Janbakkane

Enebolig med garasje, nydelig beliggenhet, panoramautsikt og svært gode solforhold!

Janbakkane 4 , 6230 Sykkylven

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Espen Garli
Espen Garli Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

33%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 184 m²
Bruksareal 224 m²
Tomt 933 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1966
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 241
FINN.no 316809644
Sist endret 18.09.2023 15:15
Prisantydning 3 650 000,-
Totalpris 3 757 470,-

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 107 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 757 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over tre plan og inneholder følgende:
Kjelleretasje: Hall med trapp, bad, vaskerom, vindfang, kjellerstue, integrert garasje og to boder.
Hovedetasje: Entre, gang, wc-rom, bad, soverom, trapperom, kjøkken, spisestue og stue.
Loftsetasje: Gang, to soverom, bod og kott.

Standard

Velkommen til Janbakkane 4, en innholdsrik enebolig med meget flott beliggenhet på Janbakkane, i kort gangavstand fra Sykkylven sentrum. Boligen går over tre plan og har en fantastisk utsikt mot fjord og fjell, i tillegg til svært gode solforhold.

Hovedetasje
Boligens inngang ligger på baksiden av boligen og har enkel adkomst via flislagt og overbygget inngangsparti. I gangen er det gode muligheter for å henge fra seg yttertøyet og herfra går trappen opp til loftsetasjen.

Etasjens stue har parkett på gulv og tapet på vegger. Store vindsflater mot sør som gjør at den nydelige utsikten kan nytes fra sofakroken. Stuen er romslig på størrelse og har god plass til flere sittegrupper. Rommet har oppvarming fra peisovn. Mellom stue og kjøkken ligger spisestuen. På spisestuen er det montert varmepumpe fra 2014 og herfra er det utgang til terrasse. Fra terrassen kan det nytes panoramautsikt og svært gode solforhold gjennom hele dagen. I bakkant av terrassen er det tillaget en koselig utestue.

Kjøkkenet har tilkomst fra både spisestue og gang. Kjøkkeninnredning med profilerte eikefronter, laminat benkeplate med flis mot overskap, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

HVITEVARER?

Badet i hovedetasjen ble oppusset i 2008 og har flis på gulv og vegger. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, varmekabler i gulv, samt baderomsinnredning med servant og speil. Rommet har tilkomst både direkte fra hovedsoverom og fra gang. I tillegg har etasjen separat wc-rom med belegg på gulv, toalett og servant.

Hovedetasjen inneholder ett soverom. Rommet har laminat på gulv og integrerte garderobeskap.

Loftsetasje
Loftsetasjen inneholder gangareal, boder og to soverom. Store oppbevaringsmuligheter i innvendige raftekott. Soverommene ligger i hver sin ende av etasjen og har god størrelse med tilhørende integrerte garderobeskap.

Kjelleretasje
Fra hovedetasjens gang går trappen til kjelleretasjen. Etasjen inneholder gang, vindfang, bad, kjellerstue, vaskerom, boder og integrert garasje.

Fra vaskerommet er det praktisk løsning med dør direkte til den integrerte garasjen. Vaskerommet har betongplate på gulv og malt betong på vegger. Rommet har sluk i gulv og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Badet i etasjen ble etablert i 1995. Rommet har belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Rommet er videre utstyrt med varmekabler i gulv, dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant.

Kjellerstuen ligger i front av boligen og har teppe på gulv og panel på vegger. Rommet har god størrelse og oppvarming fra vedovn. Vinduene ble skiftet i 2015. Like ved stuen ligger vindfang med utgang direkte til hagen. Ytterdøren ble skiftet i 2023.

Diverse
- Sikringskap med automatsikringer.
- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.
- Vinduer på loft og kjeller skiftet i 2015.
- Ytterdør hovedetasje fra 2015, ytterdør kjelleretasje fra 2023.

Beliggenhet

Boligen har en meget flott beliggenhet på Janbakkane. Eiendommen ligger i svært barnevennlige omgivelser i rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Fra tomten er det fantastisk utsikt mot Aurdalsnibba, Sykkylven sentrum og videre mot Sykkylvsfjorden. Svært gode solforhold med sol fra tidlig på dag til sent på kveld. Gangavstand til den nye barneskolen, ungdom- og videregående skole, idrettsanlegg og sentrum.

Janbakkane 4 er et ypperlig utgangspunkt for de som ønsker seg en enebolig med svært sentral beliggenhet i barnevennlige omgivelser.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 16 781,- per år. Inkluderer vann/avløp, renovasjon og feiing.
Eiendomsskatt: kr. 5 602,- per år.
Brøyting: cirka kr. 2000,- per år.

Boligens areal

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 224 kvm

Kjelleretasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, entre, bad, vaskerom og kjellerstue.
Sekundærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og to boder.

Hovedetasje:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, trapperom, bad, wc-rom, soverom, kjøkken, spisestue og stue.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Loftsetasje:
Bruksareal: 24 m².
Primærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 933 kvm, Eierform: Eiet tomt

Pent opparbeidet tomt med asfaltert innkjørsel og store grøntarealer rundt boligen. Grøntarealene er opparbeidet med plen og mye beplantning med blant annet hekker, bærbusker og frukttrær. Strålende sol- og utsiktsforhold.

Garasje / Parkering

Boligen har integrert garasje med leddport av tre. Garasjen har tilkomst direkte via dør til vaskerommet i kjelleretasjen. Forøvrig gode parkeringsmuligheter utenfor boligen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Boligen har teglpipe fra byggeår. Pipen har tilsluttet peisovn i hovedetasjens stue og vedovn i kjellerstue. Varmekabler i gulv på begge bad og varmepumpe på spisestue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kommunale avgifter

Kr. 16 781 pr. år Vann/avløp, renovasjon og feiing

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Sykkylven kommune.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 625 379 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 251 365 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er beliggende i område avsatt  til bolig, ihht. kommunedelplan for Sentrum-Ikornnes 2019-2029. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Sykkylven kommune har igangsatt en prosess for å endre arealbruk på tomten for Aure skule fra offentlig formål til bolig- og friområde. Høringsdokument følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1965/100201-3/58  Bestemmelse om gjerde, 13.01.1965
1965/100201-2/58  Best. om vann/kloakkledning, 13.01.1965 
Rettighetshaver:Knr:1528 Gnr:14 Bnr:241

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Sykkylven kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Adkomst fra kommunal vei, via privat vei som er felles for samtlige boliger i Janbakkane.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 22 48 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Janbakkane 4, 6230, Sykkylven, Gnr. 14 bnr. 241 i Sykkylven kommune

Oppdragsnummer

21-23-0083

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Aursnes & Partners Sykkylven sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.