Blindheimsbakkane

Enebolig med barnevennlig beliggenhet, stor tomt, dobbelgarasje og flott utsikt!

Blindheimsvegen 38 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

69%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 176 m²
Bruksareal 194 m²
Tomt 1 600 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1962
Gårdsnummer 18
Bruksnummer 85
FINN.no 230249942
Sist endret 06.09.2021 11:59
Prisantydning 1 750 000
Totalpris 1 807 570
Ligningsverdi 397 475,-

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 43 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 57 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 807 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjeller: Hall, gang, vaskerom, kjellerstue, soverom og tre boder. Utgang til hage fra gangen.
1.etg: Vindfang, gang, trapperom, bad, soverom, kjøkken, spisestue og stue.
2. etg: Trapperom, gang, kott, kjøkken, loftstue, to soverom og bad.
- Dobbelgarasje.

Standard

Romslig enebolig med attraktiv og flott beliggenhet på Blindheimsbakkane. Med stor hage, dobbelgarasje og skjermet beliggenhet er dette et ypperlig utgangspunkt for småbarnsfamilien. Boligen har hovedsakelig standard fra byggeår og generelle oppgraderinger/fornyinger må påregnes. Det har den senere tid blitt foretatt oppussing av overflater på kjøkkeninnredning, ny benkeplate, lagt fliser i våtsonen på badet, ny baderomsinnredning og diverse malingsarbeider.
Kjeller
Boligen har innredet kjellertasje som inneholder blant annet romslig hall med direkte utgang til hage og separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin, utslagsvask og varmtvannsbereder fra 2005. Videre inneholder etasjen tre boder med gode oppbevaringsmuligheter, ett soverom og koselig kjellerstue med peisovn - perfekt for ungdommene i huset.
1. etasje
Det første en møter er vindfanget med trapp opp til loftet og tilkomst til etasjens gang. Fra gangen kommer en til kjøkkenet. Kjøkkenet har belegg på gulv (originale tregulv under) og inneholder plassbygget, takhøy innredning med malte fronter, ventilator, samt ny benkeplate med tilhørende fliser mot overskap. Kjøkkenet har gode muligheter for spiseplass ved vindu.
Fra kjøkkenet er det dør til spisestue. Spisestuen og stuen har parkett på gulv, men også her ligger det originale tregulvet under for den som ønsker å beholde dette. Rommet har utgang til terrasse - her kan en nyte både sol og utsikt! Stuen er av god størrelse og har muligheter for flere sittegrupper. Store vindusflater mot vest som slipper inn mye naturlig lys. Vedovn både i spisestue og stue som sørger for god varme på kjølige høstkvelder.
Hovedetasjen har ett soverom av god størrelse med stort, integrert garderobeskap. Badet har enkel standard med belegg på gulv og malte flater på vegger. Nye fliser på vegg ved servant og badekar. Videre er rommet utstyrt med baderomsinnredning, servant, badekar og toalett.
2. etasje
Boligens loftsetasje har vært benyttet som egen leilighet. Etasjen inneholder to soverom, begge av god størrelse og med muligheter for garderobeløsninger. Videre har etasjen loftstue med vedovn og plass til både sittegruppe og seng. Fra loftstuen er det dør til kjøkkenet. Kjøkkenet har belegg på gulv og inneholder plassbygget, takhøy innredning med malte fronter og laminat benkeplate med tilhørende fliser mot overskap.
Badet på loftet har belegg på gulv og malte flater på veggene. Fliser på vegg ved servant og badekar. Badet er utstyrt med badekar, toalett og underskap med tilhørende servant.
Gode oppbevaringsmuligheter i raftekott med tilkomst fra de fleste rom i etasjen.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet på Blindheimsbakkane med fantastisk utsikt ut Sykkylvsfjorden og videre til Storfjorden. Med vestvendt beliggenhet kan en her nyte svært gode solforhold. Skjermet og barnevennlig beliggenhet med gangavstand til både barnehage og barneskole. Nærmeste busstopp ligger like nede i veien. Cirka 2 km til Aure sentrum med de fleste sentrumsfasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 13 569,- per år.
Eiendomsskatt: kr. 2 502,- per år.

Boligens areal

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 194 kvm
Kjelleretasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, gang, vaskerom, soverom og kjellerstue.
Sekundærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Tre boder.
1. etasje:
Bruksareal: 77 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, trapperom, bad, kjøkken, soverom, spisestue og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, kjøkken, bad, loftstue og to soverom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 600 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på cirka 1600 kvm, eksakt tomteareal er noe usikkert. Store grøntarealer rundt boligen som er meget pent opparbeidet med plener, hekker, frukt- og bærtre, samt diverse prydbusker/beplantning. Eiendommen har opparbeidet adkomstvei og biloppstillingsplasser med dekke av oljegrus. Fra tomten kan man nyte svært gode solforhold og flott utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Ålesund.

Garasje / Parkering

På eiendommen er det oppført dobbelgarasje fra byggeår. Garasjen har betongplate som gulv, og i den ene garasjen er det støpt smøregrav. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Byggemåte

Fundamenter av betong. Drenering fra byggeår, steinsatte veiter ved grunnmur. Vegger mot grunn av betongmurstein som dobbel mur. Utvendig puss med malte flater. Yttervegger av bindingsverk med isolasjon fra byggeår, boligen er kledd med eternittplater fra byggeår. Vinduer i hovedsak med koblede vinduer fra byggeår, noen vinduer med enkle glass. Taktekke med skiferstein fra byggeår. Opplysninger er hentet fra vedlagte takstrapport utført av takstmann Halvard Godø, datert 17.08.2021. Se denne for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for garasjetilbygg datert 19.02.1980. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Det er montert peisovn i kjellerstue, vedovn i begge stuer i 1.etasje og vedovn på loftstue. Stråleovn på bad og forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 13 569 pr. år Vann via vannmåler, renovasjon, slam og feiing

Eiendomsskatt

Det er vedtatt eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 397 475,- pr. 31.12.2019.
Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
16.12.1959 104291 BESTEMMELSE OM VEG

Vei/vann/avløp

Offentlig vann, via private stikkledninger. Eiendommen er tilknyttet septiktank, videreført til kommunal ledning.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap.
Taklampe i stue medfølger ikke ved handel.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Blindheimsvegen 38, 6230, Sykkylven, Gnr. 18 bnr. 85 i Sykkylven kommune

Eier

Caroline Harstad Tormod Melbø

Oppdragsnummer

21-21-0076

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.