Sjøparken/Agnes

Det gode liv? Toppleilighet på Sjøparken helt tett på sjøen - loftsstue - 4 terrasser - båtplass - ingen boplikt

Agnes Brygge 65 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 113 m²
Bruksareal 116 m²
Tomt 19 385 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 4046
Bruksnummer 324
Energimerking A
FINN.no 176026464
Sist endret 06.04.2021 18:32
Prisantydning 7 950 000
Totalpris 8 157 742
Ligningsverdi 1 278 412,-

Beregnet totalkostnad

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 207 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 157 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere Agnes Brygge 65!
Dette er en fantastisk toppleilighet med en fabelaktig beliggenhet helt i vannkanten på vakre Agnes Brygge. Området er for mange kjent som Larvik sitt eget lille Venezia med fargerike bygg, fine kanaler og sin unike beliggenhet helt tett på sjøen. Her har du muligheten til å kjenne på følelsen av luksus i hverdagen med denne lekre toppleiligheten. Leiligheten har en egen båtplass som sikrer deg enda tettere tilgang på den flotte Larviksfjorden.
Sameiet prydes av vakre fellesarealer og har molo, bryggeanlegg og pent opparbeidede kanaler med flere fine sitteplasser. Dersom du har en liten badeløve i deg, så kan sameiet friste med badestiger slik at du kan svømme i de rolige og fine kanalene. Fra tomta er det også fin utsikt mot fjorden og omgivelsene rundt.
Beliggenheten er rolig, men likevel sentral i forhold til Stavern sentrum. Her er det et godt utgangspunkt for en fin sykkeltur en varm sommerdag. I Stavern kan du nyte sjarmerende smågater, flotte skjærgårder, kafeer, restauranter, butikker, gallerier og mye mer. Stavern er særlig godt kjent for sitt yrende sommerliv. I tillegg byr nærområdet på mange flotte turopplevelser.
Har du bil parkerer du denne i sameiets garasjeanlegg - hvor denne leiligheten disponerer en parkeringsplass, samt en bod til oppbevaring. Garasjekjelleren er oppvarmet og oversiktlig - herfra kan du enkelt ta heisen opp til leiligheten. Leiligheten er helt ny da den aldri tidligere har vært bebodd.
Leiligheten ligger i toppen av bygget og går over 2 plan fordelt over 3. og 4. etasje. Fra inngangsdøren kommer du inn i en stor og fin hall, videre inn ligger stua og kjøkkenet i åpen løsning. Her er det godt med plass til både familie og venner. Herfra er det utgang til herlige balkonger på begge sider av leiligheten slik at du kan få mest mulig ut av områdets mange soldager. I stua er det også et fantastisk solrom som virkelig forlenger utesesongen - her kan man lukke glassdørene i stua slik at man kan nyte kanalivet både tidlig og sent på året. Leiligheten har stort og flott hovedsoverom med direkte adkomst til stort og flott bad, samt en praktisk bod. I tillegg har leiligheten komplett utstyrt gjestebad i tillegg til et ekstra soverom. Følger du trappen opp kommer du til en fin takstue som egner seg godt til kontor, bibliotek eller ekstra TV-stue. Herfra er det utgang til 2 flotte takhager - en mot sydøst og en mot vest. Herfra kan du virkelig nyte de vakre omgivelsene og slappe av i ditt eget lille paradis.
Dette er en super leilighet for deg som ønsker å bo tett på sjøen i en lekker og tidsriktig leilighet.
Ditt neste hjem?

Innhold

Leiligheten går over 2 plan i 3. og 4. etasje, men har alt du trenger i det daglige på ett plan.
Felles garasjekjeller med heis opp til leiligheten som inneholder:
Stor hall med god plass, lyst og fint kjøkken, stue og flott solrom, 2 gode soverom, 2 lekre bad, trapperom, samt praktisk takstue.
I tillegg disponerer denne leiligheten en egen båtplass i sameiets anlegg.

