Blindheim

Prisgunstig enebolig med flott hage og usjenert beliggenhet!

Ulvsbakken 5 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

69%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 79 m²
Bruksareal 145 m²
Tomt 1 440 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1972
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 126
FINN.no 198862884
Sist endret 02.12.2020 08:41
Prisantydning 950 000
Totalpris 1 002 320
Ligningsverdi 334 960,-

Beregnet totalkostnad

950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 38 500,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 52 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 002 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Uinnredet areal med jordgulv.
Hovedetasje: Vindfang, gang, to soverom, bad, vaskerom, stue, tv-stue, kjøkken og bod.
- Utvendig bod ved inngang til kjelleretasjen.
- Kryploft.

Standard

Velkommen til Ulvsbakken 5 - en prisgunstig enebolig cirka to km sør for Sykkylven sentrum. Boligen går over to plan og holder jevnt over enkel standard med noen oppgraderinger. Oppgraderinger som kan nevnes er nytt shingeltak i 2004, nye og vedlikeholdsfrie vinduer i 2015/2017 og utvidet terrasse i 2012. Kjelleretasjen er per idag uinnredet og har jordgulv. Stor hage rundt boligen med plen, hekker og diverse prydbusker/beplantning.
Kjelleretasje
Boligen har uinnredet kjelleretasje med jordgulv. Boligens varmtvannsbereder er plassert i kjelleren. Etasjen har idag utvendig adkomst.
Hovedetasje
Inngangspartiet er overbygget og tar deg til etasjens vindfang og gang. Fra gangen er det luke til kryploftet. Kjøkkenet har innredning fra byggeår med finerte fronter, laminat benkeplate, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det tilkomst til vaskerommet som er utstyrt med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Boligens innvendige bod ligger like innenfor vaskerommet og er på 3 kvm.
Stuen har gode muligheter for flere sittegrupper. I stuen er det oppvarming fra enten vedovn eller varmepumpe. Stuen ble bygget på i 1994 og herfra er det utgang til terrasse som ble utvidet i 2012.
Videre inneholder etasjen bad og to soverom med integrerte garderobeskap. Badet har belegg på gulv og tapet på veggene. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant/speil, badekar, stråleovn og toalett.

Beliggenhet

Eneboligen er beliggende på Blindheim, cirka 2 km sør for Sykkylven sentrum. Boligen ligger mot vest med skjermet og barnevennlig beliggenhet med gangavstand til både barnehage og barneskole. Nærmeste busstopp ligger like nede i veien. Nærområdet består i stor grad av frittliggende eneboliger og like utenfor inngangsdøren finnes det et mangfold av turmuligheter.

Tomt

Areal: 1 440 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 1 440 kvm. Tomten har sørvestvendt beliggenhet og er opparbeidet med asfaltert biloppstillingsplass, søpte platter og grøntareal med hekker, beplantning og plen.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1972

Antall soverom

2

Byggeår

1972

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 145 kvm
Kjelleretasje
Bruksareal: 63 m².
Sekundærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Uinnredet kjellerrom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, vaskerom, to soverom, kjøkken, stue og tv-stue.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har montert varmepumpe og vedovn i stue, stråleovn på bad og forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 5 594 pr. år Vann/avløp via vannmåler og feiing. Fritak for renovasjon.

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 5 594,- per år (2020).
Eiendomsskatt: kr. 1 593,- per år (2020).
Det må også påregnes kostnader til vedlikehold og brøyting av privat vei som er felles med naboeiendommene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 334 960 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 205 855 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til LNF-område, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1974/105975-1/58  Bestemmelse om vannledning, 16.10.1974 
Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere
1990/108449-1/58  Erklæring/avtale, 26.10.1990 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det er septiktank på eiendommen, denne ligger i eiendommens sørvestlige hjørne. Adkomst fra offentlig vei, via privat vei som er felles med naboeiendommene. Det må påregnes kostnader til vedlikehold og brøyting av veien.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken medfølger ved handel.
Boligen har installert boligalarm fra Verisure, abonnement må tegnes av kjøper.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.  Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.  Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.