Stavern

Stavern - Prosjektert hytte med solrik beliggenhet på Jahrehagen - flotte fellesområder - mange muligheter

Østre Jareveien 52 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Larsen Sundet
Martin Larsen Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 70 m²
Bruksareal 73 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 943 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 4035
Bruksnummer 60
FINN.no 176742155
Sist endret 06.04.2021 08:21
Prisantydning 3 800 000
Totalpris 3 838 592

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 38 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 838 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Prosjektert hytte på 943 kvm stor tomt med fin beliggenhet på Jahrehagen. Hytta har en praktisk planløsning med alt du trenger på ett plan i tillegg til en funksjonell hems. Delvis takoverbygd inngangsparti med tilkomst til flislagt hall. Fra gangen er det adkomst til gang med to soverom og bad, i tillegg til stue og kjøkken i åpen løsning. Fra stua er det utgang til romslig vinkelterrasse hvor du kan flytte deg etter solen.
Hemsen har en lavere takhøyde enn rom godkjent for varig opphold, med rommene har meget god bruksverdi. Her blir det hemsstue og to soverom.
Ved inngangspartiet er det en praktisk utvendig bod.

Standard

Familiehytta har hatt stor suksess med Furutangen som en av de mer populære modellene. Furutangen er en gjennomtenkt hytte med en effektiv planløsning og stor bruksverdi.
Funksjonell hytte med stue- og kjøkken i åpen løsning og inneholder to soverom, to hemsrom, hemsstue, bad, utebod og delvis takoverbygd terrasse. Hemsen passer ypperlig for barna hvor de kan ha både soverom og egen stue.
Overflatebehandling gjelder standard vegg- og takpanel samt furugulv i utvalgte farger. Lister, gerikter og innerdører leveres hvitmalt. Nøkkelferdig leveranse inneholder også peisovn med stålpipe, kjøkkeninnredning med hvitevarer, flislagte vegger og gulv i bad, samt varmekabel i bad og entré. Hytta leveres nøkkelferdig med tilsådd plen, biloppstillingsplasser og overflatebehandlet innvendig.
Bildene viser en Furutangen+ som er noe dyrere grunnet WC i 2. etasje og noe forlenget i soverommene nede.
Se mer på: www.familiehytta.no/nokkelferdig og www.familiehytta.no/materialbeskrivelse
Dersom du ønsker en annen hyttetype fra Familiehytta hjelper vi deg med det. Det er også mulig å kjøpe bare tomt, men er da forpliktet til å kjøpe hytte fra Familiehytta, samt innhente tilbud på grunnarbeider fra Eventyrhus Larvik AS/Bjørn & Øyvind Tveter AS.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til på solrik tomt på Jahrehagen i Stavern. Hytteområdet er på ca. 125 mål og består av 86 tomter samt store friområder. Jahrehagen ligger i behagelig sykkelavstand til Stavern sentrum. Det vil bli etablert gang/sykkelvei i forbindelse med prosjektet. Sommerbyen Stavern har masse historie og sjarm, og kan by på kafèer, bakerier, strender og gallerier. Her finner du blant annet Meny, Vinmonopolet, apotek og Jernia.
I nærområdet har du også kyststien med uendelig tur- og bademuligheter. En kort kjøretur unna finner du Larvik golfbane, Foldvik familiepark og flere familievennlige attraksjoner.
En av tankene bak utbyggelsen av hytteområdet var at barna ikke skal trenge å kjede seg i ferien. Det vil bli tilgang til minigolf, volleyballbane, bocciabane og badebasseng for å nevne noen.
Alle kjøreveier inne på området blir fine, brede og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.

Estimerte felleskostnader

1 200 pr. mnd.
Alle hytteeiere på Jahrehagen plikter å være medlem av velforeningen. Velforeningen blir eier av fellesarealer og vil stå for drift og vedlikehold av disse. Det må engasjeres en forretningsfører som kan drifte velforeningen.
Det er anslått en felleskostnad på 1 200,- pr. mnd. til velforeningen. Dette beløpet blir imidlertid å regulere etter hva som blir vedtatt på de respektive årsmøter.
Det er planlagt noe mindre servicetilbud på området i forhold til de opprinnelige planene. Dette vil i tilfelle resultere i lavere fellesutgifter enn det som er oppgitt.

Formuesverdi

Fastsettes normalt i etterkant av at man har overtatt hytta. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 73,40 kvm, Bruttoareal: 81,20 kvm
T-BRA (totalt bruksareal): 81,2 kvm
BYA (bebygd areal): 92,8 kvm.
BRA (bruksareal): 73,4 kvm.
Bruksareal: ca. 73,4 m².
Primærrom: ca. 70,4 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
På hemsen er det innredet med 18,7 kvm. hemsestue og 2 hemsrom på hhv. 7,9 kvm og 10,1 kvm. Hemsen er ikke målbar grunnet lavere takhøyde, men har meget god bruksverdi.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun hentet fra bygningstegninger og oppgis som et estimat. Mindre endringer i areal kan oppstå.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplan for Jahrehagen Hauskau, vedtatt 22.05.2013. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel, vedtatt 16.09.2015.
Det gjøres oppmerksom på at man må søke dispensasjon fra kommuneplan om man vil sette opp garasje. Reguleringsbestemmelsene følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/Vann/Avløp

Anlegg for vann og avløp vil bli av kommunal standard og vil bli overtatt og driftet av Larvik kommune etter ferdigstillelse.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum for tomt + omkostninger faller til betaling senest 4 uker etter kontraktsinngåelse. Tomten blir da overskjøtet på kjøper.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.