Sætrelia (Fjellsætra)

Nyere og moderne hytte med høy standard og 4 soverom. Gode sol- og utsiktsforhold

Sætrelia (1528-30/90) , 6220 Straumgjerde

VISNINGER

25. september lørdag kl. 12:00-12:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Hellevik
Lars Hellevik Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Bruttoareal 86 m²
Tomt 1 129 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 30
Bruksnummer 90
Energimerking C
FINN.no 231442687
Sist endret 14.09.2021 20:26
Prisantydning 3 990 000
Totalpris 4 100 820

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 100 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1.etasje: Entrè/trapperom, gang, stue/kjøkken, bad/wc, vaskerom, 2 soverom, samt utvendig, fullisolert bod
L.etasje: Trapperom/loftsstue, 2 soverom, samt raftekott
Boligen har også en svært romslig terrasse på hele 85m².

Utstyr

Utvendig uttak for kaldt og varmt vann
Astrour på utvendig belysning
Vedovn
Varmepumpe
Kurs for boblebad på terrassen
Fiber fremlagt til hytten
Diverse garderobeløsninger

Standard

Fritidsboligen har en høy og moderne standard med heltre furugulv og flis på gulvoverflater, vegger med beiset, liggende panel, og himlinger kledd med hvitlasert panel. Hytten er videre gjennomført, med utstrakt bruk av downlights, og sorte detaljer på eksempelvis stikkontakter, brytere, blandebatteri og diverse innredning.

Entré

Hytten har bilvei helt frem til hyttedøren, og et overbygd inngangsparti på boligens østlige side. Her har man også en praktisk, fullisolert sportsbod for eksempelvis skilagring og ekstra kjøleskap. Entrèen er romslig, med flislagt gulvoverflate med gulvvarme, og trapp opp til loftsetasjen.

Stue

Stuen er romslig på størrelse, og har flere, store vindusfelt som gir mye naturlig lys. Rommet har gode møbleringsmuligheter for både sofagruppe og spisestue. Det er montert både vedovn og varmepumpe, og det er utgang til en svært romslig, delvis overbygd terrasse som går mot nord, øst og sør med gode solforhold.
Hytten har også en loftsstue hvor det er lagt opp tvuttak.

Kjøkken

Kjøkkenet er utstyrt med en  L-formet innredning med profilerte fronter og overskap. Benkeplate i heltre med underlimt, sort servant og sort blandebatteri. Det er montert fullintegrert kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin, og intergrert komfyr, micro og 80cm induksjonstopp med overhengende ventilator. Det er også glassplate på vegg over servant og koketopp, og rikelig med stikkontakter.

Bad

Badet har flislagt gulvoverflate med gulvvarme, fliskledde vegger, og himlinger kledd med hvitlasert panel med downlights. Av utstyr er det montert veggholdt toalett, åpen dusjnisje med glassdører, avtrekksvifte og baderomsinnredning med helstøpt servant med overhengende speil.
Vegg-i-vegg med skyvedør i mellom er det også beliggende vaskerom/teknisk rom hvor det er montert downlights, sikringsskap, rørskap, vvbereder, sluk og opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Boligen har totalt fire soverom, med to i hver etasje. I hovedetasjen er det på det ene montert garderobeskap i nisje, og det andre har nisje for garderobeskap. I loftsetasjen er det raftekott på begge soverom.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i hjertet av Sunnmørsalpene, i et nyetablert hyttefelt i Sætrelia, ca. 1 km fra skianlegget på Fjellsætra! Tomten har gode solforhold, og utsikt mot Sætrevatnet.
Alpinanlegget på Fjellsætra har godt og variert utvalg for den skiglade, med totalt 5 heiser og 14 alpintrasèer. Anlegget er familievennlig tilrettelagt, med blant annet gratis barneheis og flotte langrennsløyper. Like ved hytten går også skisporet, som har et rikt utvalg med muligheter. Meglers anbefaling er runden i skisporet rundt Nysætervatnet, men totalt har man 35km med preparerte langrennsløyper å velge mellom.
Eiendommen ligger videre som et godt utgangspunkt for for trim- og fjellturer, både sommer som vinter, og terrenget innbyr alle aldersgrupper til en aktiv og sunn fritid. Området kan også by på jaktmuligheter for rype og hare ved eksempelvis Ausekaret, Roalden og Ramstadfjella. Man finner også anlegg for leirdueskyting på Strandafjellet, like ved. Nysætervatnet er for øvrig populært for både padling og fisking på sommerstid, med fangstmuligheter på ørret og røye. Jakt- og fiskekort kjøpes lokalt.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 2 451,- / år
(inkluderer hytterenovasjon og andel av slamtømmegebyr for felles renseanlegg)
Brøyting kr. 3 750,- / sesong for brøyting av fellesveier. I tillegg tilbys det også brøyting av privatvei på eiendommen for kr 3125,- ekstra, fredag-søndag + samtlige feriedager , eller kr. 3 750,- ekstra for brøyting alle dager.
I tillegg må det påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Forsikring

