Hagekleiva

Flott familiebolig med oppussede bad og kjøkken. Garasje og sokkelleilighet

Bygdavegen 113 , 6200 Stranda

VISNINGER

17. august onsdag kl. 17:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Hellevik
Lars Hellevik Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

55%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

81%

har bolig på over 120 kvm

86%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 189 m²
Bruksareal 223 m²
Tomt 1 119 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1965
Gårdsnummer 20
Bruksnummer 15
Energimerking G
FINN.no 267883855
Sist endret 12.08.2022 14:04
Prisantydning 2 650 000,-
Totalpris 2 730 070,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 80 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 730 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

U.etasje: Entrè/gang, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom, teknisk rom, 2 boder
1.Etasje: Entrè/trapperom, gang, stue, kjøkken/spisestue, bad/wc/vaskerom, soverom
2.Etasje: Trapperom/Gang, 2 soverom, kontor, diverse kott/raftekott

Boligen har i tillegg kryploft og veranda.

Standard

Velkommen til en innholdsrik eiendom med enebolig over tre etasjer, samt frittstående, enkel garasje, uthus/lekehus og uthus/verksted. Boligen er i stor grad oppgradert i 2006-2008 med eksempelvis ytterdør, vinduer, vannrør (rør-i-rør), avløpsrør, to sikringsskap med automatsikringer, to nye bad, to nye kjøkken og diverse overflater. Standard er i hovedsak med gulvoverflater av laminat, parkett, tregulv, flis og vinyl, vegger med tapter og flis, og himlinger med malte flater og himlingsplater. 

Underetasjen er innredet med sokkelleilighet, og har egen inngang, sikringsskap, vvberdere. Sokkeleiligheten ble vesentlig oppgradert i 2006, og det er forøvrig etasjeskille av betong mot hovedetasjen.

Entré

Boligen har inngangsparti på vestsiden med kombinert entrè/trapperom. Her er gulvoverflaten belagt med vinyl, og montert nyere sikringsskap med automatsikringer.

Underetasjen har kombinert entrè/gang med gulvoverflate av vinyl. Her er det montert en nyere ytterdør, samt eget sikringsskap (automatsikringer) for sokkelleiligheten.

Stue

Stuen i hovedetasjen er romslig på størrelse, og har gulvoverflate av rutemønstret parkett. Det er gode møbleringsmuligheter, montert vedovn, samt utgang til veranda med fantastisk utsikt mot Storfjorden og mot Tafjordfjella.

I underetasjen er stuen pusset opp i 2006, og har gulvoverflate belagt med laminat, og tapetserte vegger. Her er det også montert vedovn.

Kjøkken

Kjøkkenet ble pusset opp i 2007/2008, med gulvoverflate av laminat, tapetserte og fliskledde vegger, og malt himling. Det ble også satt inn ny, L-formet kjøkkeninnredning fra Mørekjøkken med heltre bjørkefronter. Innredningen består av benkeskap og overskap, og har benkeplatei laminat med nedfelt stålservant. Montert opplegg for oppvaskmaskin og frittstående hvitevarer. Det ble også skiftet vann- og avløpsrør. Rommet har åpen løsning til spisestue, og har god plass til spisegruppe.

I underetasjen er det også en nyere, L-formet kjøkkeninnredning fra 2006. Innredningen har glatte, hvite fronter og består av benkeskap og overskap. Benkeplate i laminat med nedfelt stålservant, og opplegg for oppvaskmaskin og frittstående hvitevarer. Vann- og avløpsrør ble også skiftet her i 2006.

Bad

Badet/vaskerom ble i hovedetasjen renovert i 2007/2008. Badet har flislagt gulvoverflate med gulvvarme, fliskledde vegger og himlinger med himlingsplater. Det er montert opplegg for vaskemaskin, skyllekum, wc, dusjnisje med glassdør og baderomsinnredning med helstøpt servantplate. I forbindelse med renoveringen ble det også blant annet skiftet vindu, og lagt nye rør for vann og avløp.

