Strandafjellet Fjellgrend

Moderne toppleilighet i horisontaldelt tomannsbolig. Garasjeplass, 2 bad, 3 soverom og hems

Resvegen 56B , 6200 Stranda

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Hellevik
Lars Hellevik Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

87%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type / Eierform Fritidseiendom / Eierseksjon
Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 481 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 45
Bruksnummer 132
Energimerking C
FINN.no 208524999
Sist endret 12.03.2021 20:30
Prisantydning 3 250 000
Totalpris 3 340 070

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 340 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til en praktisk og moderne hytte med god standard. Seksjonen er beliggende i toppetasjen av en horisontaldelt tomannsbolig, og har fantastisk utsikt mot blant annet Roalden. Leiligheten flere gode kvaliteter som egen plass i parkeringskjeller, separat vaskerom i kombinasjon med ekstratoalett, 3 soverom, romslig hems med tvstue og sovealkove. Eiendommen har ski-in og kort gangavstand til skitrekket og skiløype, og det er tillaget skibod rett ved inngangsdøren.

Innhold

2.etasje: Entrè/gang, stue/kjøkken, bad/wc, wc/vaskerom, 2 soverom
Hems:    Trapperom/gang/Tv-stue/sovealkove, soverom

Utstyr

Automatsikringer
Rør-i-rørsystem
Downlights
Astrour
Integrerte hvitevarer på kjøkken
Fiber
Varmekabler med app-styring via WiFi
Ildsted
Sentralstøvsuger
Elport til garasje

Standard

Hytten har en innbydende og gjennomgående moderne standard med gulvoverflater av 1-stavs eikeparkett og fliser, vegger med beiset, liggende panel og våtromsplater, og himlinger kledd med hvitlasert panel som i hovedsak, stedvis utstyrt med downlights. Hytten har flere praktiske løsninger med eksempelvis sentralstøvsuger, kodelås på dør, appstyring på varmekabler. skibod like ved inngangsdøren, og 3 soverom i tillegg til sovealkove.

Entré

Boligen har utvendig trapp opp til etasjen med delvis overbygd veranda. På verandaen er det også tillaget en praktisk sportsbod for eksempelvis lagring av ski og redskap. Verandaen går på sør- og østsiden av bygget, og er romslig på størrelse med fantastisk utsikt mot de omkransende fjell. Her er det også utebelysning på astrour, samt stikkontakter. Entrèen har et flislagt gulvareal med nedstøpte varmekabler, samt downlights i himling. Her er også trapp til hemsen, kodelås på døren og nisje med garderobeskap.

Stue

Stuen er romslig på størrelse, og ligger i en åpen, arealeffektiv løsning mot kjøkkenet. Rommet har god plass til både sofagruppe og spisebord, og det er store vindusflater som gir mye naturlig lys, og utnytter utsikten maksimalt. Rommet har mønt himling med takhøyde på hele 4,4m som gir en særdeles god romfølelse, og det er soneinndelte, dimbare lys i himling. Det er også montert vedovn. På hemsen er det også tillaget med lukket løsning i form av glassrute ned mot stue/kjøkken. Her er det lagt opp rikelig med stikkontakter og tvuttak, samt dimbar ledlist i himling.

Kjøkken

Kjøkkenet er utstyrt med en L-formet kjøkkeninnredning fra HTH med glatte, mørke fronter og overskap. Av utstyr er det montert integrerte komfyr og platetopp, samt fullintegrert oppvaskmaskin og kombi-kjøleskap. Det er ellers benkeplate i laminat med underlimt servant, og glassplate på vegg over platetopp og over servanten.

Bad

Badet har flislagt gulvoverflate med nedstøpte varmekabler, og våtromsplater på vegger. Av utstyr er det montert downlights i himling, åpen dusjnisje med sammenfellbare glassvegger, veggholdt toalett, baderomsinnredning med helstøpt servantplate, høyskap, samt speilskap med integrert belysning.
Boligen har også et separat vaskerom i kombinasjon med et praktisk ekstratoalett like ved ytterdøren. Her er det også flislagt gulvoverflate med gulvvarme, og våtromsplater på vegg. Her er det montert sluk, servantinnredning med helstøpt servantplate, wc, opplegg for vaskemaskin, vvb på 200l og fordelerskap for rør-i-rørsystemet.

