Larvik - Tveteneåsen , Tveteneveien 114, 118 og 120

Type Enebolig
Primærrom 132m²
Bruksareal 137m²
12/03/2020 13:34
Oppholdsrom
Soverom
Byggeår 2020
Gårdsnummer 4060
Bruksnummer 90
Energimerking
FINN.no 165871978
Sist endret
Prisantydning 3 890 000,-
Totalpris 3 890 000,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 890 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
22190245 3 132 m2 137 m2 3 890 000,-
22190250 3 132 m2 137 m2 3 890 000,-
22190251 3 132 m2 137 m2 3 890 000,-

Innhold

Boligene vil få god planløsning over to plan. I underetasjen er det romslig hall, 2 soverom, vaskerom/bad, bod og ekstra stue. I hovedetasjen er det stue og kjøkken i åpen løsning, hovedsoverom, bad og kontor/gjesterom.

Utgang til uteplass på begge sider av boligen. Fra stua og verandaen på fremsiden av huset har du flott utsikt til fjorden.

Standard

Boligene bygges etter leveransebeskrivelse fra utbygger som følger som vedlegg til denne salgsoppgaven.

Stue
Stue og kjøkken blir i åpen løsning i boligens hovedetasje. Fra stua blir det utgang til veranda med flott utsikt med morgen- og formiddagssol. På husets bakside blir det bygget stor terrasseplatting.

I underetasjen blir det i tillegg en ekstra stue i tilknytning til soverommene - perfekt for storfamilien.

Kjøkken
Kjøkkeninnredninger og garderobeskap på soverom er medregnet etter tegning totalt med montering kr. 80 000,- inkl. mva. som standard og kjøper kan velge leverandør innenfor dette. Hvitevarer er inkludert.

Bad
Begge bad blir flislagt med varmekabler og vil inneholde servant i innredning, speilskap, vegghengt toalett og dusjkabinett. Servantskapet som leveres er "Malin" 80 cm i hvit eller grå, samt speilskap 80 cm fra "Alterna" og servantkran fra Zaru a-collection. Vegghengt toalett med soft close fra Villeroy & Boch. Macro Semi Flow dusjkabinett.

Vaskerom/bod i underetasjen
Det leveres OSO Saga 200 liters varmtvannsbereder, skyllekum i rustfritt stål og a-collection veggbatteri for vaskekummen. Frostfri utekran ut fra vaskerommet. Det blir også opplegg til vaskemaskin.

Innvendige overflater
På gulvene i oppholdsrommene blir det enstavs hvitpigmentert eikeparkett og trestavs hvitpigmentert eikeparkett på soverommene. Vegger og himling av gips. Det blir glatte gulvlister og listefritt i himling.

På bad og vaskerom støpes gulv med varmekabler og fall, samt at gulv og vegger blir flislagt. Flislagte gulv også i hall/gang.

Det leveres hvite massive innerdører som fores og belistes med glatte lister.

VVS/Teknisk
Det blir montert ventilasjonsanlegg til boligen og monteres vegg- og himlingsventiler.
Rør i rør system med fordelingsskap på vaskerommet i underetasjen.
Det legges dimensjonerte rør til badekar i hovedetasjen.
Det leveres frostfri utekran ut fra vaskerommet/bod i underetasjen.

Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse.

Oppvarming

Det monteres stålpipe og leveres vedovn i hovedetasje eller underetasjen. Varmekabel på bad og vaskerom i underetasje, samt gang og bad i hovedetasjen. Varmekablene blir styrt med elektronisk termostat.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Tveteneåsen i Larvik kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Ellers er det både lekeplass, fotballbane og barnehage i området.

Eiendommen ligger i enden av boligfeltet med fordelaktig beliggenhet på feltet, flott utsikt utover golfbanen på Fritzøe gård og ut til Larviksfjorden.

Det er kort vei til flotte tur- og friluftsområder på blant annet Salsås, hvor en topptur absolutt kan anbefales. Området har fine utsiktspunkter, turstier, bade- og fiskevann. Det er også skogsbilveier som egner seg godt for sykkelturer, samt gangavstand til Eikedalen og Ulfsbakk. Om vinteren finnes det kilometer med oppkjørte skiløyper i området.

Fra eiendommen er det ca. 2 km til Batteristranda, hvor finner du Bølgen kulturhus og Farris Bad med en av Nordens mest innholdsrike spaavdelinger. I tillegg til et utall av idylliske badeplasser i Farris og fjorden, kan Larvik skilte med Norges største bøkeskog som har et areal på ca. 300 mål. Her går det idylliske stier og veier under trekronene med mulighet for god rekreasjon sommer som vinter.

Golf kan spilles i naturskjønne omgivelser rett ved eiendommen ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård. Fra eiendommen er det en kort biltur til idylliske badestrender og ikke minst Stavern og Helgeroa med sine servicetilbud og fasiliteter.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 på Ra og Kiwi på Farriseidet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fritzøe brygge et variert utvalg. Det er også kort vei til Nordbyen kjøpesenter - Larviks største kjøpesenter med 50 butikker. Ellers har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer, restauranter og alt av bymessige servicetilbud.

Estimerte felleskostnader

Det skal ikke betales felleskostnader for boligene. Hver enkelt eier betaler kommunale avgifter (ca. kr. 11 000,- pr år), forsikring, TV/internett mm.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Boligens areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 137 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 67,7 m².
Primærrom: 62,7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, 2x soverom, bad og bod

2. etasje:
Bruksareal: 69,4 m².
Primærrom: 69,4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, soverom, kontor/gjesterom og bad

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun hentet fra bygningstegninger og er ikke kontrollert/oppmålt av megler. Det må påregnes et mindre avvik i areal av ferdig bygg.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (felt BN19) i reguleringsplanen Tvetenefeltet, vedtatt 07.11.1990. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanens arealdel 2015-2027. Hensynssone H570_1_KK: Bevaring kulturmiljø. Se kommuneplanens bestemmelser for mer informasjon.

Eiendommen omfattes av bebyggelsesplan for Tvetene boligområde, syd-østre del, vedtatt 24.09.1996 til konsentrert småhusbebyggelse og kjørevei (BN19). Se bestemmelser vedlagt i salgsoppgaven. Det er planlagt bygging av flere boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/Vann/Avløp

Kommunal vei. Boligene skal tilkobles offentlig vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fast provisjon kr. 45.000,- samt oppgjørshonorar kr. 2.900,-. For visninger er det avtalt kr. 1.750,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Cecilie Moe
Eiendomsmegler / Partner
Cecilie Moe

93 24 37 67

cecilie@leinaes.no

VERDIVURDERING
Kristin Sundling
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Kristin Sundling

95 92 09 52

kristin@leinaes.no

VERDIVURDERING