I underetasjen ble bad/vaskerom ble renovert i 2006. Badet har flislagt gulvoverflate med gulvvarme, fliskledde vegger og himlinger med himlingsplater. Det er montert opplegg for vaskemaskin, wc, dusjnisje med glassdør, baderomsinnredning med helstøpt servantplate og avtrekksvifte. Også på dette badet ble det blant annet skiftet vindu, og lagt nye rør for vann og avløp.

I underetasjen er det også et teknisk rom der de to vvberederne står (èn for hver boenhet), skyllekum, samt rørfordelingen for rør-i-rørsystemet. Det er forøvrig trukket vann- og avløprsør til loftsetasjen med tanke på eventuell fremtidig etablering av toalettrom/bad.

Soverom

Boligen har totalt fire soverom, der ett er beliggende i sokkelleiligheten, ett er beliggende i hovedetasjen, og to er beliggende i loftsetasjen.  De er i hovedsak utstyrt med garderobeløsninger, og i sokkelleiligheten kan eventuelt stuen brukes som et femte soverom.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Hagekleiva i etablert boligområde, like sør for Stranda sentrum. Boligen er beliggende på en høyde med gode utsiktsforhold, og med barnevennlig beliggenhet som nest siste hus i enden av en stikkvei. Det er gangavstand til skole, Fløten park, og sentrum med alle sentrumsfasiliteter. Ellers kun en kort kjøretur unna  fotballbane på Mona, barnehager, ungdomsskole og videregående skole. Stranda sentrum har et godt servicetilbud med blant annet dagligvare, kaféer, butikker, frisør, vinmonopol, samt Stranda Kulturhus med et rikt kulturtilbud. Strandafjellet Skisenter er bare en 15 minutters kjøretur fra eiendommen. Nærområdet består i hovedsak av spredt boligbebebyggelse.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 11 379,- /år
(inkluderer vann (forbruk), slamtømming, feiing og (redusert) renovasjon)

Eiendomsskatt 2 447,- / år

I tillegg må det påregnes utgifter til strøm og forsikring, samt noe høyere renovasjonsgebyr ved normal bruk.

Forsikring

Gjensidige - Polisenummer: 77943293

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Se under "Byggemåte".

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Noe fuktmerker i boder i bakkant i kjeller
- I garasjen ser det ut som taket ikke er helt tett.

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 223 kvm

Garasje:  P-rom: 00 m², BRA: 25 m²

U.Etasje: P-rom: 63 m², BRA: 72 m²
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, Soverom, Bad, Stue, Kjøkken

1.Etasje: P-rom: 83 m², BRA: 83 m²
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, Soverom, Bad, Stue, Kjøkken

2.Etasje: P-rom: 43 m², BRA: 43 m²
Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, 2 Soverom, Kontor

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Tilkomst med privat stikkvei fra Bygdavegen.

Tomt

Areal: 1 119 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er romslig på størrelse, og er pent tillaget med hageareal, støpte trapper, hellebelegning og terrasser, samt diverse beplantning.

På vestsiden av tomten er det oppført enebolig over tre etasjer, og garasje med takterrasse. På den østlige siden er det oppført uthus/drivhus/lekehytte på 10kvm fra rundt 1985, samt et uthus (tidligere verksted) på 23kvm fra rundt 1970.

Garasje / Parkering

På eiendommen er det oppført en garasje i betong på ca. 25kvm med tre boder. Her er det takterrasse i høyde med hagearealet utenfor boligen.

