Tusvika

Stor bolig bestående av 4-roms leilighet og store bodarealer! Terrasse med flott utsikt!

Tusvikvegen 1 , 6222 Ikornnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

45%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 128 m²
Bruksareal 362 m²
Tomt 2 000 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1957
Gårdsnummer 46
Bruksnummer 17
FINN.no 198106205
Sist endret 19.10.2021 15:11
Prisantydning 1 300 000
Totalpris 1 348 320

Beregnet totalkostnad

1 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 300 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 48 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 348 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang, wc-rom, kjellerrom, boder og lager.
1.etasje: Entre, hall med trapp, stue/trimrom, butikklokale og tre bodrom.
2.etasje: Gang, bad, tre soverom, stue, tv-stue og kjøkken.
Loftsetasje: Uinnredet loftsrom.

Standard

Velkommen til Tusvikvegen 1 - en eiendom bestående av en 4-roms leilighet og store bodarealer/lagerrom. Leiligheten ble oppusset i 2006 og holder normal standard på inventar, overflater og utstyr. Det vil kreve generelle oppgraderinger for å møte dagens krav til standard.
Leilighet 
Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og ble oppusset i 2006. I tillegg til overflateoppussing ble det gjennomført etterisolering og utskifting av flere vinduer. Inngangspartiet ligger i 1.etasje og har også oppussede overflater, nye vinduer og ny ytterdør.
Leiligheten inneholder videre tre soverom av god størrelse og hvor to av rommene har tilhørende garderobeskap. Badet i etasjen ble oppusset i 2006 med flis på gulv og vegger. Rommet inneholder videre varmekabler i gulv, dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.
Kjøkkenet inneholder profilert og takhøy innredning med eikefronter. Kjøkkeninnredningen har laminat benkeplate med plater mot overskapene, ventilator og integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Kjøleskap medfølger også ved handel.
Fra kjøkkenet er det delvis åpen løsning mot stuen. Rommet har god plass til flere sittegrupper, og her er det oppvarming via vedovn. Fra stue er det utgang til terrasse med flott utsikt over Storfjorden.
Kjelleretasje
Etasjen har betonggulv og dekke av betong mellom kjeller og 1.etasje. Etasjen inneholder enkelt wc-rom, vaskekjeller og store arealer som idag er uinnredet og blir benyttet som bodarealer. Etasjen har egen inngang.
1.etasje
Byggets 1.etasje inneholder vindfang og hall som benyttes som tilkomst til leiligheten i 2.etasje. Videre inneholder etasjen ett oppusset rom som har vært benyttet som stue/trimrom av dagens eier. I front av bygget er det inngangsdør til tidligere butikklokale. Etasjen har muligheter for innredning av flere soverom, men rommene blir idag benyttet til oppbevaring.
Loftsetasje
Fra leilighetens gang er det trapp til loftsetasje. Etasjen har 33 kvm målbart areal, og blir idag benyttet til oppbevaring.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i Tusvika med utsikt mot Storfjorden og omkringliggende fjell. Fra boligen er det cirka 5 minutters kjøring til Ikornnes med Bunnpris, Bunker Oil, frisør og Sykkylvens største arbeidsplass, Ekornes. På Ikornnes har man også nyere barneskole og barnehage, samt Ikornnes Idrettspark med kunstgressbane, løpebane med tartandekke og tennisbane. Blakstad Naturbarnehage ligger i gangavstand fra boligen. Skulle været vise seg fra den dårlige siden kan aktivitetene heller gjøres innendørs i nye Hundeidvik Arena, og da i form av enten fotball, klatring eller squash.
Et mangfold av turmuligheter i nærområdet, de flotte turstiene rundt Sessvatnet, Tuvatnet eller til Hovdeåsen er populære alternativer. Med bil tar det i underkant av ti minutter til kommunesenteret på Aure, her finner man ungdom- og videregående skole, samt alle sentrumsfasiliteter.

Tomt

Areal: 2 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eksakt tomteareal er noe usikkert. Foruten bygningsmassen består tomten av asfaltert biloppstillingsplass, støpte platter/trapper, plenareal og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Parkering på asfaltert biloppstillingsplass like utenfor boligen.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 3064727

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 362 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 117 m².
Sekundærrom: 117 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Gang, boder, lager, kjellerrom og wc-rom.
1. etasje:
Bruksareal: 113 m².
Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall med trapp, stue/trimrom.
Sekundærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Butikklokale og tre bodrom.
2. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, tre soverom, stue, tv-stue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 33 m².
Sekundærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Uinnredet loftsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har to piper. Pipen mot vest har montert vedovn i hovedetasjens stue. Det er fyringsforbud på pipen mot øst.

Kommunale avgifter

Kr. 4 809 pr. år Inkluderer slam, avfall og feiing

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 4 809,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 1 801,- per år.
Vannavgift til Hundeidvik Vassverk: kr. 2 200,- per år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 378 580 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 362 886 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Bygningstype er registrert som butikk/forretningsbygning med en registrert boenhet ihht. matrikkelbrev. Eiendommen ligger i område avsatt til LNFR ihht. kommuneplan arealdelen 2013-2025. Eiendommen ligger innenfor området "H530 - Hensyn friluftsliv." For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Vanntilførsel tilknyttet Hundeidvik Vassverk. Tilknyttet privat septiktank med kommunal tømming.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken. Innkjøpte og umonterte dører/vinduer som ligger i boligen medfølger ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.