Soverom

Hytten har totalt tre soverom, samt sovealkove som totalt gir hele ni sengeplasser! To av soverommene er beliggende i hovedetasjen, og det tredje samt sovealkoven er beliggende i hemsetasjen. I hovedetasjen er soverommene belagt med 1-stavs eikeparkett på gulvoverflater, og hemsen har beiset furuplank på gulvoverflater.

Beliggenhet

Flott fritidsbolig i horisontaldelt tomannsbolig beliggende på Fursetsiden av Strandafjellet. Hytten ligger fint til i etablert område i nærhet til trekket, og har ski-in og kort gangavstand til skitrekket på Furset.
Gondolheisen er også i drift på sommerstid, og denne kan benyttes om man vil nyte et godt måltid i restauranten på toppen, bare nyte utsikten, eller om man vil starte fjellturen på toppen av Roaldshorn. Det er flere fantastiske turmål i området, både sommer som vinter.
Totalt består Stranda Skisenter av 7 heiser, 18 nedfarter, barne- og terrengpark, samt ett av Skandinavias beste frikjøringsområde. For den som foretrekker langrennsski om vinteren er det opptråkket lysløype hele vinteren, som strekker seg over 25 km. Denne løypa er også fin til både gå- og joggetur om sommeren.
Det er bilvei helt frem til hytta med gode parkeringsmuligheter. Veien blir brøytet om vinteren.

Felleskostnader

4 250 pr. år. (inkluderer strøm fellesareal/garasjeanlegg og felles byggforsikring. Beløpet er estimert)

Løpende kostnader

Felleskostnader ca. kr 4 250,- / år
(inkluderer strøm fellesareal/garasjeanlegg (der strømkostnadene er estimert til å være ca. 110,- per mnd), og felles byggforsikring (beregnet til kr 2.919,-/år for denne seksjonen)
Kommunale avgifter kr 8 335- / år
(inkluderer vann, kloakk og hytterenovasjon)
Eiendomsskatt kr 5849,- / år
Medlemskontigent Fursetelva Hytteforening kr 500,- / år
Preparering av langrennsløype ved hyttefeltet kr 300,- / år (faktureres fra hytteforeningen)
Brøyting kr 4.000,- / år. (faktureres fra hytteforeningen)
I tillegg må det påregnes utgifter til strøm og innboforsikring.

Sameie

På eiendommen er det to bygninger med to leiligheter i hver bygning, horisontaldelt. Totalt fire fritidsleiligheter. I underetasje er det
felles garasje og boder. På eiendommen er det også felles utearealer og parkering.
Gnr 45, Bnr. 132, Snr. 1-4 (Resvegen 54A/B og Resvegen 56A/B) er et eget sameie. Denne seksjonen er beliggende i 2.etasje av det østlige bygget. Sameiet har ikke vedtekter eller husordensregler pt. Det betales felleskostnader til sameiet, se under løpende kostnader.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt eller vedtatt noe vedlikehold/påkostninger pt. Byggene ble malt sommeren 2020.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sparebank 1 Fremtind
Eiendommen er fullverdiforsikret Fremtind Sparebank 1med polisenr 19014135.

Regnskap

Sameiet har ikke regnskap eller budsjett, og det er ikke avholdt årsmøte/sameiermøte.
Fursetelva hytteforening er relativt nystartet, og foreløpig uten regnskap og budsjett.
(Dette er en del av tidligere Stranda Fjellgrend hytteforening)

Vedtekter / husordensregler

Sameiet har pt. ikke vedtekter eller husordensregler. Vedlagt prospektet ligger vedtekter for Fursetelva hytteforening.
Som utdrag fra hytteforeningens vedtekter kan det nevnes at "Styret fraråder bruk av åpen flamme / bålpanne på terrasse / veranda", "Alle nye tilbygg / fasadeendringer må avklares med styret (fasadefarge/ parabol/terrasseutbygging/ boder etc)" og "Bruk og plassering av ikke faste installasjoner (boblebad etc) på fellesareal på garasjetak må avklares /avtales mellom de fire enhetene som garasjetaket tilhører."

