Stavern

Koselig enebolig m utleiedel (leieinntekter pr mnd 9.800,-) - attraktiv beliggenhet i rolig nabolag - flotte uteplasser

Eikelundveien 42 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 255 m²
Bruksareal 349 m²
Bruttoareal 385 m²
Tomt 848 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1992
Gårdsnummer 4042
Bruksnummer 60
Energimerking F
FINN.no 144852940
Sist endret 09.04.2021 16:44
Prisantydning 6 100 000
Totalpris 6 268 492
Ligningsverdi 1 107 817,-

Beregnet totalkostnad

6 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 152 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 100 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 168 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 268 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Eikelundveien 42!
Dette er en flott enebolig med barnevennlig beliggenhet litt utenfor Stavern sentrum. Boligen er stor og passer godt til en familie. I tillegg er det en egen utleiedel - perfekt dersom du har litt større hjemmeboende barn eller ønske om å leie ut.
En varm sommerdag bør du ta turen ned til Stavern sentrum. Her er det et yrende folkeliv sommerstid med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. For deg som er glad i å bade er det flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. Liker du best å gå tur kan du benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. Dette er en populær destinasjon for søndagsturen for mange da stien egner seg godt for både store og små.
Boligen er innredet med en hoveddel og utleiedel som har egen innkjøring samt egen garasje. Leiligheten er pt utleid for kr 9.800,- pr mnd, og leietager ønsker å bli boende dersom ny eier ønsker det, konf megler ang leieforholdet. Sum teknisk verdi i henhold til tilstandsrapport er kr. 7 650 000,-.
Hoveddelen inneholder entré, praktisk toalettrom, kjøkken med spisestue, stor stue, vaskerom og bod. I 2. etasje er det 3 soverom, loftstue, bod og bad. I tillegg er det en kjeller innredet med kjellerstue, teknisk rom og et uinnredet kjellerrom.
Utleiedelen inneholder entré, kjøkken/allrom, vaskerom og bod. Underetasjen er iflg tilstandsrapporten innredet med et soverom, mens det i 2. etasje er gang, bad og 2 soverom.
Velkommen til visning!

Innhold

Hoveddel:
Kjeller:
Kjellerstue 31,2 kvm
Uinnredet kjellerrom 34 kvm.
Teknisk rom 5 kvm
1. etasje:
Entré 12,1 kvm.
Toalettrom 1,1 kvm.
Kjøkken/allrom 21,5 kvm
Stue 28,25 kvm
Vaskerom 9,3 kvm
Bod 3 kvm.
Skap 2,5 kvm
Garasje 21,1 kvm
2. etasje:
Soverom 7,8 kvm
Soverom 7,9 kvm
Loftstue 17,5 kvm
Bad 6,2 kvm
Soverom 7,3 kvm
Skap/kott 3,25 kvm
I tillegg finnes et stort uinnredet rom under garasje som ikke er målbart.
Utleiedel:
Kjeller:
Soverom 23,8 kvm (Soverom i kjeller har fluktvei via bod, takstmann har vurdert at krav til fluktvei er ivaretatt iht til veiledning i TEK § 11-3 tredje led, som krever rømningsvei fra andet hvert rom.)
1. etasje:
Entré 1,9 kvm
Kjøkken/allrom 32,4 kvm
Vaskerom 38,3 kvm
Bod 1,9 kvm.
2. etasje:
Gang 3,8 kvm
Bad 2 kvm
Soverom 6,1 kvm
Soverom 3,4 kvm

Standard

Flott enebolig i barnevennlig og rolig nabolag litt utenfor Stavern sentrum. Boligen har en egen utleieenhet som egner seg godt for utleie eller litt større hjemmeboende barn. Boligen er generelt godt vedlikeholdt, noen overflater vil dog ha behov for vedlikehold.
Bad - Hoveddel:
Baderommet i hoveddelen ble ifølge selger renovert i 2004. Rommet har flislagt gulv og vegger, samt panel i himling. Av installasjoner finnes toalett, badekar, dusjkabinett og servant med innredning. Rommet er ventilert med avtrekk i tak og det er varmekabler i gulv.
Bad - Utleiedel:
Baderommet i utleiedelen har gulvbelegg av linoleum, vegger av våtromsplater, samt panel i himling. Rommet er ventilert via ventil i tak.
Vaskerom - Hoveddel:
Vaskerommet er fra byggeår og har belegg på gulv og tapet på vegger. Av installasjoner finnes utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.
Vaskerom - Utleiedel:
Også dette vaskerommet er fra byggeår og har linoleum på gulv og tapet på vegger. Av installasjoner finnes utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.
Toalettrom:
Praktisk separat toalettrom. Det er linoleum på gulv og tapet på vegger. Av installasjoner finnes toalett.
Kjøkken - Hoveddel:
Kjøkkenet er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er benkeplate i tre, samt benkeplate i stein med kokeplate på kjøkkenøy. Rommet er ventilert via vifte med kanal til yttervegg.
Kjøkken - Utleiedel:
Også dette kjøkkenet er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er benkeplate i tre, samt flislagt mellom over- og underskap. Rommet er ventilert via vifte med kanal til yttervegg.
VVS/Teknisk:
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann - og avløpsledninger.
Innvendige avløpsledninger i plast og vannrør i kobber og pex.
200 liter varmtvannsbereder plassert i kjeller og 100 liter varmvannsbereder på vaskerom i utleiedel.
Stoppekran er plassert i kjeller.
Elektrisk anlegg med automatsikringer og jordfeilbryter oppgradert i 2019.
Det er montert varmegjenvinningsanlegg og varmepumpe i boligen, men dette ikke i drift.
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er:
Tilstandsgrad 2 (Middels kraftige symptomer):
Drenering - Saltutslag
Vinduer og dører - Garasjeport tilhørende hoveddel har svertesopp, samt punktert vindu på kjøkkenet
Taktekking - elde
Renner, nedløp og beslag - slitasje/elde
Terrassetrapp ved inngangsparti - alder/trappen bør heves
Dreneringssytemt under terrasse - vann renner i kjellertrappen
Rom under terreng - risikokonstruksjon/sypmtoner på forvitring og fukt fra grunnen i uinnredet kjellerom
Kjøkken hoveddel - avflassing og manglende tetthet mellom vegg og benkplate
Kjøkken utleiedel - manglende aquastopp
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Boligens areal

