Larvik

Tomannsbolig Karen Sundts vei 3

Karen Sundts vei 3 E , 3269 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 78 m²
Bruksareal 83 m²
Soverom 2
Gårdsnummer 2005
Bruksnummer 1279
FINN.no 155117565
Sist endret 16.06.2020 11:27
Prisantydning 3 790 000
Totalpris 3 813 722

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 23 722,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 813 722,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Karen Sundts vei 3 E
Visningsleiligheten er nå klar - ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning!
Tøffe solrike og moderne selveierleiligheter på Nanset - Innflytningsklart 15.06.2020 - 2 SOLGT.
Vi oppdaterer denne annonsen ukentlig med bilder fra leilighetene - følg med!
Kort fortalt:
- Stue og kjøkken i åpen løsning
- Romslige terrasser
- Gode solforhold
- Romslig hovedsoverom
- To parkeringsplasser per leilighet
- Sentral beliggenhet med gangavstand til det meste

Innhold

Leilighetene inneholder entré med garderobenisje, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse samt kombinert bad og vaskerom.
Alle leilighetene vil få to soverom, hvorav ett romslig hovedsoverom.
Leiligheten i 2. etg. bygg 2, får kombinert kontor og bod, samt utvendig sportsbod på bakkeplan.
Leiligheten i 1. etg. bygg 2, får ikke kombinert kontor og bod da dette arealet må benyttes som bod iht. offentlige krav.
Leiligheten i 2. etg. bygg 1, får også sportsbod på bakkeplan i tillegg til bod i leiligheten.
Det leveres totalt tre stk 1 m garderobeskap, to av disse er tiltenkt på hovedsoverom og ett til det andre soverommet.
Hver leilighet vil få to parkeringsplasser hvorav den innerste klargjøres for fremtidig carport. Plass nr. 2 blir bak plass nr.1. Eksempel P1 og P3 tilhører  samme leilighet. Se plantegning.

Standard

Alle leilighetene får gjennomgående god standard. Det er lagt vekt på tidløse og miljøvennlige materialer. Kjøkken og bad, samt tekniske installasjoner leveres fra kjente kvalitetsleverandører.
Kjøkken
Kjøkken i henhold til eget oppsett og tegninger.
Kjøkkenpakke til hver leilighet inkl. for Kr. 70.000,- ferdig montert inkl. hvitevarer som; 1 stk. kjøl/frys, 1 stk. komfyr, 1 stk. keramisk topp og integrert oppvaskmaskin.
Bad
Badene leveres med flislagte gulv og vegger i tidløse farger. Det leveres baderomsinnredning fra Linn Bad, type "Hilde" høyglans hvit eller tilsvarende. Vegghengt toalett og dusj glassdører som kan slås inn.
Overflater
Gulv: Enstavs eikeparkett, grå gulvfliser.
Vegg: Malte gipsplater, hvite fliser.
Tak: Malte flater.
Det vises til romskjema generelt vedlagt salgsoppgaven hvor det finnes oversikt over hvilke rom som får hvilke overflater.
VVS/Teknisk/Oppvarming
- Elektrisk anlegg ihht. gjeldende norm for hvert rom.
- Trekkerør for kombinert TV/data-uttak legges til stue.
- Leiligheter i 1. etasje leveres med elektriske varmekabler i rom for varig opphold.
- Leiligheter i 2. etasje får panelovner - varmekabler på bad/vaskerom.
- Leilighetene i 2. etasje leveres med downlights, jf lysplan vedlagt
- Leilighetene i 1. etasje leveres med spottskinner i stedet for downlights(grunnet lydhimling)
- Alle leiligheter leveres med balansert ventilasjonssystem.
Vedlagt salgsoppgaven følger leveransebeskrivelse fra selger.

Beliggenhet

Beliggende i et etablert og populært boligområde på Nanset. Nærhet til sentrum med gangavstand til de fleste butikker og kjøpesentre.
Bøkeskogen er kun 5 min. gåtur unna, og byr på flotte turstier, bademuligheter i Farris og skiløyper vinterstid. Bøkroa er også et svært populært samlingspunkt sommer som vinter.
Gode bussforbindelser til øvrige deler av Larvik samt Sandefjord, Torp flyplass og de andre Vestfoldbyene like utenfor døren.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader til for eksempel snømåking, plenklipp etc. fordeles etter sameiebrøk. Stipulerte felleskostnader er ca. kr 1.200,- per seksjon per mnd. basert på tidligere byggeprosjekter. Endelige felleskostnader fastsettes av sameierne etter overtagelse av sameiet.
Det anbefales at styret etter at alle nye eiere har tatt over sine boliger, inngår forvaltningsavtaler for drift og vedlikehold av uteområder (brøyting, plenklipp etc.) og tekniske installasjoner i byggene (ventilasjonsanlegg og brannvarslingssystemer mm.).
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Larvik kommune fastsetter endelige kommunale avgifter ved innflytting - og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil faktureres til enhver kjøper direkte fra Larvik kommune.

Formuesverdi

Fastsettes av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten (første årsskifte etter tinglyst hjemmel).
Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Det blir ikke lagt opp til regler mot utleie i dette sameiet.

Boligens areal

Bygg 1 - 1. etasje:
Bruksareal: 82 kvm
P-Rom: 77 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, hovedsoverom, soverom og bad/vaskerom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Sportsbod.
Bygg 1 - 2. etasje:
Bruksareal: 85 kvm
P-Rom: 77 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, hovedsoverom, soverom og bad/vaskerom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Sportsbod og utvendig sportsbod. 
Bygg 2 - 1. etasje:
Bruksareal: 80 kvm
P-Rom: 75 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, hovedsoverom, soverom og bad/vaskerom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Bygg 2 - 2. etasje:
Bruksareal: 83 kvm
P-Rom: 78 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, hovedsoverom, soverom, bad/vaskerom og kontor (uten bod-del).
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod-del av kontor og utvendig sportsbod. 
Arealene som er opplyst i salgsoppgaven er basert på selgers salgstegninger. Det kan forekomme avvik i faktisk areal uten at dette vil medføre rett til endring av prisen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt bruksareal inkluderer utvendig sportsbod.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt fire leiligheter fordelt på to bygg.
Leilighetene blir seksjonert, og det vil bli 2 parkeringsplasser pr. seksjon.  Det tas forbehold om parkeringsplass nr. 2 blir seksjonert. Alternativt vil dette fremkomme i sameiets vedtekter.
Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Vei/Vann/Avløp

Bygningene vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp. Stikkledninger fra offentlig nett, og inn til boligene er private og eventuelt vedlikehold av disse må utføres/betales av sameiet.
Adkomst fra Karen Sundts vei - nås enklest fra Vinjes vei via Nansetgata.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale kjøpesum og omkostninger til meglers klientkonto senest to dager før overtakelse. Eventuelle tilvalg som blir gjort i forbindelse med signering av kjøpekontrakt skal også innbetales til meglers klientkonto.
Eventuelle tilvalg som gjøres etter inngåelse av kjøpekontrakt gjøres opp direkte med selger/utførende entreprenør.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.
Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør/selger. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.
Selger har anledning til å kreve honorar for merarbeid i forbindelse med utarbeidelse av tegninger etc. ved tilvalg, dette skal i så tilfelle informeres kjøper før arbeidene starter.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag.
Overføring av innbetalt beløp til selger før overføring av hjemmel, er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 50 000,- + oppgjørshonorar kr. 3 125,- per solgte leilighet. For visninger er det avtalt 6 stk. inkludert, deretter kr. 2 250,- per visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.