Tveteneåsen , Tveteneveien 125

Type Enebolig
Primærrom 121m²
Bruksareal 126m²
Tomt 348m²
03/04/2020 16:15
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 4060
Bruksnummer 97
Energimerking
FINN.no 165872189
Sist endret
Prisantydning 3 490 000,-
Totalpris 3 526 492,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 36 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 526 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/ Cecilie Moe og Kristin Sundling har gleden av å presentere Tveteneveien 125 - en flott enebolig oppført i 2019 på Tveteneåsen i Larvik.

Dette er en flott familiebolig beliggende på populære Tveteneåsen i Larvik. Tveteneåsen er et barnevennlig og rolig boligområde med kort vei til skole, barnehage og flotte turmuligheter. Gode bussforbindelser til blant annet Larvik sentrum.

Eiendommen ligger fint og usjenert til i en blindvei med lite trafikk. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass. Eiendommen har 2 fine terrasser hvor du kan sitte i fred og nyte solen. Rett ovenfor eiendommen ligger det også en fin lekeplass - perfekt for barna.

Boligen er lys og moderne og holder en god standard. Planløsningen går over to plan. Underetasjen inneholder stue, bad, 2 soverom, vaskerom og bod. 1. etasje inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, bad og soverom.

Dette er en flott bolig for deg som vil bo i en ny bolig i et rolig og barnevennlig område.

Velkommen til visning!

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder gang, soverom, bad, samt stue og kjøkken i åpen løsning. Fra stua er det utgang til veranda med flott utsikt over nærområdet. I underetasjen er det ekstra stue, 2 soverom, bad, vaskerom og bod. Fra underetasjen er det også utgang til terrasse og hage.

Standard

Nybygget, flott familiebolig oppført i 2019 beliggende på flott tomt i enden av Tveteneåsen boligfelt.

Velkommen inn!
Asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplasser i forbindelse med boligens inngangsparti. Du kommer inn i en pent flislagt gang med varmekabler i gulvet og downlights i himlingen. Gangen tar deg videre til stua og kjøkkenet.

Kjøkken
Lyst og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer i form av kombiskap, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er montert platetopp, vifte samt waterguard i kjøkkenbenken. Godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet ligger i åpen løsning til stue med gode møbleringsmuligheter.

Stue
Boligen har 2 stuer - en i hver etasje. Stua som er i åpen løsning med kjøkkenet og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Her er det også montert en vedovn som skaper både varme og hygge. Gulv av enstavs eikeparkett, vegger og himling av malte gipsplater. Det er montert downlights i himlingen.

Soverom
Boligen har 3 soverom hvor hovedsoverommet ligger i 1. etasje mens de 2 andre ligger i  underetasjen. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng samt garderobeskap. Gulv av enstavs eikeparkett, vegger og himling av malte gipsplater. Inngang til badet rett over gangen.

Bad og vaskerom
Boligen har 2 bad - et i hver etasje. Badene inneholder dusjkabinett, toalett og servant med innredning. Pent flislagte gulv og vegger samt himling av gipsplater. Det er montert varmekabler i gulv og downlights i himling. God plassering i forhold til soverommene.

I underetasjen skal det også gjøres ferdig vaskerom som har inngang videre til boden. Gulvet på vaskerommet blir flislagt med varmekabler og i boden blir det gulvbelegg. Gips på vegg i begge rom. På vaskerommet blir er det Oso Saga 200 liters varmtvannsbereder, skyllekum i rustfritt stål, veggbatteri for skyllekum, samt opplegg for vaskemaskin. Frostfri utekran ut fra vaskerommet.

VVS/Teknisk
Det er dimensjonert ventilasjonsanlegg i boligen. Vaskerommet har fordelingsskap for rør-i-rør systemet, 200 liters varmvannsbereder, opplegg til vaskemaskin samt skyllekum.

For nærmere beskrivelse av byggemåte mm. kan opprinnelig leveransebeskrivelse fås av megler.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i et rolig og barnevennlig område på Tveteneåsen i Larvik. Her bor du med kort vei til skole og barnehage. Området byr på en pent opparbeidet lekeplass tvers ovenfor boligen som skaper et samlingspunkt for de små.

Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Ulfsbakk. Her finner du merkede løyper til populære steder som Salsås, Sportskapellet, Langevannstunnellen og Bakkanetjørna. Området har i tillegg skiløyper og lysløyper. Ulfsbakktjern byr på flotte bademuligheter sommerstid og er et populært sted for aktiviteter som isfiske og skøyter på vinteren.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Veldrebakken som ligger en kort kjøretur unna eiendommen. Gode bussforbindelser til blant annet Larvik sentrum som byr på alt av bymessige fasiliteter samt Bølgen kulturhus.

Tomt

Areal: 348 kvm, Eierform: Eiet tomt

Lettstelt og pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass og mur av naturstein. Det er sådd plen rundt boligen.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Skattekista barnehage ligger 500 meter fra eiendommen. Sky barneskole og Ra ungdomsskole ligger en kort vei fra boligen med gang- og sykkelsti.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Boligen er oppført på støpt plate med yttervegger av reisverk og tak av selvbærende takstoler. Takstein av betong. Prosjektbeskrivelse kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.11.2019 for eiendommen. Ferdigattesten følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 126 kvm

U. etasje:
Bruksareal: ca. 65 m².
Primærrom: ca. 59,8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 2 soverom, bad og vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: ca. 61 m².
Primærrom: ca. 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue/kjøkken, soverom, gang og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte bygningstegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun hentet fra bygningstegninger og er ikke oppmålt eller kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra tegninger. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring. Varmekabler på bad, vaskerom og gang. Larvik kommune har foreløpig ikke registrert fyringsanlegg på boligen.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Dette følger av forskrift om energimerking §5(3).

Kommunale avgifter

Kr. 11 610 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Larvik, følg veien mot Helgeroa. Ta inn til venstre skiltet til Tveteneåsen, du kommer da rett inni Tveteneveien. Følg veien gjennom boligfeltet og over rundkjøringen på toppen og deretter nesten helt ned igjen. Eiendommen ligger da på venstre side og er merket med 'Til Salgs' skilt. Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Regulering

Eiendommen  er regulert til konsentrert småhusbebyggelse med delareal veigrunn i reguleringsplanen Tvetenefeltet 07.11.1990.
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen. Eiendommen omfattes av bebbyggelsesplan Tvetene boligområde, syd-østre del, ikraft 24.09.1996. Formål konsentrert småhusbebyggelse og delareal kjørevei.

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse med delareal vei i Kommuneplanens arealdel 2015-2027. Eiendommen er underlagt hensynssone Bevaring kulturmiljø (H570_1_KK): I områder avsatt med hensyn landskap - kulturlandskap, skal et helhetlig landskapsbilde, flora og fauna og kultur- og fornminner ivaretas. Eventuelle tiltak innenfor sonene forelegges kommunen for godkjenning. Utdrag av relevante bestemmelser i kommuneplanen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel for Larvik. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført sommeren 2020.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter/tinglyste rettigheter registrert.

Vei/vann/avløp

Kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris på kr. 45.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 2.900,-. For visninger er det avtalt kr. 1.750,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Cecilie Moe
Eiendomsmegler / Partner
Cecilie Moe

93 24 37 67

cecilie@leinaes.no

VERDIVURDERING
Kristin Sundling
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Kristin Sundling

95 92 09 52

kristin@leinaes.no

VERDIVURDERING