Steinsholt

Steinsholttunet - Prosjektert halvpart av tomannsbolig med alt på ett plan - Garasje inkludert - 3 sov

Breidablikkveien 115 , 3277 Steinsholt

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Larsen Sundet
Martin Larsen Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Bruksareal 84 m²
Tomt 4 905 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 74
Bruksnummer 19
FINN.no 85464541
Sist endret 29.11.2020 02:05
Prisantydning 2 250 000
Totalpris 2 253 212
Ligningsverdi 436 588,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
6 3 1 84 m2 2 250 000,-

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet samt vedfyring.

Beskrivelse

Boligen har en landlig og rolig beliggenhet på Steinsholt. Eiendommen ligger kort kjøreavstand til både Larvik og Skien. Det er også kort vei til Breivann og Vindfjellområdet med sine flotte skiløyper om vinteren og attraktive turområder om sommeren. I gangavstand fra boligene finner man bl.a. nærbutikk, fotballslette og busstopp.
Boligen vil inneholde stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til markterrasse, 3 soverom, bad/vaskerom og innvendig bod.
Breidablikkveien 115 B: Seksjon 6. Pris: 2 250 000,- (prosjektert)

Innhold

Boligen får en praktisk planløsning med alt på ett plan og vil inneholde stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til markterrasse, 3 soverom, bad/vaskerom og innvendig bod.
Det medfølger garasje.

Standard

Boligen vil bli levert med:
Innvendige vegger:
73mm lett bindingsverk.
98mm bindingsverk bærende vegger.
13mm gipsplater.
Baderoms-plater på bad.
Alle innvendige vegger er isolerte med 50mm A-isolasjon.
Listverk:
Standard levering er uten gerikter på vindu og dører.
Dør/vindusgerikter som 10x58mm. Ferdigmalt.
Fotlister som 10x58mm er ferdigmalt.
Feielist som 9x15mm eik på alle dører i boligplan.
Listverk er ferdigmalt før påføring.
Innvendige dører:
Det leveres hvite ferdigbehandlede pressede dører m/3 fyllinger eller slett med hvite karmer.
Eller hvite slette dører.
Vridere leveres i børstet stål.
Kjøkkeninnredning:
Det leveres kjøkkeninnredning hvit slett eller med speil.
Det kan gis tilbud på tilsvarende kjøkken fra annen leverandør.
Hvitevarer er ikke med i leveransen.
Garderobeskap:
Det leveres totalt 3 stk. hvit Combi (100 cm) garderobeskap pr. leilighet.
Garderobehylle i hall /vf eller øvrige garderobeskap leveres ikke.
Ventilasjon:
Det er medregnet balansert ventilasjonsanlegg.
Maler:
Utvendig kledning leveres grunnet.
Vinduer, terrassedør og ytterdør leveres ferdig hvitmalt.
Innvendige veggplater leveres ferdig malt / farge lys.
Himling i 1. etg leveres med 13mm gips. Sparkles og males.
Oppvarming:
Elektrisitet.
Det vil være montert pipe i enhetene, og om ønskelig kan vedovn monteres som tilvalg.
Det er lagt ferdig varmekabler med redusert effekt i stua og full effekt  på bad og gang.
Uteområdet:
Eiendommen leveres planert med stedlig masser og plen blir tilsådd. Gårdsplass og terrasse gruses.
Plantegning:
Boligen kan leveres med alternative planløsninger. Det er laget 3 utkast som følger i prospektet. Løsningene må avklares med utbygger.
For mer informasjon og byggebeskrivelse se vedlagt byggebeskrivelse i prospekt.

Beliggenhet

Steinsholt er en trivelig landsbygd hvor du kan nyte stillheten og roen i naturskjønne omgivelser. Her bor du unna byens kjas og mas. Steinsholt Marked er et koselig landhandleri hvor du blant annet finner ferske bakevarer, melk, brød og pålegg. Har du noen småtroll så er fotballsletta et naturlig samlingspunkt for barna i området. Fotballbanen ligger en kort rusletur fra eiendommen med en lite trafikkert vei. Styrvoll barnehage ligger kun 2 km unna eiendommen. Barnehagen har utviklet flotte uteområder for barna med blant annet gapahuker, og har for tiden ca. 40 barn.
Lardal har flere flotte turløyper. Huldrestiene består av 15 merkede turstier, hvor Myraåsen og Holemyra er blant de populære. Ønsker du å gå på ski er Vindfjelltraktene å anbefale. Fine fiskemuligheter i Lågen, Svartangen og ellers i lokale skogsvann.
Svarstad sentrum ligger 12 km unna eiendommen og byr på matbutikker, skole, lege, idrettsanlegg og mer. Kjærra Fossepark er kjent for sitt gode laksefiske og ligger en kort kjøretur unna. Rett ved Kjærra Fossepark ligger Høyt & Lavt som også er verdt å nevne. Dette er Skandinavias største klatrepark og tilbyr utfordringer for både store og små.
Gode bussforbindelser i området. Grenlandsekspressen tar deg til Skien, Porsgrunn, Drammen og Oslo.

Estimerte felleskostnader

Estimerte felleskostnader pr. mnd. er kr. 500,-.
Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre. Det avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker skal være en del av fellesskapet.
I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.

Formuesverdi

Fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med Skatteetaten i forbindelse med innlevering av selvangivelsen/spørsmål.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adgang til utleie

Ingen kjente hindringer for utleie av hele seksjonen.

Boligens areal

Bruksareal: 84 kvm
BRA: 84,8 kvm samt utvendig bod på 5 kvm.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: tre soverom, bad, entrè, samt stue med åpen kjøkkenløsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte plantegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene som er opplyst er hentet fra salgstegninger. Det tas forbehold om at avvik i arealene kan forekomme ved en oppmåling av bygget etter ferdigstillelse

Bebyggelsen

Prosjektet inneholder totalt 8 enheter, som bygges ut etappevis. Prosjektet Steinsholt Tunet vil bli organisert som ett boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplanen Steinsholt sentrum fra 1992. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanen, og underlagt hensynssone H910 som sier at bestemmelsene i reguleringsplan fortsatt skal gjelde.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Adkomsten skjer fra privat vei.
Kjøper må påregne kostnader til vedlikehold/brøyting av veien.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal ikke betale noe forskudd. Hele kjøpesummen og omkostninger, samt evt tilvalg skal være betalt før overtagelse av eiendommen. Ved forsinket betaling med mer enn 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Selges etter lov - viktig informasjon

Breidablikkveien 115B - Ikke ferdigstilt:
Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.