Skreppestads

Skreppestadveien 56 og 58 , 3261 Larvik

BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 76 m²
Bruksareal 79 m²
Byggeår 2020
Gårdsnummer 1014
Bruksnummer 5
FINN.no 148250827
Sist endret 08.05.2020 15:21
Prisantydning 12 460 000
Totalpris 12 520 757

Beregnet totalkostnad

12 460 000,- (Prisantydning) Omkostninger 60 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 60 757,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 520 757,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Skreppestadveien 56 og 58!
På Skreppestad bygges fire nye boenheter fordelt over to tomannsboliger.
Nærområdet byr på kort vei til fine naturområder med oppmerkede løyper i skogen rundt Valby. Gang- og sykkelsti forbindelse mot Østre Halsen, Rekkevik og Gon med flotte badestrender, samt Viksfjord og Larvik sentrum. Hva med en sykkeltur til Seilerhytta for et bedre måltid?
I gangavstand fra boligene finnes blant annet Rema 1000, Europris, Tjøllinggrillen og Mester'n Bowling. Buss til Larvik og Sandefjord går fra bussholdeplass i motsatt ende av gata.
Alle leilighetene vil få to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse/balkong. Det er to soverom i hver leilighet. Bad med opplegg for vaskemaskin og adkomst til praktisk bod.
Parkeringsplass i garasje medfølger.

Innhold

Leilighetene inneholder gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse/balkong, to soverom, bad og bod.
1 stk. garasjeplass medfølger.

Standard

Kjøkken
Det leveres vinkelkjøkken fra Aubo med god benke- og skapplass. Tidløse hvite fronter med enkle håndtak. Overskap på vegg mot bad. Mellom underskap og overskap monteres glass, bak glasset malt vegg.
Integrert koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap er inkludert.
Vedlagt salgsoppgaven følger tegninger over kjøkkenet. Det er disse tegningene som er utgangspunkt for selgers leveranse.
Bad
Badet får flislagt gulv og fliser på vegger i dusjsone. Øvrige vegger på bad leveres med malte flater.
Det installeres dusjhjørne og vegghengt toalett. Veggmontert servantskap med 120 cm bredde og speil på vegg. Varmekabler i gulv.
Oppvarming
Det leveres tidsstyrte panelovner 3 stk i stue/kjøkken, og 1 stk i hvert soverom. Varmekabler på badet. Det monteres varmepumpe (luft-til-luft) i stue.
VVS/Teknisk
Det leveres rør-i-rør system, vannskap med drenering til våtrom. Varmtvannsbereder er integrert i avtrekksvarmepumpe, som bruker resirkulert luft til å varme opp van. Varmtvannstank er 170ltr, men kan gi 240 ltr av varmtvann ila times tid. Ettgreps blandebatteri på kjøkkenet og våtrom. Dusjhjørnet på badet, og innebygd WC klosset. Det er tilrettelagt til vaskemaskin på badet.
Leilighetene leveres met automatsikringer, jordfeilbryter. Sikringsskapet plassert i gangen. Down-light på kjøkkenet og i badet, ellers lampepunkt i alle rom.
Det leveres anlegg med en boks for telefon/data og en kontakt for antenne i hver leilighet. Det er tilrettelagt til fiberinternett. Kjøper må selv bestille abonnement for telefon, antenne og internett. Valgt leverandør trekker ledninger og monterer koblingspunkt.
Leilighetene leveres med desentralisert ventilasjon. Avtreksvarmepumpe monteres i teknisk rom, og trekker varmluft fra stue/kjøkken og bad og kaster ut, samt varmer opp varmtvann på badet. Denne løsningen støttes av Enova, og kjøper får Kr 10 000 fra Enova ved innlevert søknad.
Det leveres forskriftsmessige røykvarslere og brannslokker i hver leilighet.
Overflater
Gulv: Parkett på alle gulv unntatt bad og teknisk rom/bod.
Vegg: Malt gips på alle vegger unntatt bad. Bad har flis i dusjsone, og ellers våtromsmaling på veggene og himling.
Himlinger: Malt gips.

Beliggenhet

Nærområdet byr på kort vei til fine naturområder med oppmerkede løyper i skogen rundt Valby. Gang- og sykkelsti forbindelse mot Østre Halsen, Rekkevik og Gon med flotte badestrender, samt Viksfjord og Larvik sentrum. Hva med en sykkeltur til Seilerhytta for et bedre måltid?
I gangavstand fra boligene finnes blant annet Rema 1000, Europris, Tjøllinggrillen og Mester'n Bowling. Buss til Larvik og Sandefjord går fra bussholdeplass i motsatt ende av gata.

Estimerte felleskostnader

Felleskostnader er estimert til kr. 1 200.,- per måned basert på lignende sameier.
Dette vil normalt sett dekke enkel drift som brøyting vinterstid, forsikring av bygningene og noe avsetning til vedlikehold. Endelige felleskostnader skal fastsettes av kjøperne på første styremøte for sameiet. Månedlig felleskostnad vil derfor kunne avvike basert på hva kjøperne ønsker å kjøpe inn av tjenester.

Formuesverdi

Som primærbolig: 781 641,- for ligningsåret 2018.
Som sekundærbolig: 2 813 908,- for ligningsåret 2018.
Tallene over er ment som illustrasjon og er beregnet ved hjelp fra Skatteetatens boligkalkulator. Det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra endelig verdi i kjøpers skattemelding.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer mot utleie av hele boenheten.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 79 kvm
Leilighet:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 76 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad og to soverom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Garasje:
Bruksareal: 17 m².
Arealene baserer seg på bygningstegninger vedlagt salgsoppgaven. P-Rom er beregnet ved å trekke fra bodareal i leilighetene på oppgitt BRA.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt fire boenheter over to bygninger. Hver boenhet vil få én garasjeplass.
Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og garasjeplass, samt eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan "Skreppestad", i kraft 27. november 1996.
I kommunedelplan for Larvik by 2015-2027 er eiendommen avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Mindre del av eiendommen mot gaten er avsatt til veg. Eiendommen inngår i bestemmelsessone VAR_1.
Reguleringsbestemmelser og utdrag fra kommunedelplanen ligger vedlagt salgsoppgaven.
Kontakt gjerne megler ved spørsmål.

Vei/Vann/Avløp

Boligene blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Stikkledningene inn til eiendommen er private, eventuelt senere vedlikehold bekostes av sameierne.
Adkomst via kommunal vei.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.
Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.
Standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.
Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Handelen vil reguleres av Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) av 13. juni 1997 nr. 43.
Selger er etter Bustadoppføringslova §12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering.
Til det er dokumentert at det foreligger garanti, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag.
Overføring av innbetalt beløp til selger før boligen er overtatt og skjøte er tinglyst er avhengig av at selger stiller garanti i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 50.000,- per solgte boenhet. For visninger er det avtalt 4 stk. visninger inkludert etter ferdigstillelse av prosjektet. Visninger utover dette kr. 2.250,- per stk.
Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.