Farris

Nå kan du oppfylle Farmen-drømmen! Idyllisk fristed i Farris med fantastisk beliggenhet - Svært påkostet

Farrisvegen 570 , 3948 Porsgrunn

VISNINGER

15. mai lørdag kl. 12:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Martin Larsen Sundet
Martin Larsen Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 162 m²
Bruksareal 435 m²
Bruttoareal 467 m²
Tomt 10 571 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1900
Gårdsnummer 110
Bruksnummer 9
Energimerking G
FINN.no 216908814
Sist endret 05.05.2021 08:53
Prisantydning 5 190 000
Totalpris 5 330 992
Ligningsverdi 653 400,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 140 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 330 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Farrisvegen 570!
Fritidstunet har en fantastisk beliggenhet i vannkanten i Farris. Med 10 mål selveiertomt, påkostet "hytte", stor låve og et flott anneks ligger forholdene godt til rette for å skape de gode ferieminnene.
Fritidsboligen ble tilbygget og renovert i 2008/2009. Låven fikk det samme året et vesentlig løft med bl.a. ny kledning, nye takplater, samt opprettingsarbeider. Annekset ble flyttet til eiendommen i 2013 hvor det ble lagt nytt tak og gulv.
Det er tinglyst rett til båtfeste som gir gode muligheter til å utforske noen av Farris' mange øyer og badeplasser.
Her har du et fristed av de sjeldne hvor du kan nyte late dager. Er du av den rastløse sorten er det rom for masse aktiviteter - både på tomten, i nærområdet og på Farris.
Velkommen til visning!

Innhold

Tunet består av tre bygg - fritidsbolig, låve, samt anneks.
Fritidsboligen går over to etasjer i tillegg til kjeller.
1. etasje inneholder soverom, bad, toalettrom, stue, kjøkken og spiskammers. 2. etasje består av trapperom, alkove, samt to soverom. Kjellerbod på ca 15 kvm som ikke er målbar grunnet lav takhøyde, men som har god bruksverdi.
Laftet anneks med innlagt strøm fra 1984. Annekset ble flyttet til dagens lokasjon i 2013 hvor det ble lagt nytt tak og gulv.
Tradisjonell låve som trolig ble oppført på starten av 1900-tallet. Bygget fikk et vesentlig løft i 2009 av dagens eier med ny kledning, nye takplater, samt  opprettingsarbeider.
Eiendommen har tinglyst rett til båtfeste på gbnr. 110/6 (naboeiendommen mot Farris).

Standard

Fritidsboligen er opprinnelig oppført på starten av 1900-tallet og ble betydelig oppgradert i 2008/2009. Under renoveringen ble blant annet takkonstruksjonen på den opprinnelige delen forsterket, det ble lagt nytt undertak, ny gang, nye vinduer og terrassedører samt oppusset innvendig. I tillegg ble boligen tilbygget med nytt bad, toalettrom og soverom. Se forøvrig liste over oppgraderinger i tilstandsrapporten vedlagt.
De innvendige overflater er det meget god kvalitet på, som heltrebord på gulv, trepanel og laftetømmer i vegger, samt himlinger av panel.
Kjøkken
Solid kjøkkeninnredning fra Sigdal av fronter og benkeplate av heltre eik. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Siemens. Både innredningen og hvitevarene er fra renoveringsåret. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til yttervegg.
Bad
Badet ble bygd av fagpersoner i 2009 og er delvis flislagt. Det er lagt varmekabler i gulvet. Badet inneholder dusjhjørne, servant, samt toalett. Det er i tillegg opplegg til vaskemaskin.
I 1. etasje finner du i tillegg et praktisk toalettrom som ble nybygget i 2009.
VVS/Teknisk
Fritidsboligen er tilkoblet brønn med avløp til BioVac-minirenseanlegg. Trykkvannssystem i form av rør-i-rør-system.
Varmtvannstank, sikringsskap, sentralstøvsuger, vannpumpe, stoppekran og koblingsskap for rør-i-rør-system er plassert under kjøkkenet i kjellerrommet.
Alle rørføringer er i opprinnelig stand fra 2008 og det bør forventes godt resttid hensyntatt statistisk forventet levetid.
El. anlegget er nytt fra fagpersoner i 2009. Det foreligger samsvarserklæring for anlegget i sikringsskapet.
TV via parabol er innstallert. Mobilt bredbånd er ikke innstallert, men er tilgjengelig.
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som har fått tilstandsgrad 2:
Innvendig trapp - mangler håndløper
Bad - alder (men godt fungerende)
Pipe - alder
Takkonstruksjon - alder (men godt fungerende og gjennomgått av fagpersoner)
Yttervegger - boligen ble renovert i 08/09, men bygningskroppen er original fra byggeår og utløser derfor tilstandsgrad 2 grunnet alder
Drenering - alder, dog skal det bemerkes at tidligere krypkjeller er fylt opp og nytt betongdekk er støpt
Grunnmur - alder (eldste del)
Det gjøres oppmerksom på at tilstandsrapporten omhandler fritidsboligen. For ytterligere informasjon om tilstanden, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen er en skjermet perle i vannkanten i Farris. Med en slik beliggenhet er det ypperlig med en flytebrygge hvor du kan kjøle deg ned på varme dager og ha båten liggende.
Tar du kajakken ut på Farris er det flere fine steder å utforske. Farris byr også på fine badeplasser og flotte sandstrender. Er du en fiskeentusiast ligger forholdene godt til rette her, både fra brygga og fra båten. Her er det muligheter for å fiske blant annet abbor, ørret og gjedde. Legger du godviljen til er det også mulighet for å fiske ål.
Flotte turmuligheter i området med blant annet en tur til Knappen. Sleng på deg ryggsekken med niste og kvikk-lunch og opplev den flotte naturen i området.
Vårtid kommer trekkfuglene tilbake og fuglekvitter omfavner området. Høsten byr på fantastiske farger som gjenspeiler seg i Farris.
Med bil ligger eiendommen ca. 45 minutter unna Larvik og Skien.