Standard

Leiligheten ble nyoppført i 2017 og holder en meget god standard. Leiligheten er bygget etter TEK10 og har gjennomtenkte løsninger.
Overflater:
Gulv: I alle oppholdsrom er det flott én-stavs eikeparkett. Badet har fliser med varmekabler, og i bod er det belegg og sluk i gulvet.
Vegger: Leiligheten har skillevegger av betong som er sparklet og malt, samt øvrige vegger av gipsplater, sparklet og malt. Badet har lyse og fine fliser på veggene.
Himlinger: De fleste rom har glatte himlinger av betong.
Stue:
Leiligheten har en stor stue og spisestue som ligger i åpen løsning. Fra stua er det utgang til uteplasser og et flott solrom. I toppetasjen finnes det en lys og fin takstue med utgang til stor takhage mot sydøst og takhage mot vest.
Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har glatte fronter i laminat og hengsler med demping. Det er fliser mellom over- og underskap, samt benkeplate av laminat. Av hvitevarer er det oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn med ventilator over, samt kjøl/fryse-skap.
Hovedbad:
Leilighetens hovedbad er delikat innredet med fliser og nedsenket himling. Av installasjoner finnes vegghengt toalett, servantskap med speil og lysarmatur, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Rør-i-rør system er skjult i vegger eller sjakter.
Gjestebad:
Gjestebadet er også innredet med lyse og fine fliser. Av installasjoner finnes vegghengt toalett, dusjhjørne og servantskap.
Soverom:
Leiligheten har 2 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har direkte adkomst til bad og bod.
VVS/Teknisk:
Leiligheten er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Det er montert et separat ventilasjonsaggregat som gir tilluft til stue, soverom og gangarealer, samt at det trekkes av i våtrom og bod.
Felles varmtvannsbereder med sirkulasjonspumpe i teknisk rom i kjeller med energitilskudd fra brønnpark, noe som gir en energieffektiv varmeløsning av både tappevann og som oppvarmingskilde i leiligheten.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fin til i flotte Sjøparken litt utenfor Stavern sentrum. Sjøparken er for mange kjent som Larviks Venezia med sine flotte kanaler, fargerike og flotte bygg med sjøen helt tett inntil. Her har du umiddelbar nærhet til sjøen og båtlivet - hva med å nyte middagen på vakre Svenner som kun er en liten båttur unna?
Fra leiligheten er det kort avstand til nydelige Stavern sentrum - veien bort er flat og fin, og egner seg godt til en sykkeltur som tar ca. 8 min. Stavern byr på koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted.
For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. Det er også gode bademuligheter langs kysten.

Larvik sentrum ligger få minutters kjøring unna eiendommen og byr på et godt utvalg av butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenter, samt et mangfold av andre tilbud og tjenester.


Felleskostnader

Kr. 3 322,- pr. mnd.
Felleskostnadene fordeler seg slik:
Fellesutgifter: kr. 2 441,-
TV/Bredbånd: kr. 439,-
Driftsforeningen: kr. 292,-
Varmtvann etter måler: kr. 150,-
Felleskostnadene dekker vaktmestertjenester, oppvarming av fellesarealer, brøyting, varmtvann, TV og internett, felles bygningsforsikring regnskapsførsel, styrehonorar og andre driftskostnader.
Det ble foretatt en liten endring i fellesutgiftene 01.01.2021 - dette er hensynstatt i beløpene over.

Løpende kostnader

Felleskostnader, kommunale avgifter og innboforsikring.
Pliktig medlemskap i Sjøparken driftsforening. Medlemskap inngår i månedlige felleskostnader.

Sameie

Sameiet Sjøparken Øy 4 orgnr: 919 828 560 består av 55 boligseksjoner.
Styreleder i sameiet er Per Heyerdahl.
Forretningsfører i sameiet er LABO.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Saker som styret har/har hatt under arbeid:
- Installasjon av nytt system for ladestasjoner for elbiler.
- Endring av vedtektene vedrørende fordeling av varmtvannskostnader.
- Det har også vært arbeidet med innbygging av takterrasser.
Seksjonseieren er forpliktet til å holde bruksenheten vedlike. Se vedtektenes punkt 3 ang. vedlikehold, dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
Informasjon fra styret i Sjøparken Driftsforening for 2018 følger inntatt i salgsoppgaven. Der fremkommer det bla. at styret har følgende saker under arbeid og planlegging:
- Fortsatt engasjement for å gjenoppbygge moloen.
- Etablere badetrapper i løpet av vår/sommer 2019.
- Etablere fast ordning for vaktmestertjenester.
- Vedlikehold og oppgradering av utearealene.
- Vedlikehold/beising av treverket på uteområdet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen gjeld utover løpende kostnader.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring (Polisenummer: SP0001675612) via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Regnskapet for 2018 viser et overskudd på kr. 757 571,-. Budsjett for 2019 er godkjent med overskudd kr. 100 000,-.
Megler har ikke mottatt regnskapet for 2019.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene for boligsameiet og bryggesameiet følger inntatt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboer.
Ved dyrehold er man forpliktet til å følge sameiets regler for dyrehold.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 116 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, 2 soverom, trapperom, 2 bad, stue og kjøkken, solrom samt takstue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst til Sjøparken fra Larviksveien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 19 385 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal for sameiet.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en egen biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjekjeller.
I tillegg disponerer denne leiligheten en båtplass.
Egen gjesteparkering utendørs.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra tidligere salgsoppgave og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Byggemåte

