Stavern

Flott familiebolig under oppføring på Grevleløkka - Solrik terrasse - 4 sov og 2 bad - Gangavstand til Stavern

Grevleløkka 41 , 3294 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Marius Strøm Grønn
Marius Strøm Grønn Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 152 m²
Bruksareal 158 m²
Tomt 1 113 m² / Fellestomt
Soverom 4
Gårdsnummer 4040
Bruksnummer 223
FINN.no 206888993
Sist endret 06.04.2021 08:30
Prisantydning 4 990 000
Totalpris 5 004 492

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 13 150,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 526 000,-)) -------------------------------------------------------- 14 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 004 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Beskrivelse av prosjektet

Grevleløkka er et nytt boligfelt under utbygging. Området består av en kombinasjon av frittliggende eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter. Her bor du med gangavstand til Stavern, butikker, strender og flotte turområder. Ellers kort vei til barnehager og barneskole.
Boligen vil ha god innvendig standard. Det blir slette gipsvegger og himling, en-stavs eikeparkett på gulv samt flislagt bad og entré.
Det blir stue og kjøkken i åpen løsning i 2. etasje. Fra stua blir det utgang til syd-vestvendt terrasse med god plass til sittegruppe. Terrassen får impregnert terrassegulv, med rekkverk av treverk. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvitevarer fra Siemens.
I boligen blir det to bad, ett i hver etasje. Badene blir flislagt i dusjsonen og på gulv. Malt gips på vegger og himling hvor du kan velge din egen farge. Det blir lagt varmekabler i gulv, samt downlights i himling. Baderomsinnredning fra Vikingbad, type Mie eller lignende. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Det leveres dusjvegger eller dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel på badet i 1. etasje.
Oppvarming skjer med varmekabel i entré og på bad. Fancoil plasseres i stue/kjøkken. Fancoilen produserer varm- eller kaldluft ved at vann sirkulerer gjennom en radiator eller et kjøleelement der det sitter en vifte i bakkant som blåser ut luft. Fancoilen benytter temperaturforskjellen til å produsere varm- eller kaldluft for å regulere temperaturen i rommet. Det er mulighet for vannbåren varme i gulv (tilvalg).
Mulighet for ladepunkt til el-bil i carport.
Vi oppfordrer alle til å laste ned salgsoppgaven for å få komplett informasjon om boligen. Dersom du har spørsmål eller ønsker en gjennomgang av prosjektet - ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre!

Forventet fremdrift

Boligen antas ferdigstilt i april/mai. Ta kontakt dersom du lurer på om det er mulig med tilvalg/endringer.

Beliggenhet

Grevleløkka er et spennende prosjekt under utbygging. Beliggenheten er tilbaketrukken og barnevennlig, samtidig som Stavern sentrum ligger i gangavstand fra boligfeltet. Stavern byr på kaféer, bakerier, strender og gallerier. Her finner du også Meny, Vinmonopolet, Vitus apotek og Jernia. I Stavern finner du masse historie og sjarm, og tar du sykkelen fatt kan du se blant annet marinaen, Kronprinstomta, Stavern kirke og Fredriksvern verft.
For den aktive er det flotte turmuligheter i nærområdet. Kyststien strekker seg flere mil fra Stavern til Helgeroa, via Naverfjorden Nevlunghavn. Turstien byr på svaberg, sandstrender, skog og mark. Kyststien passer til hele familien, og deler av strekningen er fremkommelig med barnevogn. Stien kan startes ved Fredriksvern festning, og krysser kun et par hundre meter på nedsiden av Grevleløkka.
En runde med diskgolf i Stavern kan anbefales, hvor banen starter ved Stavernshallen. Banen er pent opparbeidet i nyere tid hvor du finner 18 hull i skogsområdet. Diskgolf har blitt en meget populær idrett i Norge og passer for hele familien.
Om du er en erfaren golfspiller, nybegynner, eller bare kunne tenkt deg å prøve, så ligger Larvik Golfklubb en kort kjøretur unna eiendommen. Golfanlegget holder internasjonal standard og er en av banene i landet med lengst spillesesong.
Ønsker du å spille tennis så ligger et av Norges beste tennisanlegg en kort kjøretur unna. Tennisanlegget har fire innendørsbaner og fire utendørsbaner, og passer til både sommer og vinter.
Larvik sentrum ligger ca. 8 km unna eiendommen og byr på alt av bymessige fasiliteter. Her finner du blant annet Farris Bad, Bølgen Kulturhus, restauranter og mye mer.