Løpende kostnader

Det betales nøkkelavgift for to nøkler til bom. Kostnaden for 2020 utgjorde kr. 1 851,-. Avgiften reguleres årlig etter konsumprisindeksen og faktureres i juli.
Det må påregnes løpende kostnader/vedlikehold av privat vei.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 687984

Boligens areal

Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 435 kvm, Bruttoareal: 467 kvm
Fritidsbolig:
1. etasje
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, 1x soverom, 2x mellomganger, dusjbad, toalettrom, stue, kjøkken og spiskammers
2. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom, 2x soverom, samt alkove
Anneks:
17 m².
Låve:
Bruksareal 1. etasje: 176 m².
Bruksareal 2. etasje: 80 m²
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Porsgrunn kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Larvik følg E18 retning Porsgrunn. Ta av mot Oklungen og Langangen, ta til venstre i første rundkjøring, rett frem i andre rundkjøring og til høyre i tredje rundkjøring.
Følg Langangsvegen, og ta til høyre mot Oklungen etter 1,2 km. Følg Markavegen 10 km og hold til venstre i svingen. Ta deretter til høyre i Y-krysset inn på Oklungvegen. Følg veien rett frem over til Farrisvegen. Følg veien til du får Stranda kapell på høyre side ved vannet. Ta av første til høyre. Vi gjør oppmerksom på at her er det en låst bom. Eiendommen ligger ca. 1,7 km meter herfra.
Ta deretter til venstre i Y-krysset, og deretter til høyre i neste Y-kryss. Eiendommen ligger i enden av veien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.
Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 10 571 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomta byr på masse boltreplass med stor gresslette som passer godt til aktiviteter som blant annet badminton, crocket, fotball og kubb.
Eiendommen ble fradelt i 2003. Målebrev med grensebeskrivelse følger vedlagt i salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter på tomten.

Byggemåte

Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra eldre marin avsetning med murer av steinblokker i eldste del, samt nyere ringmursblokker og støpt dekke for tilbygget sidefløy. Brorparten av opprinnelig blindkjeller ble fylt opp med leca, samt støpt ny betongplate. Det er i dag kun kjøkken i 1.etg som har bjelkelag. Under kjøkken finnes et kjellerrom med lav takhøyde bestående av støpt betonggulv, murer av steinblokker og støttemur av leca.
Opprinnelig del har ytterveggskonstruksjon av laftetømmer fra byggeår som er utvendig vindtettet, påforet isolasjon og kledd med ny trepanel i 2008/2009.
Bygget har en takkonstruksjon i opprinnelig stand fra byggeår som i 2009 ble forsterket og etterisolert av fagpersoner. Tak tekket med eldre tegltakstein montert over underliggende, nytt undertak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse/ferdigattest for de opprinnelige bygningene på eiendommen, men dette var ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger godkjente tegninger av tilbygget fra 2008 hvor hele fritidsboligen er tegnet inn og selger vil ordne med brukstilatelse på tiltaket så snart som mulig.
Kommunen opplyser at det ikke finnes dokumentasjon
I kommunens dokumenter er ikke annekset byggemeldt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Se forøvrig punktet "Tinglyste rettigheter og forpliktelser" i salgsoppgaven.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet samt fyring i vedovner og i peiser. I gangen og på badet i tilbygget del er det lagt varmekabler i gulvet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 8 460 pr. år
Det betales kommunale avgifter for tømming av slamavskiller, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt eiendomsskatt til Porsgrunn kommune.

