Lamøya i Viksfjord

Idyllisk beliggende eiendom med sen kveldssol - u. boplikt - båtplass - garasje

Lamøya 4A , 3261 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Martin Sundet
Martin Sundet Eiendomsmegler
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 160 m²
Bruksareal 201 m²
Bruttoareal 218 m²
Tomt 1 774 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1984
Gårdsnummer 1030
Bruksnummer 40
Energimerking F
FINN.no 219352151
Sist endret 22.09.2021 09:29
Prisantydning 7 500 000
Totalpris 7 701 492
Ligningsverdi 561 302,-

Beregnet totalkostnad

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 201 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 701 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Lamøya 4A!
Eiendommen har en landlig og usjenert beliggenhet på Lamøya. Området består av en kombinasjon av hytter og eneboliger.
Bygget er vedlikeholdt over tid, men det må påregnes vedlikhold/påkostninger. Kronjuvelen er den deilige hagestuen med sen kveldssol og utsikt til sjøen. Her er det god takhøyde og skyvedører med store vindusflater.
Stor selveiertomt på 1,7 mål som er pent opparbeidet med gressplen, steingjerde og flaggstang. Den store eika i hagen bidrar til den usjenerte beliggenheten, samtidig som at det ikke står til hinder for sjøutsikten.
Med båtplass ligger alle muligheter åpne for at du kan utforske noen av Larviks mange perler og for å skape fine sommerminner for deg og de rundt.
Velkommen til visning!

Innhold

Eiendommen består av enebolig over to plan, frittliggende garasje og bod.
1. etasje inneholder stue, kjøkken, utestue, bad, soverom, vaskerom, samt entré. Fra utestuen er det adkomst til stor terrasse.
2. etasje inneholder to soverom, bod og gang.
Med eiendommen følger også båtplass på 2,5 meter i Strandvik bryggeanlegg.

Standard

Bygget ble opprinnelig oppført i 1984, og ble i 2017 tilbygget med flott utestue/vinterhage. Bygningsmassen er vedlikeholdt over tid, og holder normalt god standard. Det er god kvalitet på de innvendige overflatene med heltrebord på gulv, samt panel på vegger og i himling.
VVS/Teknisk:
Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett via privat anleggstilkobling.
Innvendig stoppekran tilkoblet hovedvannledning av plast finnes tilgjengelig på vaskerom.
Varmtvannstank fra 2004 plassert i rom med sluk.
Ny 200 liter varmtvannstank fra 2004.
Innvendige trykkvannsrør av kobber er delvis eksponert som åpent anlegg.
Avløpsrør av plast/PVC fra byggeår.
El. anlegg registreres å være under oppgradering i form av ny tilførsel og ny strømmengdemåler. Sikringsskap med porselenssikringer plassert på veggen i boden i 2. etasje. Sikringsskap, kabler og kontakterpunkter fra byggeår.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2004 - Ny varmtvannstank
2017 - Tilbygget vinterhage/utestue, samt ny terrasse
2017 - Delvis oppgradert kjøkken
2017 - Ny luft-til-luft til varmepumpe
2017 - Ny, rentbrennende peisovn
2020 - Kledning utvendig beiset/malt
Følgende rapportpunkter er gitt tilstandsgrad 2:
VVS - Til tross for at rørene framstår inntakt og velfungerende gis TG:2 i henhold til rapportens instruks.
Kjøkken - Alder
Vaskerom - Alder
Balkong/trapp ved inngangsparti - Noe setning i fundament som gir skjevheter og som har medført at del av rekkverk løsner fra vegg.
Taktekke - Alder
Vinduer - Alder
Yttervegger - alder
Følgende rapportpunkter er gitt TG:3
Kledning - Et mindre antall kledningsbord har påbegynt, mindre råte
Bad - Sprekkdannelser i enkelte fliser
Det må påregnes løpende vedlikehold/påkostninger. For ytterligere informasjon om boligens tilstand, se tilstandsrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.
Garasjen har støpt betongdekke og ble oppført i 2010. Garasjen er kledd med stenderverksvegger med utvendig vindsperreduk og trepanel. Betongstein på taket. Det er innlagt strøm og montert leddport med automatisk portåpner.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og rolig område på Lamøya ved Viksfjord - Larviks flotte skjærgård. Her finner du et stort antall holmer og skjær hvor du kan du utforske noen av Larviks mange perler. Området byr på fine turmuligheter og båtplasser.
Seilerhytta er et populært samlingspunkt om sommeren hvor du finner en koselig restaurant og forsamlingslokale med et variert utvalg av matretter. Seilerhytta tilbyr også uteservering hvor du kan nyte noe godt i glasset på fine dager.
I Larvik finner du Farris Bad - en av Nordens mest innholdsrike spa-avdelinger. Golf kan spilles i idylliske omgivelser ved Larvik Golfklubb på Fritzøe gård. For øvrig byr Larvik på masse aktiviteter for store og små og det er ingen grunn til å kjede seg. En dagstur til klatreparken Høyt & Lavt eller Foldvik Familiepark er absolutt å anbefale dersom man har barn og unge i huset.
Ta gjerne turen til Stavern for en is. Gatene fylles opp med turister sommerstid og du finner et variert og godt tilbud av kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og arrangementer.

Løpende kostnader

Årlig avgift til Lamøya miljø AS sitt private kloakkanlegg utgjør ca. kr. 2 300,- + mva. pr. år. Avgiften reguleres etter driftsutgiftene.
Årlig avgifft for båtplass utgjør ca. kr. 6 400,- pr. år.
Det må påregnes løpende kostnader til vedlikehold av privat vei.

