Tusvik

Stor enebolig med utleiedel, dobbelgarasje, utestue og flott utsikt!

Tuskogen 8 , 6222 Ikornnes

VISNINGER

6. mai torsdag kl. 16:30-16:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

45%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 232 m²
Bruksareal 234 m²
Tomt 1 095 m² / Eiet tomt
Soverom 8
Byggeår 1983
Gårdsnummer 47
Bruksnummer 21
FINN.no 216686516
Sist endret 30.04.2021 08:37
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 080 570
Ligningsverdi 562 698,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 080 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Entre, gang, bad, vaskerom, tre soverom, stue og kjøkken.
Hovedetasje: Vindfang, gang, bod, bad, vaskerom, tre soverom, stue og kjøkken.
Loftsetasje: Stue, bad og to soverom.
- Hagestue på 17 kvm med utlagt strøm og oppmurt peisløsning.
- Vedskjul med utlagt strøm.
- Lekehytte med utlagt strøm.
- Dobbelgarasje på 44 kvm.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet i Tuskogen. Boligen holder jevnt over god standard på inventar, overflater og utstyr. Boligen er innredet med leilighet i kjeller som genererer gode utleieinntekter.  På eiendommen er det oppført hagestue fra 2005 på 17 kvm, lekehus, vedskjul og dobbelgarasje med uteplass på tak.
Kjelleretasje
Kjelleretasjen er idag innredet med godkjent 4-roms leilighet med eget inngangsparti mot øst. Leiligheten ble betydelig oppgradert i 2004/2005 og har varmekabler i alle gulv utenom vindfanget. Leilighetens bad har flis på gulv og opp til brysthøyde på vegger. Rommet er utstyrt med dusj med dusjvegger, toalett og baderomsinnredning med servant. Separat vaskerom med flis på gulv og deler av vegg. Vaskerommet inneholder to varmtvannsberedere på cirka 200 liter, en eldre og en fra 2005. Videre inneholder rommet opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og utslagsvask.
Leilighetens stue ligger i åpen løsning mot kjøkkenet. I stue/kjøkken er det parkett på gulv og oppvarming fra både varmekablene og vedovnen. Kjøkkenet har innredning med slette fronter, laminat benkeplate med flis mot overskap, ventilator og integrert oppvaskmaskin. Stekeovn medfølger ved handel.
Videre inneholder leiligheten tre soverom, alle av god størrelse og med tilhørende garderobeskap.
Hovedetasje
Hovedetasjens inngangsparti ligger på baksiden av boligen og har tilkomst via de pent opparbeidete gangarealene med belegningsstein og forstøtningsmurer. Vindfanget har flislaminat på gulv og praktisk garderoberom like ved.
Stuen er meget romslig og har god plass til ulike sittegrupper. I stue er det oppvarming via peisovn og fra stuevinduene kan den flotte utsikten nytes. Kjøkkenet ligger i åpen løsning og har innredning fra Drømmekjøkkenet som ble satt inn i 2004. Innredningen har profilerte eikefronter, benkeplate av stein med flis mot overskap, ventilator, samt integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn. Fra spisestuen er det utgang til terrasse.
Badet i hovedetasjen ble oppusset i 2008. Rommet er helfliset og inneholder varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjkabinett, vegghengt bidet og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Separat vaskerom ligger vegg-i-vegg med badet og har belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Rommet er utstyrt med utslagsvask, brannslange og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Videre inneholder etasjen tre soverom av god størrelse og hvor alle rommene har tilhørende garderobeløsninger. Hovedsoverommet har  stor skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse.
Loftsetasje
Fra gangen i hovedetasjen går trappen til loftsetasjen. Loftsetasjen har stue av god størrelse som ble oppusset i 2015/2016. Både stuen og de to romslige soverommene i etasjen har tilkomst til praktiske kneloft med gode oppbevaringsmuligheter.
Badet ble oppusset i 2009 og er helfliset med varmekabler i gulv. Videre er rommet utstyrt med vegghengt toalett, badekar og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i Tuskogen, midt mellom Hundeidvik og Ikornnes. Fra boligen kan man nyte flott utsikt mot blant annet Tuvatnet, Storfjorden og omkringliggende fjell, og midtsommers kan man nyte kveldssol til cirka kl. 23.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter, de flotte turstiene rundt Tuvatnet eller til Hovdeåsen er populære alternativer. Skulle været vise seg fra den dårlige siden kan aktivitetene heller gjøres innendørs i Hundeidvik Arena, og da i form av enten fotball, styrketrening, klatring eller squash.
Fra eiendommen er det cirka to minutters kjøring til Blakstad barnehage, og Sørestranda barneskole / Hundeidvik Privatskole ligger innen en kjøreavstand på i underkant av 10 minutter. På Ikornnes finnes også Bunnpris og Sykkylvens største arbeidsplass, Ekornes. Her har man kort vei til de fleste servicetilbud.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 14 940,- per år
Eiendomsskatt: kr. 4 252,- per år
Vannavgift til Hundeidvik Vassverk: kr. 3 300,- per år

Forsikring

Eika Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 232 kvm, Bruksareal: 234 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, bad, vaskerom, tre soverom, stue og kjøkken.
Hovedetasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, vaskerom, tre soverom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Loftsetasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 095 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på cirka 1,1 mål. Tomten er meget pent opparbeidet med plener, hekker og annen beplatning. Gangarealer med belegningsstein og flere uteplasser med sol både morgen og kveld. Gruset adkomstvei/biloppstilling.

Garasje / Parkering

Tomten har svært gode parkeringsmuligheter, både i dobbelgarasje og på biloppstillingsplasser. Leiligheten har egen parkeringsplass like ved inngangspartiet mot øst.
Det er gitt tillatelse fra kommunen til å parkere på nedsiden av vegen i følge eier. Denne tillatelsen gjelder frem til tomten blir solgt fra kommunen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen datert 23.03.1983, samt ferdigattest for oppdeling av enebolig til bo boenheter i enebolig, datert 22.12.2016. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen har godkjent utleiedel i kjelleretasjen.

Oppvarming

Det er montert vedovn i kjelleretasjens stue og stor peisløsning i hovedetasjens stue. Varmekabler i de fleste rom i kjellerleiligheten, samt på badene.

Kommunale avgifter

Kr. 14 940 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 562 698 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 025 713 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, ihht. "Reguleringsplan for Tusvik". Reguleringsplan med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1979/102162-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 21.03.1979
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei. Offentlig avløp (septiktank). Periodevis problemer med avrenning fra septiktank, Sykkylven Energi skal følge opp dette. Privat vann tilknyttet Hundeidvik Vassverk.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken og stekeovn på kjøkken i kjelleretasje.
Panelovn på stue medfølger ikke ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.  Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.  Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Tuskogen 8, 6222, Ikornnes, Gnr. 47 bnr. 21 i Sykkylven kommune

Eier

Kristoffer Navelsaker Odd Navelsaker

Oppdragsnummer

21-21-0014

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.