Eiendomsskatt

Det er i Porsgrunn kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget kr. 933 000,-.

Formuesverdi

Formuesverdi pr. 31.12.2019: kr. 653 400,-.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er detaljregulert, men er avsatt til LNFR areal med hensynssone nedslagsfelt drikkevann og flomfare i kommuneplanen.
Våningshuset er regulert som fritidsbolig.
Det eksisterer ikke pågående planforslag som berører eiendommen.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Da tomten er over 2 mål må kjøper undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet. Det er ikke odel på eiendommen

Boplikt

Eiendommen er regulert som fritidsbolig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende heftelser:
2004/9545-3/101  Bestemmelse iflg. skjøte  
23.06.2004  Forbud mot næringsvirksomhet
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv
Med flere bestemmelser
Det er ikke tillatt med kennelvirksomhet, hundeoppdrett, hestehold eller treningsområde for hunder. Det er ikke anledning til å drive virksomhet som på kommersielt næringsmessig grunnlag tar sikte på å utnytte de omkringliggende skogs- og utmarksarealer.
Det er registrert følgende rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3806-110/6
Rettigheter i eiendomsrett
2004/9545-2/101  Bestemmelse om vannrett  
23.06.2004  rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:110 Bnr:9  
Rettigheter på 3806-109/1, 3806-109/5, 3806-110/2, 3806-110/5, 3806-110/6
Rettigheter i eiendomsrett
Eiendommen har rett til vannforsyning over selgers eiendom gbnr. 110/6.
2005/8013-1/101  Erklæring/avtale  
08.06.2005  rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:110 Bnr:9  
Bestemmelse om veg
på nærmere angitte vilkår
Kan ikke slettes uten samtykke fra Porsgrunn kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
Eiendommen har kjørbar veirett fra offentlig vei og fram til eiendommen. Hjemmelshaver har rett til å stenge veistrekningen i teleløsningsperioden.
Rettigheter på 3806-110/6
Rettigheter i eiendomsrett
2005/8013-2/101  Erklæring/avtale  
08.06.2005  rettighetshaver:Knr:3806 Gnr:110 Bnr:9  
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Kan ikke slettes uten samtykke fra Porsgrunn kommune
Eiendommen har rett til båtfeste på gbnr. 110/6 etter nærmere avtale med hjemmelshaver om plasseringen av båtfeste.

Vei/vann/avløp

Privat adkomstvei fra kommunal hovedvei. Eier besørger selv brøyting av vei dersom det er ønskelig å bruke fritidsboligen vinterstid.
Eiendommen har innlagt vann fra privat brønn. Vannledningen går fra brønn og direkte til innvendig vannpumpe. Det er montert bryter-styrt varmekabel på vannledningen som gir helårs vann.
Avløp til tank. Slamavskilleren blir i utgangspunktet tømt av kommunen annen hvert år.
Selger opplyser om at det er søkt og godkjent utslipp gjennom BioVac renseanlegg. Renseanlegget har serviceavtale. Kommunen har godkjente tegninger av anlegget som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Selger tar med seg innbo og løsøre etter eget ønske. Resterende innbo og løsøre på eiendommen (hus, anneks, låve mv.) vil bli stående igjen.
Dersom det er ønskelig med ytterligere rengjøring etter visning må dette forutsettes i budet.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser i egenerklæringsskjemaet at ytterdører må holdes igjen mot høsten da det kan komme mus inn i boligen.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Farrisvegen 570, 3948, Porsgrunn, Gnr. 110 bnr. 9 i Porsgrunn kommune

Eier

Thor Lønnebakke

Oppdragsnummer

22-20-0275

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.