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm
2. etasje: P-rom: 60 kvm, BRA: 60 kvm
Hems:     P-rom:  10 kvm, BRA:  10 kvm
Seksjonen har også en utvendig bod på verandaen ved inngangsparti på 3 kvm, og egen bod i felles garasjeanlegg på 7kvm.
Romslig veranda. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 481 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det er to stk garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Grunnmurer av betong med parkeringskjeller i underetasje. Støpt plate på grunn. Radonduk.
Etasjeskille mot kjeller i betong, og øvrige etasjeskillere av trebjelkelag.
Yttervegger i trekonstruksjoner med utvendig kledning.
Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarm.
Tak som saltak med torvtekking.
Utvendig pipe. Tilknytt ildsted.
Vannrør i rør-i-rørsystem. 200l vvbereder med 2x3Kw varmeelement. Avløpsrør i plast.
Naturlig ventilasjon med lufte ventiler i vegg. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkkenventilator
Elektrisk anlegg med automatsikringer.
Beskrivelsen er er et utdrag fra tilstandsrapporten, som i sin helhet bør leses.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.11.19 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt prospektet.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleieenhet, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk via gulvvarme i entrè, bad/wc, vaskerom/wc og stue/kjøkken med app-styring via WiFi.
Vedovn

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har på vegne av selger energimerket boligen. Det presiseres at megler ikke har byggteknisk kompetanse, og feil kan derfor forekomme. Megler har benyttett en enkel energiattest, og kun brukt vedlagte tilstandsrapport som grunnlag. Hverken selger eller megler tar ansvar for informasjon som følger av energiattesten. Attesten ligger vedlagt prospektet.

Energiforbruk

Selger har ikke opplyst om eiendommens energiforbruk. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand, spesielt for fritidsboliger.

Kommunale avgifter

Kr. 14 184 pr. år (inkluderer vann, avløp, hytterenovasjon og eiendomsskatt)

Eiendomsskatt

Det er i Stranda kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskatten utgjør 5 promille av beregningsgrunnlaget.

Formuesverdi

Eiendommen har per tid ikke utregnet ligningsverdi.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til "Utleigehytter/Fritidsbustadar", og er beliggende i området UF4 iflg. Detaljregulering Hevsdalen - Nordlige del av UH5, Stranda kommune, datert 04.06.2015. Tilhørende foresegner er Detaljregulering nordlig del av UH5, Hevsdalen, gnr/bnr 45/69, 45/74 og 45/75, Stranda kommune, sist revidert 05.10.2017. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Stranda kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

19.11.2012 977757   Bestemmelse iflg. skjøte  
                                       Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
                                       Overført fra: 1525-45/132
                                       Gjelder denne registerenheten med flere
 
19.11.2012 977757   Bestemmelse om veg  
                                       Rettighetshaver:Knr:1525 Gnr:45 Bnr:3  
                                       Overført fra: 1525-45/132
                                       Gjelder denne registerenheten med flere
 
19.12.2018 1711891 Seksjonering  
                                       Opprettet seksjoner:
                                       Snr: 4
                                       Formål: Bolig
                                       Tillegsdel: Bygning
                                       Sameiebrøk: 1/4

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknytt vann og avløp.
Privat, felles vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Selger kan være åpen for at møbler og interiør kjøpes i tillegg.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er avtalt fast vederlag for provisjon kr. 39.000,-. Det er i tillegg avtalt markedspakke kr. 22.900,-, oppgjørshonorar kr 4800,-, opplysninger kommune og kartverk kr 2.715,-, og panteattest kr 585,-. Dersom eiendommen ikke selges skal selger betale kr 0,-.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente. Eksempelvis er disponibelt rom er gjort om til wc/vaskerom, utvendig bod bygget ved inngangsparti, og avdelt eget soverom på hems. Soverommet oppfyller ikke tilfredsstillende krav pga. manglende rømningsvei ihht. dagens krav.
Det er i tilstandsrapporten nevnt blant annet at: "Rømningsvei Hems: Rømningsforhold fra soverom på hems tilfredsstiller ikke dagens krav" og "Takhøyde Hems: Oppgitt p-rom areal har ikke 2,20 m, men tilfredsstiller takstbransjens måleregler."
Seksjonen har i sin helhet TG0 og TG1, med unntak av TG2 på  "Innvendige trapper" pga. "Håndløper mangler på vegg".
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Det er pliktig medlemskap i Fursetelva Hytteforening.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Resvegen 56B, 6200, Stranda, Gnr. 45 bnr. 132 snr. 4 i Stranda kommune

Eier

Kristian Skodje Sonja Roaldsand Skodje

Oppdragsnummer

21-21-0004

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.