Boligens areal

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 201 kvm, Bruttoareal: 218 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, vaskerom, mellomgang, soverom, dusjbad, stue, kjøkken og tilbygget utestue.
2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og to soverom.
Frittliggende garasje på 40 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra E18 ta avkjøringen til Bommestad i Larvik, og ta av på Fylkesvei 40 mot Larvik. Kjør rett frem i neste rundkjøring og følg Elveveien 4,5 km videre.
Ta til venstre I første rundkjøring og kjør broen over Lågen. Ta til høyre rett etter broen mot Østre Halsen. Ta til venstre i rundkjøringen inn på Kaupangveien. Følg Kaupangveien ca. 2,8 km og ta til høyre til Lamøya. Ta deretter første avkjøring til høyre.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 1 774 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med gressplen, steingjerde og flaggstang. Stort eik i hagen som bidrar til den usjenerte beliggenheten, samtidig som at det ikke står til hinder for sjøutsikten. I hagen finner du i tillegg en fin fjellknaus som du kan dandere og beplante etter eget ønske.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på eiendommen.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/ Einar Schau:
Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning med støpt plate av betong
mot mark. Ingen drenering i tradisjonell forstand.
Yttervegger med isolert stenderverk utvendig kledd med stående panel med smal, profilfrest overligger.
Det er i all hovedsak benyttet postvinduer med koblede rammer fra byggeår. Store skyvedører i utestue nye i forbindelse med byggingen av denne.
Boligens tak er tekket med betongtakstein fra byggeår.
Ca 45kvm stor terrasse utenfor utestue tilbygget i ca 2015. Gulvdekke av impregnerte bord over bjelkelag, samt rekkverk av stående bordganger i solid stand.
Platting med trapp i forkant av huset ved inngangsparti.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport fra takstmann vedlagt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for opprinnelig enebolig. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger ferdigattest for tilbygg vinterhage mot sørvest, samt tibygg mot nordøst datert 31.05.2021.
Det foreligger ferdigattest for riving og gjennoppføring av garasje datert 28.05.2021.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av eiendommen.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, varmepumpe, samt fyring i vedovn. Det er lagt varmekabler på bad og vaskerom, samt i tilbygget utestue.
Larvik kommune opplyser om at siste feiing ble utført i 2019. Kommunen har ikke opplysninger om det har vært tilsyn på røykløpet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 839 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Det er fire gebyrterminer i året med forfall i februar, mai, august og november.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 561 302 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 020 688 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som ikke er detaljregulert, men er avsatt til LNF-område i kommuneplanen med et mindre delareal avsatt til grønnstruktur. Det er angitt følgende hensynssoner for eiendommen:
Fornyelse (H830_1).
Båndlegging etter lov om kulturminner (H730_1): Alle områder som er båndlagt etter lov om kulturminner, skal forvaltes i samsvar med denenkelte fredningsforskrift.
Bevaring kulturmiljø (H570_1_NK): I områder avsatt med hensyn landskap - kulturlandskap, skal et helhetlig landskapsbilde, flora og fauna og kultur- og fornminner ivaretas. Områder med nasjonal status har benevnelsen NK og områder med kommunal status - KK. Eventuelle tiltak innenfor sonene forelegges kommunen for godkjenning. Det tillates ikke ny spredt bebyggelse i nasjonale og lokale kulturlandskapsområder.
Bevaring kulturmiljø (H560_1): I områder avsatt med hensyn naturmiljø langs vassdrag, er hensyn til naturmiljø, landbruk, landskap og friluftsliv viktig og skal ivaretas i størst mulig grad. Tiltak som kan forringe naturmiljøet eller medfører erosjon langs vassdrag er ikke tillatt.
Spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse (LNF-B): På disse tomtene kan følgende tillates
uten dispensasjon, hvis det ikke er i strid med viktige landskaps- og naturvernhensyn eller
kulturminner
- tilbygg og påbygg av bestående godkjent boligbebyggelse
- rivning og oppføring etter brann
- tilliggende frittliggende boder og garasjer som ikke skal benyttes til beboelse.
Bevaring Kulturmiljø (H570_2): Hensikten med hensynssonene er å bevare regionalt, nasjonalt og internasjonalt viktige historiske områder hvor kulturminner og landskapsrom samlet danner et særegent, helhetlig kulturmiljø.
Områdenes særpreg skal bevares og tiltak vurderes strengt.
Kommuneplankart og utdrag av relevante bestemmelser fra planen følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Reguleringsplaner under arbeid:
Det er varslet igangsetting av detaljert reguleringsplan for Kaupangområdet: Formålet med planen er å legge til rette for formidling av kulturminner fra Vikingtiden. Planen skal legge til rette for utbygging av et formidlingssenter, samtidig som den skal ivareta kulturminnene og kulturlandskapet i området.
For ytterligere informasjon og status om reguleringsarbeidet se http://tema.webatlas.no/larvik/planinnsyn med plan-ID: 201502, eller ta kontakt med megler
Kommuneplan under arbeid:
Navn: Kommuneplanens arealdel 2021-2033.
Status: Planforslag.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/591445-2/200  Forkjøpsrett på vilkår  
15.07.2013  Rettighetshaver:Gjertsen Gjert  
Forkjøpsretten gjelder selgeren og hans livsarvinger
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Privat vei, offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Eiendommen er tilkoblet Lamøys miljø AS sitt private kloakksanlegg frem til kommunalt nett.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg per utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at tilbehør og løsøre ikke medfølger i handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt.
Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

På grunn av dyre/fuglelivet på Lamøya er det båndtvang hele året.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lamøya 4A, 3261, Larvik, Gnr. 1030 bnr. 40 i Larvik kommune

Eier

Astri og Kåre Grette Gjertsen ved Gjert Gjertsen ihht. fullmakt.

Oppdragsnummer

22-21-0067

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.