Primærrom: 255 kvm, Bruksareal: 349 kvm, Bruttoareal: 385 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: Kjellerstue. Utleiedel: Soverom.
I tillegg finnes teknisk-rom og uinnredet kjellerrom som s-rom i hovedhus.
1. etasje:
Bruksareal: 169 m².
Primærrom: 117 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: Entré, vaskerom, toalettrom, kjøkken og stue. Utleiedel: Entré, vaskerom og kjøkken/allrom.
I tillegg finnes bod, skap og garasje som s-rom i hovedhus, samt bod og garasje som s-rom i utleiedel.
2. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: 3 soverom, loftstue og bad. Utleiedel: Gang, bad og 2 soverom.
I tillegg finnes et skap (kott) i hovedhus som s-rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst direkte fra Eikelundveien.
Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 848 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med gruslagt innkjørsel, plen, busker og variert beplantning.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Byggemåte

Følgende informasjon vedrørende byggemåte fremkommer i tilstandsrapport utarbeidet av Stavern Taksering AS v/Marco Gozzi:
Bygget er satt opp på støpt plate på mark trolig isolert etter datidens krav. Grunnmur av Lecablokker. Nedgravd drenssystem er ikke synlig, men ut fra renoveringstidspunkt og normal byggeskikk for perioden, antas det å være perforerte drensrør av plast. Boligen er oppført av tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, antas isolert etter byggetidens krav. Bygningen er kledd utvendig med liggende kledning som opplyses å være malt i 2018. Boligen har vinduer og dører av tre med 2 - lag isolerglass. Terrassedører med 2 - lags isolerglass. Saltakkonstruksjon trolig av plassbygde takstoler og taktekking med røde dobbeltkrummet betongtakstein fra byggeår og undertak av Sutak plater.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
I følge Larvik kommune ble garasje/uthus/anneks bygget i 1999. Tegninger følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommens bebyggelse er kun byggesøkt i henhold til tegninger vedlagt salgsoppgaven, som er mottatt fra kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Adgang til utleie

I følge Larvik kommune er eiendommen registrert som enebolig med hybel/sokkelleilighet med 2 boenheter.
Det er ikke foretatt vurdering om øvrig offentligrettslig regelverk, herunder blant annet forholdet til brann og lydisolasjon er fulgt.
Iflg. beregning på www.laanekalkulator.no vil leieinntekten på kr 9.800,- dekke et boliglån på kr 2.300.000,- forutsatt en rente på 3% og nedbetaling over 30 år. Det tas forbehold om at rentenivået vil endres over tid.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og ved.
Larvik kommune opplyser at siste branntilsyn ble utført 31.01.2014. Siste feiing 11.10.2017 er ifølge kommunen ikke utført.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas eiendommen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 165 pr. år (for 2019 - tjenesten har vanligvis en prisøkning hvert år)
Det betales kommunale avgifter for 2 bruksenheter og disse inkluderer: Vann, avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 107 817 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 988 141 pr. 31.12.17
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan. Eiendommen ligger i et område som omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 med formål fysisk utforming av anlegg. Eiendommen ligger i et område som omfattes av reguleringsplan for Busekallen med formål boliger og felles avkjørsel. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Det er varslet igangsetting av arbeid med detaljert reguleringsplan og utbyggingsavtale for Bokeløkka vest (Gbnr: 4044/3) Formålet med planen er å legge til rette for boligbebyggelse. Se http://tema.webatlas.no/larvik/planinnsyn og søk opp ID 201611 for ytterligere informasjon.

Offentlige planer

Det er igangsatt rullering av:
- Kommuneplanens arealdel for Larvik og Lardal.
- Kommunedelplan for Larvik by, Stavern by og Svarstad.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1991/2609-2/30 Forkjøpsrett/erklæring/avtale tinglyst 19.04.1991 
- Bestemmelse om forkjøpsrett for selger dersom bolig ikke er påbegynt innen 2 -to- år fra skjøtets tinglysing.
- Pliktig medlemskap i Busekallen Velforening og derigjennom bidra til vedlikehold av lekeplasser, friarealer m.v.
- Plikt til å være tilkoblet felles TV-anlegg og betale forholdsmessig andel av kostnadene ved dette.
- Adgang for det offentlige til å utbedre eventuelle feil og mangler på ledningsnett, eventuelt også å nedlegge nødvendige tilleggsledninger.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Eikelundveien 42, 3290, Stavern, Gnr. 4042 bnr. 60 i Larvik kommune

Eier

Ivar Bø

Oppdragsnummer

22-19-0057

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.