Ullavika

BUD MOTTATT - Stor enebolig med tre leiligheter, dobbelgarasje og sentrumsnær beliggenhet!

Grebstadvegen 10 , 6230 Sykkylven

BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

55%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 219 m²
Bruksareal 230 m²
Tomt 1 000 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1958
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 251
FINN.no 232125925
Sist endret 14.10.2021 15:03
Prisantydning 3 750 000
Totalpris 3 852 570

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 102 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 852 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Vindfang/gang, bad/vaskerom, to soverom, bod og stue/kjøkken.
1. etasje: Vindfang, gang, trapperom, to soverom, to boder, bad, stue og kjøkken.
Loftsetasje: Gang, trapperom, bad/vaskerom, wc-rom, to soverom, kott, stue og kjøkken.
- Dobbelgarasje på 38 kvm.

Standard

Boligen er idag innredet med tre leiligheter. Kjellerleiligheten har egen inngang mot øst og de to øvrige leilighetene har felles inngang på baksiden av boligen. I forbindelse med renvoeringsarbeidene som ble utført i boligen ble det blant annet lagt nye vannrør (rør-i-rør) til hver leilighet, fornyet elektrisk anlegg, fornying av avløpsrør og deler av drenering, utført etterisolering og utskifting av bordkledning og vinduer i 2008, montert dobbel gips/brannhimlinger mellom etasjene og innlagt fiber til hver leilighet. Boligen har idag en samlet utleieinntekt på kr. 18 400,- per måned.
Kjellerleilighet:
Leiligheten ble renovert i 2009. Denne etasjen var tidligere tilknyttet hovedetasjen, men trapperom er idag stengt av. Leiligheten inneholder to soverom av god størrelse, flislagt vindfang/gang med varmekabler i gulv og innvendig bod med sikringsskap og rør-i-rør skap.
Badet er helfliset og inneholder varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusj med dusjvegger, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, samt baderomsinnredning med servant og speilskap.
Delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. I stue er det parkett på gulv med tilhørende varmekabler, i tillegg har rommet oppvarming fra vedovn. Kjøkkenet har takhøy innredning i hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate, ventilator over komfyr, samt opplegg for oppvaskmaskin.
Hovedetasje:
Leiligheten ble renovert i 2008, med enkelte oppgraderinger i 2013. To soverom av god størrelse med gulvoverflater av originale trebord, gang med tilhørende integrert garderobeskap, tidligere trapperom fungerer idag som bod.
Helfliset bad med varmekabler i gulv. Rommet ble renovert i 2013 og er utstyrt med toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i nisje bak skyvedør.
Kjøkkenet og stuen har eikeplank på gulv fra 2012. Kjøkkenet har stor innredning med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate, kjøkkenhette med ventilator, samt god plass til spisebord ved vindu. I stue er det montert vedovn og rommet har utgang til terrasse. Terrassen som er vendt mot sørvest og har overbygg i bakkant. Fra terrassen kan man nyte nydelig utsikt og svært gode solforhold.
Loftsleilighet:
Leiligheten har inngangsparti på baksiden av boligen og fra vindfanget går trappen opp til loftsetasjen. Leiligheten ble oppgradert i 2012 og inneholder to soverom med laminat på gulv og tapet på vegger. I gangen er det integrert garderobeskap og luke til kryploft.
Badet har flis på gulv og våtromsplater på veggene. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med servant. Etasjen har også separat wc-rom med belegg på gulv, malte flater på vegger og toalett.
Kjøkkenet har belegg på gulv og innredning med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate, opplegg for oppvaskmaskin og kjøkkenhette med ventilator over komfyr. Stuen er avdelt med egen spisestuedel og fra tv-stue er det utgang til balkong med utsikt fra Sykkylvsfjorden i sør til Storfjorden i vest.

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv beliggenhet i Ullavika. Like ved boligen ligger både Ullavik barnehage og Ullavik barneskole, så her er det flere lekeplasser for de minste i umiddelbar nærhet. Fra Ullavika er det gangavstand på cirka 10 minutter til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Innenfor en kjøreavstand på cirka 5 minutter finner man blant annet flere barnehager, barneskoler, ungdom- og videregående skole, idrettshall, svømmehall, Sykkylven Regionale kunstgressbane og kulturhus med kino.
Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Vassætra, Storevarden, Raudeberga og Kambane er bare noen av de mange alternativene.

Løpende kostnader

Eiendomsskatt: kr. 3 456,- per år.
Kommunale avgifter: kr. 13 039,- per år.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 230 kvm
Kjelleretasje
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/gang, bad/vaskerom, to soverom og stue/kjøkken.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Hovedetasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, trapperom, to soverom, bad, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.
Loftsetasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, to soverom, bad/vaskerom, wc-rom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomtearealet er omtrentlig. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstillingsplass, dobbelgarasje, samt grøntareal med plen, hekker, prydbusker og trær.
Eier opplyser at arealet øst for garasjen tilhører eiendommen. Det er ikke utført oppmåling av eiendommen de senere år og det fremkommer derfor ikke av kartskissene. For å få påvist eksakte tomtegrenser øst for garasjen må det utføres oppmålingsforretning via Sykkylven kommune.

Garasje / Parkering

På eiendommen er det oppført dobbelgarasje på 38 kvm, oppført i 1977. Garasjen har to garasjeporter av tre. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på tomten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med to boenheter, "enebolig med hybel/sokkelleilighet". For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet.

Oppvarming

Boligen har pipe oppgradert med nytt røykløp i 2019 etter pipebrann. Det er montert peisovn i stue i alle etasjer. Varmekabler i gulv på samtlige bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 13 039 pr. år Vann/avløp etter forbruk med vannmåler, renovasjon og feiing

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 457 442 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 646 790 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, ihht. reguleringsplan "Jacobsgarden", datert 14.06.2010. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1967/100127-3/58  Forkjøpsrett, 09.01.1967 
Rettighetshaver: Knr:1528 Gnr:14 Bnr:13
Rettigheter på 1528-14/13
Rettigheter i eiendomsrett
1967/100126-2/58  Bestemmelse om veg, 09.01.1967 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:251  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettigheter på 1528-14/578
Rettigheter i eiendomsrett
1998/16145-3/58  Rettigheter iflg. skjøte, 30.12.1998 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:13  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:251  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:576  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:577  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder også for seinere fradelte parseller fra gnr.14, bnr. 13.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei, offentlig tilknyttet vann/avløp. Selger opplyser at betongrør fra boligen og ned til tomtegrense mot sør skal skiftes ut til plastrør - selger bærer kostnaden for dette.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at inventaret i leilighetene tilhører leietakerne og det vil derfor kunne forekomme avvik fra vedlagte inventaroversikt.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Grebstadvegen 10, 6230, Sykkylven, Gnr. 14 bnr. 251 i Sykkylven kommune

Oppdragsnummer

21-21-0081

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.