Larvik sentrum

Ny enebolig fra 2016 i sentrum med dobbelgarasje og fine uteplasser - kveldssol - vedlikeholdsvennlig

Øvre Jegersborggate 7 , 3257 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Larsen Sundet
Martin Larsen Sundet Eiendomsmeglerfullmektig
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 153 m²
Bruksareal 197 m²
Bruttoareal 215 m²
Tomt 220 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 3020
Bruksnummer 2514
Energimerking B
FINN.no 220180346
Sist endret 10.06.2021 15:31
Prisantydning 5 190 000
Totalpris 5 333 742
Ligningsverdi 1 282 563,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 143 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 333 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Øvre Jegersborggate 7 er en innholdsrik enebolig fra 2016 i sentrum som strekker seg over tre plan. Her bor du med alt du trenger rett på utsiden av døren. Gangavstand til skoler og barnehager, kjøpesenter med butikker og fantastiske turområder med bl.a. Bøkeskogen.
Boligen inneholder bl.a. stor stue i åpen kjøkkenløsning, loftstue med flere bruksmuligheter, 3 soverom, et moderne bad, toalettrom, vaskerom og dobbelgarasje.
Ute er det to fine uteplasser på hver sin side av boligen hvor du kan flytte deg etter solen. Stort og skjermet uteområde bak boligen med fin kveldssol. Glassert takstein på tak.
Her har du en eiendom som krever lite vedlikehold i tiden fremover!

Innhold

Boligen går over tre plan. I sokkeletasjen er det er romslig inngangsparti som er pent flislagt. Inngangspartiet ligger vegg-i-vegg med dobbelgarasjen. Her kan du sette fra deg bilen og gå tørrskodd inn! I enden av gangen er det et praktisk vaskerom.
Trappen opp til 1. etasje fører opp til en romslig og lys stue med kjøkken i åpen løsning. Kjøkkenet har en tøff innredning med integrerte hvitevarer. Både i stua og på kjøkkenet er det downlights i himling. I 1. etasje finner du også et tøft og moderne bad. Fra kjøkkenet er det adkomst til stor terrasse. Terrassen er delvis takoverbygd og passer godt på regnfulle sommerdager. Ytterst på terrassen er det satt opp en hyggelig utestue. Terrassen passer perfekt for storfamilien eller deg som liker å be inn gjester!
2. etasje består av romslig hovedsoverom med skyvedørsgarderobe, 2 soverom, samt praktisk loftstue. Fra loftstua kommer du til en trivelig terrasse med fin utsikt. Terrassen ligger sydvendt til og har gode solforhold.

Standard

Boligen ble oppført i 2015/2016 og holder gjennomgående god standard fra byggeår.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg.
Trykkvannsrør i form av rør-i-rør-system. Koblingsskap plassert på vaskerommet.
200 liter varmtvannstank fra byggeår plassert i rom uten sluk.
Balansert ventilasjonsanlegg montert.
El. anlegg registreres å være som da det ble bygget av fagpersoner. Sikringsskap på veggen i gangen i 1. etasje.
Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet med panelovner og luft-til-luft varmepumpe. Varmekabel i bad, toalettrom, entrè og vaskerom i u.etg.
Følgende rapportpunkter er gitt tilstandsgrad 2:
Rom under terreng: Noe fukt trekker gjennom betong inn til garasje.
Drenering: Som nevnt over, noe fukt fra grunn trekker gjennom grunnmur.
Yttervegger: Tetthetskrav ikke ivaretatt grunnet lufteventiler i vinduer.
For nærmere informasjon om boligen tilstand, se boligrapport fra takstmann og selgers egenerklæringsskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til i sentrum av Larvik kommune. Her har du alle fasiliteter rett på utsiden av døren. Gangavstand til Indre Havn med Farris Bad, Fritzøe brygge, Kulturhuset Bølgen og strandpromenaden til Tollerodden. Umiddelbar nærhet til butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi, samt et mangfold av andre tilbud og tjenester.
Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen, samt gangavstand til flotte turområder i blant annet Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Utallige turstier og flere flotte badesteder. Kort vei også til togstasjon, skoler og barnehager.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Larvik sentrum trivelige handlegater med kafeer og restauranter. Rett ved eiendommen ligger også kjøpesenteret Amfi.
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Stavern, 18 min til Sandefjord lufthavn, 30 min til Skien og 28 min til Tønsberg.
Eiendommen har gangavstand til Mesterfjellet skole, samt barneskole på Langestrand. Thor Heyerdahl videregående skole ligger kort vei unna, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 2472665