Byggemåte

Byggrunn av fjell, TG1.
Grunnmur og fundamenter, TG1.
Drenering fra byggeår - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet, TG2.
Golv mot grunn av betong. Etasjeskille mellom u.etg og 1. etg av betong. Etasjeskille mellom 1. etg og 2. etg av trebjelkelag. TG1.
Ikke foretatt radonmåling, dog ikke krav på oppføringstidspunkt, TG2.
Grunnmurer i betong el., TG1.
Yttervegger over terreng av bindingsverk med liggende bordkledning fra byggeår. Malt i 2021. TG1.
Vinduer i underetasje og 1.etasje i hovedsak fra rundt 2006-2008 med isolerglass, TG1.
Vinduer i 2.etg som koblaglass fra byggeår, samt innslag av 2-lags, TG1.
Vinduer i hovedsak som 2-lags vindu, samt noen koblede glass.
Takkonstruksjon med sperrer på knevegg fra byggeår, TG1.
Taktekking med metallplater i svart utførelse. Noe mindre flekker med avskalling, samt merknad fra brannmyndigheter om manglende takstige, TG2. Nedløp av metall, TG1.
Ytterdører med glassfelt, TG1.
Rekkverk over garasje med TG2 pga. avstand mellom spiler. Utvendig trapp med TG2 pga. bom og sprekker/skader.
Innvendige trapper med TG2 og TG3 pga. ikke ihht. dagens forskrifter mtp sikkerhet.
Pipe av murstein, TG2. Se mangel fra feier. Eldre vedovner, TG2.
Bad i 1.etg med generell TG1, og ellers TG2 for ventilasjon pga kun naturlig ventilasjon.
Bad i U.etg med generell TG1.
Kjøkken i både 1.etg og U.etg med generell TG1.
Vannledninger som rør-i-rør fra 2006, TG1. Vvbereder 200l fra 2010, TG1. Utvendig ledningsnett fra byggeår med ukjent utførelse, TG2 pga mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Avløpsrør i plast fra rundt 2006, TG2 pga ikke påvist tilfredsstillende luftig av avløpsanlegget. Septiktank felles med nabo med ukjent  utførelse og kvalitet, TG2 pga mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Elektrisk anlegg, TG1. 3 stk sikringsskap der to er med automatsikringer.
Innvendige overflater generelt med TG1.
Uthusene er omtalt med "Manglende vedlikehold"

Beskrivelsen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport, som i sin helhet bør leses.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med to boenheter, H0101 og U0101. I underetasjen er det innredet til sokkelleilighet med egen inngang, strømmåler og vvbereder.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner og varmekabler.
Vedovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har på vegne av selger energimerket boligen. Megler har ikke byggteknisk kompetanse, og har kun brukt tilstandsrapporten som grunnlag for å utarbeide en enkel energiattest. Feil kan derfor forekomme, og hverken megler eller selger tar ansvar for informasjon som følger av energiattesten. Attesten ligger vedlagt.

Energiforbruk

Energiforbruket er ikke opplyst av selger. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Eiendomsskatt

Det er i Stranda kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 458 481 pr. 2020.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 650 531 pr. 2020.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er beliggende i uregulert område, og er avsatt til "Boligbebyggelse - nåværende" iflg. Kommuneplanen sin arealdel 2021-2033. Tilhørende føresegner, versjon 24.06.2021. Eiendommen er også beliggende i faresone/hensynssone H_310_3 for Ras- og skredfare. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

18.09.1961 990013-1/58  Bestemmelse om gjerde  

28.08.1975 104976-1/58  Bestemmelse om bebyggelse  
Gjelder denne registerenheten med flere

17.06.2002 7642-1/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1525 Gnr:20 Bnr:9  
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
16.09.1961 103768-1/58  Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1525 Gnr:20 Bnr:1
Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 1525-20/1
Rettigheter i eiendomsrett
16.09.1961 103768-2/58  Bestemmelse om veg  
Rettighetshaver:Knr:1525 Gnr:20 Bnr:15  
Bestemmelse om kloakkledning

Vei/vann/avløp

Privat, felles stikkvei fra Bygdavegen, med tinglyst veirett over hovedbruket. Naboeiendom i sør har tinglyst veirett over eiendommen.
Offentlig tilknyttet vann.
Privat septiktank (med naboeiendommen) med kommunal tømming.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.  Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Stranda Energi opplyser at anlegget sist var kontrollert og godkjent 02.11.1993.

Feier opplyser at siste feiing ble utført 26.10.2016, og siste tilsyn ble utført 08.12.2021. Det foreligger en mangelrapport fra feier med blant annet manglende takstige, ildsteder for nært brannmur, brennbare matrialer for nært sotluke, og manglende plate forran sotluken. Rapporten ligger vedlagt prospektet.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bygdavegen 113, 6200, Stranda, Gnr. 20 bnr. 15 i Stranda kommune

Oppdragsnummer

21-22-0026

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.