Nakkegata

VISN. 12.05! Enebolig over tre plan på flott utsiktstomt med garasje og sentrumsnær beliggenhet.

Nakkegata 27 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

12. mai onsdag kl. 16:30-16:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

52%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 200 m²
Bruksareal 240 m²
Tomt 1 033 m² / Eiet tomt
Byggeår 1954
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 24
FINN.no 212928779
Sist endret 03.05.2021 20:50
Prisantydning 2 700 000
Totalpris 2 783 320
Ligningsverdi 366 013,-

Beregnet totalkostnad

2 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 700 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 783 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang, hall med trapp, soverom, vaskekjeller, tidligere bad, verksted og boder.
Hovedetasje: Vindfang, gang, trapperom, bad, soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje: Gang, tre soverom, kjøkken og bad.
- Halvpart av garasje som deles med nabo.
- Uthus på 20 kvm.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet i Nakkegata. Med sentrumsnær beliggenhet, stor hage og gode solforhold er dette et svært godt utgangspunkt for de som ønsker å forme sitt nye hjem. Boligen holder eldre standard og rehabilitering må påregnes.
Kjeller
Boligens kjelleretasje har egen inngang fra nord og inneholder blant annet separat wc-rom, soverom med belegg på gulv og montert vedovn, verksted, vaskekjeller og diverse bodareal. I vaskekjelleren er varmtvannsberederen montert (av eldre dato, usikker stand), samt opplegg for vaskemaskin.
Hovedetasje
Boligens inngangsparti ligger på baksiden av boligen og fra vindfanget er det trapp til boligens loftsetasje.
I stue er det gulvoverflate av tregulv, oppvarming via vedkamin, samt utgang til vestvendt og solrik terrasse med flott utsikt. Spisestue er plassert mellom stue og kjøkken og også dette rommet har montert vedovn. Kjøkkenet har original, plassbygget kjøkkeninnredning med finerte fronter, laminat benkeplate og benkebeslag med oppvaskkum og utslagsvask.
Badet i etasjen ble bygget i 1997 og har belegg med varmekabler på gulv. Rommet er utstyrt med dusj med dusjvegger, toalett, baderomsinnredning med servant, samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Etasjen har ett soverom av god størrelse med tilhørende garderobeskap. Rommet har direkte adkomst til badet.
Loftsetasje
Boligens loftsetasje inneholder gangarealer, bad, bod, kjøkken og tre soverom. Kjøkkenet har en enkel innredning med malte, finerte fronter og med benkeplate i laminat. Innredningen har utslagsvask og opplegg for komfyr. Rommet kan med enkle grep bli etasjens fjerde soverom. Loftsetasjens bad har belegg på gulv og tapet på vegger. Rommet inneholder badekar, toalett og vegghengt servant.
Diverse
På eiendommen er det oppført eldre uthus i trekonstruksjon. Uthuset er på 20 kvm og blir idag benyttet til oppbevaring.

Beliggenhet

Boligen har en meget flott beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 800 meter fra Sykkylven sentrum. Fra den vestvendte tomten kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. I underkant av fem minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 15 017,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 785,- per år.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 240 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall med trapp, vaskekjeller og soverom.
Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Tidligere bad, boder og verksted.
Hovedetasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, trapperom, soverom, bad, stue og kjøkken.
Loftsetasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, tre soverom og kjøkken.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 033 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 1033 kvm. Tomten er opparbeidet med store grøntarealer rundt boligen, terrasse og diverse prydbusker/beplantning. Asfaltert innkjørsel og biloppstillingsplass ved garasje. Tomten har svært gode sol- og utsiktsforhold mot vest.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer halvpart av dobbelgarasje som deles med naboeiendommen. Garasjen ble oppført i 1987 og har betongplate som gulv. Taket er tekket med betongtakstein og har vippeport i tre. Forøvrig biloppstillingsplasser på egen tomt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har to teglpiper fra byggeår. Det er tilsluttet vedovn i kjelleretasjen og vedovn og kamin i hovedetasjens stue. To vedovner på loftet. Varmekabler i gulv på soverom i kjelleretasjen og hovedetasjens bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 15 017 pr. år Vann/avløp, feiing og renovasjon

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 366 013 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 317 647 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1960/100162-1/58  Utskifting, 15.01.1960 
Gjelder denne registerenheten med flere
Grunndata
1950/100583-1/58  Registrering av grunn, 21.03.1950 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1528 Gnr:15 Bnr:1
1992/109644-1/58  Grensejustering, 23.11.1992 
Gjelder denne registerenheten med flere
1992/109644-2/58  Målebrev, 23.11.1992 
Areal: 1.033,6 m2
Rettigheter:
1950/100583-2/58  Bestemmelse om vannledning, 21.03.1950 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:15 Bnr:24  
Bestemmelse om veg

Vei/vann/avløp

Offentlig vei/vann i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Nakkegata 27, 6230, Sykkylven, Gnr. 15 bnr. 24 i Sykkylven kommune

Eier

Torbjørn Støylen

Oppdragsnummer

21-21-0003

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.