Tryg Forsikring.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 86 kvm
1.etasje: P-rom: 76m², BRA: 76m², BTA: 86m²
L.etasje: Arealet utgjør 41m², men er ikke måleverdige areal pga. lav takhøyde (under 1,90m), og høyden er målt til 1,89m.
I tillegg har boligen en utvendig bod på 3m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 129 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er noe skrående, østvendt tomt som er opparbeidet. Singlet adkomstvei og biloppstillingsplasser, og bebygd med romslige terrasser. Tomten er ellers naturtomt. Eiendommen  "får også disponere område mellom tomten og Nysætervegen, ned til trafobygget ihht. gjeldende reguleringsplan".

Garasje / Parkering

Det er gode parkeringsforhold like ved hytten på tillagde biloppstillingsplasser.

Byggemåte

Fundamenter av ringmursystem med betong på antatt faste og drenerende masser.
Drenering fra byggeår, der det antas å være benyttet plastrør til drenering.
Gulv av finstøp/ betongplate, isolert mot grunn. Trebjelkelag danner etasjeskille mellom 1.etasjen og loftet. Ingen målte unormale skjevheter.
Yttervegger i bindingsverkkonstruksjon med trefiberplater med papp, utvendige fasader har stående bordkledning i malt utførelse.
Vinduer fra byggeår av tre i malt utførelse med isolerglass.
Takkonstruksjon med taksperrer av tre. Ikke kjent undetak, men antas platetak av osb eller lignende. Takkonstruksjonen er underkledd med trefiberplater. Ingen unormale observasjoener er registrert under befaringen.
Taktekkingen består av pappshingel, takrenner av metall/ aluminium. Luftehatter/pipetrekk.
Pipe fra byggeår som stålpipe. Hele veggen bak ovnen er med forblending av skifer. Peisovn, glassplate på gulvet under ovnen.
Vannrør som rør-i-rør-system, og avløpsrør av plast. (Det kan være innslag av rør i andre materialer.) Varmtvannstank på ca 200 liter.
Ventilasjon fra byggeår bestående av mekanisk avtrekk fra kjøkken ventilator og våtrom, utover dette har boligen naturlig ventilasjon.
Sikringsskap med automatsikringer.
Samtlige punkter i tilstandsrapporten er vurdert til TG1. Beskrivelsen er et utdrag fra tilstandsrapporten, som i sin helhet bør leses.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest datert 25.06.2019.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming fra gulvvarme i entrè/hall og bad/wc, samt eventuelle panelovner.
Vedovn
Varmepumpe (luft/luft)

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har på vegne av selger energimerket boligen. Megler har ikke byggteknisk kompetanse, og feil kan derfor forekomme. Hverken megler eller selger tar ansvar for informasjon som fremgår av attesten, da det kun er benyttet en enkel merking, og takstdokumentet er brukt som bakgrunnsinformasjon. Det er i attesten lagt til grunn at boligen har to målbare etasjer. Attesten ligger vedlagt prospektet.

Energiforbruk

Energiforbruket er ikke opplyst av selger. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand, spesielt på fritidsbolig.