Adkomst

Fra Larvik kjør til Stavern sentrum til du får Circle K på venstre side. Ta deretter til høyre på Helgeroveien og følg veien forbi Stavern kirke, barneskolen, politihøgskolen og Stavernhallen.
Når du kommer til Stavernhallen ta av til venstre etter 400 meter. Ta første til høyre og Grevleløkka 41 ligger på høyre hånd.
Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse. Er du i tvil, ring megler.

Bebyggelsen

Byggetrinnet består av tre frittliggende eneboliger, organisert i et eierseksjonssameie.

Areal

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 158 kvm
1. etasje
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, tre soverom og bad.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.
2. etasje
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, gang, bad og soverom.
I tillegg er det sportsbod på 5 kvm i enden av carporten.
Arealene som er opplyst er hentet fra salgstegninger. Det tas forbehold om at avvik i arealene kan forekomme ved en oppmåling av bygget etter ferdigstillelse.

Tomt / Tomteareal

Areal: 1 113 kvm, Eierform: Fellestomt
Gruset biloppstillingsplass og i carport, for øvrig arronderes tomten med stedlige masser.
Tomten vil bli fellesareal for seksjonene i sameiet.
De deler av eiendommen som ikke skilles ut til boligbebyggelse vil bli fellesareal gjennom et realsameie som opprettes. Det vil bli pliktig medlemskap i velforening for å ivareta områdets fellesarealer. Eventuell avgift er ikke fastsatt per i dag og vil eventuelt bli fastsatt av medlemmene etter ferdigstilling av byggeprosessen på området.

Parkering

Det er lagt opp til parkeringsplass foran carport, samt en i carport. Det blir tilrettelagt for ladepunkt for el-bil. Carport kan omgjøres til garasje mot tillegg.

Boder

Det leveres sportsbod i bakkant av carport.

Internett / TV

Det vil bli tilrettelagt for tilknytning til TV/internett i boligene.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør dersom disse avtales etter kontraktsinngåelse.
Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.

Utenomhusarealer

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake en del av kjøpesummen. Ev. gjenstående arbeid skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Sameiet / Forretningsfører

Prosjektet vil bli organisert som flere boligsameier. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk. Det blir ikke lagt opp til felleskostnader i sameiet.
Det vil bli opprettet ett/flere sameier på eiendommene, og ved kjøp av bolig medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes i forbindelse med seksjonering.
Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse.
Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjsonssameiet og driften av dette. Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner §23.

Velforening

Det blir pliktig medlemskap i områdets velforening.

Adgang til utleie

Det er ingen hindringer mot utleie av hele boenheten.

Forsikring

Bygningsmassen må forsikres av kjøper. Det blir ikke tegnet en felles forsikring i regi av sameiet.

Vei/Vann/Avløp

Boligene blir tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett. Stikkledningene inn til eiendommen er private, eventuelt senere vedlikehold bekostes av sameierne. Grevleløkka er en kommunal vei, med adkomst til fylkesvei.

Formuesverdi

Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt boligen.
For 2020 var satsene 25% av boligverdien for primærbolig og 90% av boligverdien for sekundærbolig. Dersom formuesverdien overstiger 30% av markedsverdi for primærbolig, eller markedsverdien for sekundærbolig kan formuesverdien kreves nedjustert.
Ta kontakt med megler eller Skatteetaten ved spørsmål.

Reguleringsmessige forhold

Området omfattes av reguleringsplanen "Enigheten" og kommuneplanens arealdel. Området er i begge planene avsatt til bolig og lekeplass.
Reguleringskart og bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven. Kommuneplankart er også vedlagt salgsoppgaven.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende før overtakelse.
Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.
Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Adresse og matrikkel

Grevleløkka 41, 3294, Stavern, Gnr. 4040 bnr. 223 i Larvik kommune

Eier

Grevleløkka AS v/ Knut Inge Anvik Johansen

Oppdragsnummer

22-21-0022