Foldvikskogen - 2 moderne eneboliger under oppføring med gode planløsninger, garasje og stor terrasse i nytt boligfelt

Foldvikskogen - 2 eneboliger , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Knut Leinæs
Knut Leinæs Advokat, Megler, Partner
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 148 m²
Bruksareal 191 m²
Bruttoareal 211 m²
Tomt 876 m² / Fellestomt
Byggeår 2020
Gårdsnummer 4028
Bruksnummer 27
FINN.no 177367295
Sist endret 30.04.2020 13:11
Prisantydning 4 690 000
Totalpris 4 703 842

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 4 690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
1 4 148 m2 191 m2 4 690 000,- GI BUD
2 4 148 m2 191 m2 4 690 000,- GI BUD

Innhold

Eneboligene vil få romslig hall, videre til TV-stue, 3 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og garasje i 1. etasje.
I 2. etasje er det stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til overbygget terrasse, samt ensuite med hovedsoverom, garderobe og bad.
Fra garasjen blir det direkte adkomst til boligen via vaskerom/teknisk rom.

Standard

Kjøkken og stue
Kjøkken og stue blir i åpen løsning i boligens 2. etasje. Herfra blir det utgang til stor terrasse som blir delvis takoverbygget. I stua blir det god plass til sofagruppe og spisestue. I boligens 1. etasje blir det i tillegg en ekstra stue.
Kjøkkeninnredning leveres iflg. kjøkkentegninger vedlagt i salgsoppgaven. Standard kjøkken er hvit med enkel profil med integrerte hvitevarer i form av komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, vifte og kjøleskap.
Det blir 1-stavs parkett i ask på gulv og malte gipsplater på vegg og himling.
Soverom
Det blir totalt 4 soverom i boligen hvorav 3 av dem blir i 1. etasje og hovedsoverom med eget bad i 2. etasje. Hovedsoverommet får også en egen garderobedel før inngang til baderommet.
Bad
Det blir 2 bad i boligen - et i hver etasje. Begge bad blir flislagt med grå/sorte 30x60 cm fliser på gulv og hvite 30x60 cm hvite fliser på vegg. Malt glatt listverk. Badet i 1. etasje blir levert med 100 cm bred servant i innredning, mens badet tilhørende soverommet i 2. etasje får 120 cm servant i innredning. Begge servanter blir i hvit høyglans med speil med lys over. Begge bad får også dusjnisje og vegghengt toalett. Varmekabler i gulv og spotlights i himling.
VVS/Teknisk
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat blir plassert i bod/teknisk rom. 200 liters varmtvannstank. Sikringsskap med automatsikringer.
Overflater
Innvendige overflater blir 1-stavs parkett i ask i alle rom bortsett fra badene og boden som blir flislagt. Malte gipsplater på vegg og i himling.
Se leveransebeskrivelse og romskjema i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse.

Beliggenhet

Boligen ligger i et idyllisk, barnevennlig og nyetablert boligområde på Foldvikskogen ved Nalum i Larvik kommune, ca. 4 km fra Stavern og ca. 12 km fra både Larvik og Nevlunghavn. Umiddelbar nærhet til flotte turområder og kun 4 minutters kjøring ned til idylliske Nalumstranda med bademuligheter i Naverfjorden, samt nærliggende svaberg og brygge.
I nærområdene langs kysten er det flere flotte badestrender og fasiliteter som kiosk, gatekjøkken, ferske bakervarer og dagligvarer på campingplassene. Kyststien mellom Helgeroa og Stavern passerer forbi strendene og byr på variert natur og terreng. Stien går forbi en rekke hytter, flere strender og flere campingplasser.
Med bil tar det ca. 6 minutter til sommerbyen Stavern med en rekke koselige butikker, restauranter, kafeer, gallerier, en stor gjestehavn og et yrende liv om sommeren.
Foldvik familiepark ligger få km unna og byr på avslappende hygge med underholdning for liten og stor. Flott lysløype rett ved eiendommen som strekker seg til Stavern.
Det er også kort vei til en av Norges beste golfbaner som har beliggenhet på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard, og er en av de banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres også Stavernfestivalen, med verdenskjente, internasjonale artister.

Estimerte felleskostnader

Det vil ikke betales noen felleskostnader for de to boligene. Hver enkelt kjøper besørger egen boligforsikring, kommunale avgifter, strøm, TV/internett etc.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget. Larvik kommune fastsetter endelige kommunale avgifter og det tas derfor forbehold om dette. Estimert til ca. kr. 12 000,- pr år pr bolig.
Eierne blir selv enige om hvordan fellesareal skal vedlikeholdes.
Pris for tilkoblingsgebyr for TV/internett avhenger av valgt leverandør og vil komme i tillegg til ovennevnte omkostninger. Dette besørges av hver enkelt kjøper, rørføringer og kontaktpunkt vil ligge klart i boligen. Det må normalt påregnes noe ventetid for tilkobling av TV/internett fra leverandørene.

Formuesverdi

Fastsettes normalt i etterkant av at man har overtatt boligen. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Boligens areal

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 211 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 117 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Teknisk/vaskerom, bad, hall/gang, tv-stue og 3 soverom
Sekundærrom: 43 m²: Garasje/bod
2. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom m/ garderobe og bad
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tegninger for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppgitt av selger og hentet fra bygningstegninger og er ikke oppmålt  kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse med feltbetegnelse B4 i reguleringsplanen Foldvik/Høymyr, ikraft 22.03.2006. Deler av tomten mot nord er avsatt til "formålsrekkefølge" , planid 2006.03.01. Eiendommen er avsatt til LNFR i Kommuneplanens arealdel 2015-2027, ikraft 16.09.2015. Hensynssone H570_2: Bevaring av kulturmiljø. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Vei/Vann/Avløp

Kommunal vei. Offentlig vann og avløp.

Betalingsbetingelser

Fullt oppgjør ved overtagelse. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon kr. 50 000,- pr bolig, tilrettelegging kr. 9 900,- og oppgjørshonorar kr. 3 125,- pr bolig. For visninger er det avtalt kr. 2 250,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.