Eiendomsskatt

Det er i Sykkylven kommune vedtatt eiendomsskatt. Det er per tid ikke eiendomsskatt på eiendommen ifølge Sykkylven kommune, men dette må påregnes etter fastsatte satser. Ved ytterligere spørsmål om eiendomsskatt, kontakt Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 155 000,- pr. 2019.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til "Fritidsbusetnad - frittliggjande" iflg. Reguleringsplan etter PBL av 2008 Delar av F1 - Plan II.  Deler av tomten, bak hytten, er merket som omsynssone/faresone - høgspentanlegg (inkl. høgspentkablar). Reguleringsplanen er datert 27.03.2017 (med mindre endring (flytting av veg) 25.07.2018. Tilhørende føresegner, datert 15.03.2017.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Vedlagt prospektet følger en oversiktsliste over de rettigheter og servitutter som følger eiendommen. Det er gjort et utsnitt av de i prospektet, og hele dokumentet vil bli tilsendt ved nedlasting av prospekt, eller tilsendt ved forespørsel til megler.
17.10. 1955 102969-2/58  Bestemmelse om gjerde  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
29.11.1965 106008-1/58  Jordskifte  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
17.11.1972 105205-1/58  Erklæring/avtale  
Bestemmelse om benyttelse
Rettighetshaver:Drotninghaug Vassverk A/L
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
17.11.1972 105206-1/58  Erklæring/avtale  
Rettighetshaver: Drotninghaug Vassverk L/L.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
22.11.1976 107463-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:23  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
20.12.1976 108226-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:26  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
07.02.1979 100982-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:27  
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
07.02.1979 100984-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:28  
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
11.12.1979 109090-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:30  
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
30.04.2013344961-2/200  Bestemmelse om vannrett  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:37  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
30.04.2013 344961-3/200  Bestemmelse om vannledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:37  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
30.04.2013 344961-4/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:37  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
30.04.2013 344961-5/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:37  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129284-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:62  
Bestemmelse om vedlikeholdsplikt for rettighetshaver
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129284-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:62  
Bestemmelse om vedlikeholdsplikt for rettighetshaver
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129284-4/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:62  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129284-5/200  Best. om adkomstrett  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:62  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129380-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:63  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129380-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:63  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1129380-4/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:63  
Rett til 2 parkeringsplasser
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1132240-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:57  
Bestemmelse om vedlikeholdsplikt
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1132240-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:57  
Bestemmelse om vedlikeholdsplikt
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
06.12.2016 1132240-4/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:57  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
19.12.2016 1174163-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:59  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
19.12.2016 1174163-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:59  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
31.01.2017 91296-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:61  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
31.01.2017 91296-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:61  
Bestemmelse om tilkobling og vedlikhold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
31.01.2017 91296-4/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:61  
Rett til parkering for to biler
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
16.03.2017 232888-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:55  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
16.03.2017 232888-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:55  
Bestemmelse om tilkobling og vedlikehold av VA-anlegg
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
12.04.2017 321275-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:69  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
12.04.2017 321275-3/200  Best. om vann/kloakkledn.  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:69  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 826688-2/200  Bestemmelse om veg   
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:64  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 826688-3/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:64  
Gjelder 2 parkeringsplasser
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 826688-4/200  Bestemmelse om vannledning  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:64  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 826688-5/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:64  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 828061-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:73  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 828061-4/200  Bestemmelse om vannledning  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:73  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
01.08.2017 828061-5/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:73  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
13.09.2017 998880-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:60  
Bestemmelse om vedlikehold
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
13.09.2017 998880-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:60  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
13.09.2017 998880-4/200  Bestemmelse om vannledning   
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:60  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
13.09.2017 998880-5/200  Bestemmelse om parkering  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:60  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
05.02.2018 400508-1/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:29 Bnr:106  
Overført fra: 1528-30/11
Gjelder denne registerenheten med flere
08.06.2018 863380-1/200  Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:11
Rettigheter på 1528-30/11, 1528-30/91, 1528-30/92, 1528-30/93
Rettigheter i eiendomsrett
110.7.2018 1013184-2/200  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:90  
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 1528-30/11, 1528-30/91, 1528-30/92, 1528-30/93
Rettigheter i eiendomsrett
11.07.2018 1013184-3/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:30 Bnr:90  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat (,felles) vei med tinglyst veirett. Vedlikeholdsplikt.
Privat, felles vann og renseanlegg for hyttefeltet i Sætrelia, med vedlikeholdsplikt.
Dette er organisert gjennom "Sætrelia Veg-, vass- og avløpslag" med organisasjonsnr. 926080474. De har pt. ikke noen medlemskontigent. Det ble  avholdt dugnad i 2020 for oppsetting av veistikker.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente, eksempelvis er soverom i loftsetasje omtalt som "Hemsrom1" og "Hemsrom2" i bygningstegningene, da etasjen ikke er måleverdig.
Om meglers vederlag er det avtalt fastprovisjon kr 45.000,-, tilrettelegging kr. 9.900,-, opplysninger kommune og kartverk kr 4.260,-, markedspakke kr. 19.900,-, visning kr. 1.875,- og oppgjørshonorar kr 4.800,-. Dersom eiendommen  ikke selges, skal selger betale kr. 0,-.
Det er bemerket i tilstandsrapporten at det er "lokalt mindre fall til sluket på vaskerommet enn kravet".
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sætrelia (1528-30/90), 6220, Straumgjerde, Gnr. 30 bnr. 90 i Sykkylven kommune

Eier

Nicolai Aure Lorentzen

Oppdragsnummer

21-21-0083

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.