Stavern

Stavern - Solrike tomter til salgs med nærhet til flotte fellesområder - mange muligheter - 5 TOMTER!

Østre Jareveien 52 - TOMTER , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Type Hyttetomt / Selveier
Tomt 943 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 4035
Bruksnummer 67
FINN.no 188710882
Sist endret 21.08.2020 15:38
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 528 592

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 38 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 528 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fint beliggende fritidstomter med gode solforhold og umiddelbar nærhet til fellesarealene på Jahrehagen.
Det er totalt 5 tomter med prisantydning fra 1 490 000,- og 1 800 000,-. Ta kontakt for kart over tomtene.
Tomten leveres med bilvei frem, samt vann og avløp til tomtegrensen. Du som kjøper inngår egen avtale med Familiehytta om oppsetting av hvilken av hyttemodellene du ønsker. Familiehytta er i dag Norges største hytteleverandør og du kan besøke Familiehytta på feks. Hellerudsletta hvor man kan se hyttemodellen "Furutangen" ferdig oppsatt og innredet.
Når du kjøper tomt på Jahrehagen vil automatisk også bli deltager i et sameie som disponerer store fellesarealer. På disse fellesarealene vil du finne flere aktiviteter som volleyballbane, bocciabane, minigolf og badebasseng. Alle kjøreveier inne på området blir brede, fine og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.
For mer informasjon om Familiehytta og deres forskjellige hyttemodeller anbefales å besøke: www.familiehytta.no/hytter

Beliggenhet

Hyttetomtene ligger fint til på Jahrehagen i Stavern og har gode solforhold. Hytteområdet er på ca. 125 mål og består av 86 tomter samt store friområder. Jahrehagen ligger i behagelig sykkelavstand til Stavern sentrum. Det vil bli etablert gang/sykkelvei i forbindelse med prosjektet. Sommerbyen Stavern har masse historie og sjarm, og kan by på kafèer, bakerier, strender og gallerier. Her finner du blant annet Meny, Vinmonopolet, apotek og Jernia.
I nærområdet har du også kyststien med uendelig tur- og bademuligheter. En kort kjøretur unna finner du Larvik golfbane, Foldvik familiepark og flere familievennlige attraksjoner.
En av tankene bak utbyggelsen av hytteområdet var at barna ikke skal trenge å kjede seg i ferien. Det vil bli tilgang til blant annet minigolf, volleyballbane, bocciabane og badebasseng.
Alle kjøreveier inne på området blir fine, brede og asfaltert. Det blir etablert bommer slik at de kun skal benyttes av hytteeierne og deres gjester.
Avstander med bil:
Stavern sentrum - 3 minutter
Foldvik Familiepark - 4 minutter
Larvik golfklubb - 8 minutter
Larvik sentrum - 10 minutter
Helgeroa - 12 minutter

Formuesverdi

Formuesverdien er ikke fastsatt enda og du må ta kontakt med Skatteetaten dersom du ønsker å få dette avklart.

Adkomst

Fra Stavern sentrum kjører du mot Helgeroa. Etter ca. 2 km får du Jahren gård på høyre side og det er derfra skiltet til Jahrehagen. Avkjørsel direkte inn på område fra FV 301.
Tomtene er skiltet med Leinæs & Partners Til salgs-skilt. Det er også et byggeplasskilt på hjørnetomten som gir en oversikt over tomtene som er til salgs.
Er du usikker på adkomsten eller hvilke tomter som er til salgs, ta kontakt med megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i reguleringsplan for Jahrehagen Hauskau, vedtatt 22.05.2013. Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel, vedtatt 16.09.2015. Reguleringsbestemmelsene følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Diverse

Alle arealangivelser er hentet fra kommunens kart. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.