i bruk.

Kommunale avgifter

Kr. 9 121 pr. år Vann/avløp via måler, renovasjon og feiing.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 9 121,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 3 129,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til bolig, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1970/100329-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 27.01.1970 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 1528-14/287
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Adkomst fra kommunal vei. Offentlig tilknyttet vann, avløp tilknyttet septiktank med kommunal tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrert kjøleskap medfølger. Øvrige hvitevarer kan medfølge etter nærmere avtale med selger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.