Boligens areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 215 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 64 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Stue, kjøkken og dusjbad.
2. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, toalettrom og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Øvre Jegersborggate.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.
Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 220 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flere fine uteplasser hvor du kan flytte deg etter solen.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje med elektrisk leddport. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning. Deler av sokkeletasjen ligger under terreng. Selger besitter informasjon om drensløsning i overgang grunnmur inn mot nabobyggets støttemurer/tomtegrense. Noe vann vil synliggjøres innerst i garasje grunnet fuktbelastning mot mur fra nabo. Omfanget av fukt er beskrevet å ikke være spesielt omfattende, noe det av undertegnede heller ikke er registrert å være.
Yttervegger av stenderverk med liggende trepanel i god stand. Det er montert ventiler i flere vinduer - av denne årsak vil ikke tetthetskrav anno byggeårs forskriftskrav være dekket.
Boligen har tradisjonelle postvinduer med tolags isolerglass og fabrikkmalt rammeverk fra byggeår. God opplevd stand - god restlevetid. Tofløyet terrassedør fra 2015, samt enkeltfløyet i stue 2.etg. Normalt godt fungerende.
Boligens tak er tekket med glasert takstein fra byggeår. Snøfangere mangler, forøvrig god opplevd stand med betydelig forventet restlevetid.
18kvm stor balkong utenfor stue i 2.etg med utsikt retning sentrum og Larviksfjorden. Gulvdekke av impregnerte terrassebord over bjelker og underliggende foliemembran. Spiletak er underdimensjonert og har vært praktisert demontert ved snø.
107kvm stor terrasse over tre plan utenfor kjøkken i bakkant av boligen. Skjermet uteareal hvor alt i sin helhet er dekket med terrassebord over bjelkelag, samt høye gjerder mot naboer. Deler av arealet har oppført utestue med blant annet delvis glassvegger, samt gjennomskinnelige plater på tak. Utestua opplyse så ikke være byggesøkt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 16.08.2016 for eiendommen som omfatter nybygg enebolig med dobbel garasje. Dokumentet følger vedlagt.
Selger opplyser i egenerklæringsskjemaet at utestua ikke er byggesøkt. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg om riving/endring/tilbakeføring fra kommunen og kostnader forbundet med dette. Se forøvrig selgers egenerklæringsskjema vedlagt for nærmere beskrivelse. Kontakt megler ved ytterligere spørsmål.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Elektrisitet samt luft-til-luft varmepumpe.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 403 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 282 563 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 617 226 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse og felles grøntareal med et mindre delareal regulert til felles gangareal (16 kvm) og felles parkeringsplass (4 kvm) i reguleringsplanen Grevevn.- Trygvesgt.- Ø.Jegersborggt. fra 1977. I reguleringsplanen Jegersborgkvartalet fra 1979 er et mindre delareal (11 kvm) regulert til kjørevei. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplanen for Larvik by 2015-2027. Eiendommen er underlagt en hensynssone for bevaring bygning og annet kulturmiljø (BEV_1):Bygninger og anlegg skal bevares. Deling av eiendommer, sammenføying av eiendommer og fradeling av bebygde tomter kan tillates, men slik at det bevaringsverdige miljøet ikke forringes. Ved utbedring og reparasjon skal bygningens karakter dvs. form, farge- og materialbruk og detaljering, opprettholdes eller tilbakeføres.
Eiendommen er båndlagt for regulering etter pbl. (H710_2) (Tunnelsone) innebærer at større tiltak på bakkenivå, som større og mindre byggesaker, reguleringsplaner, omregulering mm. kan tillates så lenge dette ikke medfører store terrenginngrep. Hvorvidt et tiltak kan tillates, eller om det bidrar til å vanskeliggjøre planarbeid og gjennomføring av jernbanetiltaket, vurderes av Larvik kommune i hver enkelt sak. Se forøvrig punktet "offentlige planer".
Reguleringsplankart, bestemmelser, kommuneplankart, samt utdrag av kommuneplanen med relevante bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det pågår planleggingsarbeid for ny jernbane gjennom Larvik. Larvik kommune har vedtatt at stasjonen skal ligge i Kongegata og gå over Øvre Jegersborggate. Arealer som vil kunne disponeres til et framtidig jernbaneanlegg i Øvre Jegersborggate er derfor båndlagt for framtidig regulering, og deler av eiendommen Øvre Jegersborggate 7 omfattes av denne båndleggingen. Nøyaktig plassering av anlegget er ikke avklart, men en utbygging kan medføre at bygningsmassen må rives. Eier vil da erstattes verdien av eiendommen  tilsvarende markedspris. Det gjøres oppmerksom på at utbyggingen fortsatt er på planleggingsstadiet og at det pr. dags dato ikke er bestemt når byggingen skal starte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om dette.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende heftelser som følger eiendommen:
1925/900250-2/30  Bestemmelse om veg  
09.06.1925  rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:2511  
Felles innkjørsel med d e
 
2012/1001477-2/200  Bestemmelse om gjerde  
26.11.2012  Bestemmelse om vedlikehold
Eier av Øvre Jegersborggate 7, Gbnr. 3020/2514, sørger for gjerde mot Øvre Jegerborggate 5 Gnr. 3020 Bnr. 2511, samt vedlikehold av denne.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp ihht. informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Snøfangere kan medfølge handelen etter nærmere avtale om ønskelig.
Jacuzzien medfølger i utgangspunktet ikke handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i dette.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Jegersborggate 7, 3257, Larvik, Gnr. 3020 bnr. 2514 i Larvik kommune

Eier

Morten Hansen Lene Hansen

Oppdragsnummer

22-21-0036

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.