Parkeringskjelleren er delvis bygget på utsprengt fjell og perlefundamentert til fjell. Parkeringskjelleren og molo danner fundamentet for boligen. Bærende konstruksjoner oppført i plasstøpt betong og stål.
Leilighetsskiller oppført i hovedvekt av plasstøpt betong, med noen få steder i dobbelt stenderverk i stål og gips.
Yttervegger med bindingsverk av tre, 250 mm mineralull isolasjon og utvendig luftet kledning med hovedsakelig gjennomfarget puss med forskjellige kulører.
Overflate på takhager og inntrukne partier utført med luftet dobbelfalset royalimpregnert kledning.
Tak av eksentrisk saltak/skråtak. Tak isolert med 300 mm mineralull isolasjon

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.07.2019 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.
Ved utleie skal styret informeres.

Oppvarming

Oppvarming via termostatstyrt varmlufts konvektor som er koblet til en brønnpark på eiendommen. Elektriske varmekabler i badegulv. I kjelleren er det felles varmtvannsbereder med sirkulasjonspumpe, med energitilskudd fra brønnpark. Leiligheten har installert forbruksmåler på varmtvann.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A
Energimerkingen er basert på informasjon fra da boligen var ny i 2017 og er ikke utført av nåværende eier. Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Kommunale avgifter

Kr. 8 528 pr. år
Det betales avgift for: Vann, avløp og renovasjon.
Da det er installert vannmåler på eiendommen, er det vanskelig å anslå eksakt årsgebyr. Nåværende eier har et stipulert forbruk på 42 m3 for inneværende år. Med dette forbruket utgjør årsprisen på kommunale eiendomsgebyr kr. 8 528,- for 2020.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 278 412 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 602 282 pr. 31.12.18
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse og blokkbebyggelse. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i Kommunedelplan for Stavern.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Store deler av eiendommen er under utvikling. Endelige planer er ikke lagt for hele området.
Det er igangsatt rullering av:
- Kommuneplanens arealdel for Larvik og Lardal.
- Kommunedelplan for Larvik by, Stavern by og Svarstad.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2015/1205183-5/200 Erklæring/avtale tinglyst 23.12.2015 
Midlertidig dispensasjon fra krav om opparbeiding av vei, vann og avløp ihht. plan- og bygningsloven § 18-1 på d.e.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Registrert ved retting etter tinglysingsloven § 18, jf. vedtak av 07.11.2016. US.
Overført fra: 3805-4046/324
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/1112484-1/200 Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 10.10.2017 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik kommune, Org.nr: 918082956
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 4046 Bnr: 323  
Adkomstrett med motorisert kjøretøy
Overført fra: 3805-4046/324
Gjelder denne registerenheten med flere
- Vederlagsfri rett til for kjøretøy til å benytte fortau ved nedkjøringsrampen på eiendommen til å snu kjøretøy ut fra sjøhusets parkeringsplass.
 
2017/1323854-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening tinglyst 27.11.2017 21:00 
Rettighetshaver: Sjøparken Driftsforening, Org.nr: 819890382
Gjelder denne registerenheten med flere
- Plikt for enhver seksjonseier til å være medlem av Sjøparken Driftsforening med de forpliktelser dette medfører.
 
2017/1323870-1/200 Erklæring/avtale tinglyst 27.11.2017 21:00 
Rettighetshaver: Agnes Boligutvikling AS, Org.nr: 991051570
Rett til utbygging og salg av båtplasser
Gjelder denne registerenheten med flere
- Rett til å bygge ut bryggeanlegg og selge ut båtplasser i sjøen, bestemmelser om plassering av bryggeanlegget, bestemmelser om drift av anlegget, samt bestemmelse om adkomstrett.
 
2017/1323951-2/200  Erklæring/avtale tinglyst  27.11.2017 21:00 
Rettighetshaver: Sjøparken Bryggesameie, Org.nr: 919838477
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
- Bestemmelse om bryggeanlegg, adkomstrett for sameiet og dets brukere, rett for sameiet til å føre strømkabler, vannledning og annet nødvendig installasjon for nødvendig utstyr.
2017/1123773-1/200 Seksjonering tinglyst 12.10.2017 21:00 
Opprettet seksjoner:
Snr: 37
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 117/5436

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Nedsenkede avfallskontainere plassert på øyene.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring ref. vilkår. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Agnes Brygge 65, 3290, Stavern, Gnr. 4046 bnr. 324 snr. 37 orgnr. 919828560 i Larvik kommune

Eier

Birthe-Marie S Nyegaard

Oppdragsnummer

22-20-0074

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.