Hundeidvik

Stor og oppgradert enebolig med nydelig utsikt, dobbelgarasje og integrert garasje.

Kursetstranda 45 , 6224 Hundeidvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

har bolig på over 120 kvm

15%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 232 m²
Bruksareal 289 m²
Tomt 1 081 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1957
Gårdsnummer 54
Bruksnummer 31
FINN.no 218797955
Sist endret 08.06.2021 10:24
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 3 603 320
Ligningsverdi 523 518,-

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 603 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Gang med trapp, kjellerstue, bad/vaskerom, verksted og garasjerom.
Hovedetasje: Entre, hall med trapp, bad, vaskerom, soverom, stue, spisestue, kjøkken og bod.
Loftsetasje: Gang, bad, fire soverom og bod.
- Hagestue på 10 kvm.
- Vedbod 7 kvm.

Standard

Enebolig over tre plan med flott beliggenhet like ved sjøkanten i Hundeidvik. Boligen har gjennomgått store oppgraderinger de senere år og holder jevnt over god standard på inventar, overflater og utstyr. Boligen har delvis smarthusløsning fra Futurehome med varme- og lysstyring på enkelte rom. Dette kan utvikles videre for den som måtte ønske det. På eiendommen er det oppført stor dobbelgarasje på 64 kvm og god innvendig takhøyde.
Kjelleretasje:
Kjelleretasjen har adkomst enten via trapp fra hovedetasjen eller dør direkte til kjellerstuen. Kjellerstuen har flislagt gulvoverflate med tilhørende varmekabler og er innredet med stor bar med innlagt vann/avløp. Denne medfølger ved handel.
Bad/vaskerom i kjelleretasjen ble oppusset i 2009. Rommet er helfliset og inneholder varmekabler i gulv, vegghengt toalett, baderomsinnredning med servant og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rommet er klargjort for dusjkabinett med uttak for vann i vegg og sluk i gulv.
Videre inneholder etasjen verkstedrom med direkte utgang til den integrerte garasjen.
Hovedetasje:
Hovedetasjens inngangsparti ligger på baksiden av boligen. Romslig entre med flislaminat på gulv, spotlights i himling og stor skyvedørsgarderobe med speilfronter.
Stuen er romslig og har god plass til ulike sittegrupper. I stue er det oppvarming via vedovn og varmepumpe og fra stuevinduene kan den flotte utsikten mot Hjørundfjorden nytes. Fra stue er det utgang til terrassen som også inneholder hagestue på 10 kvm. Herfra er det utsikt inn Hjørundfjorden og videre mot Storfjorden i vest. Midtsommers kan kveldssolen nytes til cirka kl. 23:00. Mellom stue og kjøkken er det god plass til stort spisebord hvor venner og bekjente kan inviteres til lystige lag.
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot spisestuen og har innredning fra Ikea. Innredningen ble satt inn i 2011 og har hvite, profilerte fronter. Videre inneholder innredningen laminat benkeplate med flis mot overskap, ventilator og integrerte hvitevarer; stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Innredningen har praktisk barløsning med sitteplasser.
Badet i hovedetasjen ble oppusset i 2007. Rommet er helfliset og inneholder varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjkabinett, badekar og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Badet har spotlights i himling som styres av bevegelsesensor. Etasjen har separat vaskerom som har tilkomst fra soverom. Rommet ble bygget i 2019 og har flis på gulv og malt mdf på vegger. Vaskerommet er utstyrt med varmekabler i gulv, innredning med skyllekar og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rommet har egen inngang på baksiden av boligen. Deler av rommet blir benyttet som garderoberom.
Soverommet i hovedetasjen er av god størrelse og har teppe på gulv og malte veggoverflater.
Loftsetasje:
Fra gangen i hovedetasjen går trappen til loftsetasjen. Loftsetasjen inneholder gang, bod på 5 kvm, bad og fire soverom.
Badet ble bygget i 2006 og er helfliset med varmekabler i gulv. Videre er rommet utstyrt med toalett, badekar og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.
Etasjens fire soverom er alle av god størrelse. Rommene har overflater med laminat på gulv og malte vegger og fremstår lyse og trivelige. Ett av rommene har utgang til terrasse med flott utsikt.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i Hundeidvik med nydelig utsikt som strekker seg fra Hjørundfjorden i sør til Storfjorden i nord - her kan man nyte gode solforhold til langt på kveld.
Hundeidvik kan skilte med privat barneskole, samt krinsens nye aktivitetshall, Hundeidvik Arena, som inneholder kunstgressbane, klatrevegg og squashbane. I det samme området finner man også grendahus og fotballstadion - alle disse fasilitetene ligger i gangavstand fra boligen og er naturlige samlingspunkter for alle barnefamiliene i bygda. Dagligvarebutikken ligger like i nærheten og via snarvei gjennom skogen er man på butikken innen 5-10 minutters gange. Hundeidvik fergekai med forbindelser til Ørsta, Volda eller Ålesund ligger cirka 600 meter fra boligen.
Flotte turer til Nyfonnveien eller Kolda er gode alternativer for barnefamilien, og de sprekeste kan måle krefter på topptur til Skopshorn eller Hundatinden. Med bil tar det cirka 15 minutter til kommunesenteret på Aure, her finner man ungdom- og videregående skole, samt alle sentrumsfasiliteter.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 5 469,- per år
Eiendomsskatt: kr. 3 957,- per år
Vannavgift til Hundeidvik Vassverk: kr. 2 300,- per år

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 232 kvm, Bruksareal: 289 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/vaskerom og kjellerstue.
Sekundærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Verksted og garasjerom.
Hovedetasje:
Bruksareal: 128 m².
Primærrom: 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, hall med trapp, bad, vaskerom, soverom, stue, spisestue og kjøkken.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Loftsetasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og fire soverom.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra kommunal vei. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 081 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt med flott beliggenhet i Hundeidvik. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst/biloppstilling, flere terrasser, natursteinsmurer og grøntareal med plen og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

På eiendommen er det oppført stor dobbelgarasje fra 2011. Garasjen har betongplate som gulv og har vedlikeholdsfri garasjeport med motoråpner. Garasjen har disponibelt rom på loft med potensiale for videre utvikling. Boligen har også integrert garasjerom med adkomst direkte fra verksted i kjelleretasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse på "tilbygg til bustadhus" datert 07.06.1974. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har to teglsteinpiper med to monterte peisovner i 1.etasje fra 2010. Montert vifte under ovn for å spre varmen bedre. I stue er det i tillegg montert varmepumpe. Varmekabler i gulv på alle tre bad og vaskerom. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 5 469 pr. år Slamtømming, renovasjon og feiing

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 523 518 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 884 666 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt til LNFR og boliger ihht. "kommuneplan arealdelen 2013-2025". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
54/94:
2009/157351-2/200 
Bestemmelse om bebyggelse, 04.03.2009
Totalhøyde på garasjen må ikke overstige 5, 50 m.
54/31:
1957/100598-3/58  Bestemmelse om veg, 27.02.1957 
 
1969/100241-12/58  Rettighet, 20.01.1969 
Rettighetshaver:Hundeidvik Vassverk Al  
Lnr: 1980694
Leieavtale
Best. om bruksrett og/eller disposisjonsrett til grunn
Festerett for bestandig
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Vanntilførsel tilknyttet Hundeidvik Vassverk. Avløp tilknyttet septiktank med kommunal tømming.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kursetstranda 45, 6224, Hundeidvik, Gnr. 54 bnr. 31 i Sykkylven kommune

Eier

Tommy Hansen

Oppdragsnummer

21-21-0022

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.