Stavern

Prosjektert hytte med flott beliggenhet på vestsiden av Jahrehagen - nærhet til flotte fellesområder

Vestre Jareveien 32 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Tomt 868 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 4035
Bruksnummer 107
FINN.no 133620884
Sist endret 26.01.2021 14:10
Prisantydning 3 750 000
Totalpris 3 791 342

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 40 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 41 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 791 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Prosjektert hytte med god planløsnong over to plan. Hytta vil inneholder romslig, flislagt hall med adkomst videre til gang, 2 soverom, bad , samt stue og kjøkken. Fra stua er det utgang til ca. 23 kvm. stor terrasse med flere fine uteplasser. Fra entreen er det også trapp til 2. etasje med hemsstue med to hemsrom.
Hemsen har en lavere takhøyde enn rom godkjent for varig opphold, men rommene har svært god bruksverdi.
Ved inngangspartiet er det inngang til utvendig bod.

Standard

Furutangen er utviklet i samarbeid med hytteeiere, og det er en kombinasjon av en gjennomtenkt hytte og effektiv planløsning som har skap suksessen.
Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta er funksjonell med åpen stue- og kjøkkenløsning og disponerer totalt to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og delvis overbygd terrasse. Med sitt romslige hemsareal finner barna raskt sitt favorittsted oppe i høyden; her finnes det rikelig med tumleplass for de minste.
Hytta leveres nøkkelferdig. Overflatebehandling gjelder standard vegg- og takpanel samt furugulv i utvalgte farger. Lister, gerikter og innerdører leveres hvitmalt. Nøkkelferdig leveranse inneholder også peisovn med stålpipe, kjøkkeninnredning med hvitevarer, flislagte vegger og gulv i bad, samt varmekabel i bad og entré. Hytta leveres med tilsådd plen, biloppstillingsplasser og overflatebehandlet innvendig.
Se mer på: www.familiehytta.no/nokkelferdig og www.familiehytta.no/materialbeskrivelse

Beliggenhet

Jahrehagen er et hytteparadis i nærheten av Stavern - Norges smilehull. Området er på ca. 125 mål og består av totalt 86 hyttetomter i tillegg til store friområder. Beliggenheten er svært sentral i forhold til Stavern. Det vil bli etablert gang/sykkelvei i forbindelse med prosjektet. I nærområdet har du også kyststien med uendelig tur- og bademuligheter. En kort kjøretur unna finner du Larvik golfbane, Foldvik familiepark og flere familievennlige attraksjoner.
Når du kjøper hytte på Jahrehagen kjøper du ikke bare en hytte, men også deltagelse i sameie som disponerer store fellesarealer. I forbindelse med dette har vi etablert begrepet "play in-play out" som i teorien innebærer at barna ikke trenger kjede seg i ferien. Det vil bli tilgang til volleyballbane, bocciabane, minigolf og badebasseng for å nevne noen.
Alle kjøreveier inne på området blir fine, brede og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.

Estimerte felleskostnader

1 200 pr. mnd.
Alle hytteeiere på Jahrehagen plikter å være medlem av velforeningen. Velforeningen blir eier av fellesarealer og vil stå for drift og vedlikehold av disse. Det må engasjeres en forretningsfører som kan drifte velforeningen.
Det er anslått en felleskostnad på 1 200,- pr. mnd. til velforeningen. Dette beløp blir imidlertid å regulere etter hva som blir vedtatt på de respektive årsmøter.

Formuesverdi

Fastsettes normalt i etterkant av at man har overtatt hytta. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

T-BRA (totalt bruksareal): 81,2 kvm
BYA (bebygd areal): 92,8 kvm.
BRA (bruksareal): 73,4 kvm.
Totalt gulvareal (uten terrasse): 106,8 kvm.
Bruksareal: ca. 73,4 m².
Primærrom: ca. 70,4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
På hemsen er det innredet med 18,7 kvm. hemsestue og 2 hemsrom på hhv. 7,9 kvm og 10,1 kvm. Hemsen er ikke målbar grunnet lavere takhøyde, men har svært god bruksverdi.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun hentet fra bygningstegninger og oppgis som et estimat. Mindre endringer i areal kan oppstå.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplan for Jahrehagen Hauskau, vedtatt 22.05.2013. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel, vedtatt 16.09.2015. Det gjøres oppmerksom på at man må søke dispensasjon fra kommuneplan om man vil sette opp garasje. Reguleringsbestemmelsene følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/Vann/Avløp

Anlegg for vann og avløp vil bli av kommunal standard og vil bli overtatt og driftet av Larvik kommune etter ferdigstillelse.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum for tomt + omkostninger faller til betaling senest 4 uker etter kontraktsinngåelse. Tomten blir da overskjøtet på kjøper.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.