Stavern / Bukta

Lys og romslig leilighet i 1. etasje med solrik uteplass - 3 soverom - 2 bad - Gangavstand til alle Staverns fasiliteter

Strandveien 38 , 3290 Stavern

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 95 m²
Bruksareal 102 m²
Bruttoareal 109 m²
Tomt 2 043 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1994
Gårdsnummer 5001
Bruksnummer 1034
Energimerking F
FINN.no 216057975
Sist endret 27.04.2021 14:13
Prisantydning 4 400 000
Totalpris 4 518 992
Ligningsverdi 681 786,-

Beregnet totalkostnad

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 118 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 518 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Lys og romslig leilighet i ettertraktet sameie med attraktiv beliggenhet i Stavern sentrum. Her bor du kun en liten rusletur unna butikker, restauranter og kafeer for å nevne noe. Stavern er særlig kjent for sitt fantastiske sommerliv med et stort innslag av kulturelle tilbud. Sjø, båthavn og hyggelig gater er del av nærmiljøet her. Det er også kort vei til flotte turområder, samt flere fine sandstrender i området.
Leiligheten ligger i 1. etasje og har adkomst direkte fra bakkenivå. Leiligheten inneholder gang, lys og trivelig stue, kjøkken, mellomgang, 3 soverom, samt et ekstra bad/vaskerom. Fra stua har du utgang til en lun og solrik uteplass.
Dette er en super leilighet for deg som ønsker å bo sentralt i Stavern, men likevel i et rolig område. Her bor du i et maritimt, intimt miljø omgitt av kystnatur med havet som nabo.
Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten inneholder entré, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til uteplass, mellomgang med inngang til 2 soverom og bad, samt ytterligere 1 soverom med inngang til praktisk vaskerom/ekstra bad.
Ekstra lagringsplass i utebod.

Standard

Innholdsrik og arealeffektiv leilighet bygget i 1994. Leiligheten ligger i 1. etasje med inngang fra bakkeplan og har i tillegg en utebod i kort gangavstand fra leiligheten. God og arealeffektiv planløsning.
Lys og pen stue med god plass til møblering av bl.a. sofagruppe og spisestue, samt at det er en flott peis. Stua får mye naturlig lys fra vindusflatene og har utgang til en flott, vestvendt uteplass som er delvis takoverbygget. Her sitter du lunt med gode solforhold.
Fra stua er det inngang til kjøkken og spiseplass. Lyst og pent kjøkken som på 2010-tallet ble sprøytemalt av fagpersoner, samt at nye toppoverskap ble montert. Kjøkkenet har mye plass på heltre benkeplate, samt i skuffer og skap. Frittstående hvitevarer i form av komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er 115 liters varmtvannstank plassert i underskapet.
Leiligheten har et pent flislagt bad fra 2012 utført av fagpersoner i tidligere eiers eiertid. Det er flislagt gulv og vegger med varmekabler. Badet inneholder servant i innredning, Porsgrund Showerama dusjkabinett, samt vegghengt toalett. Ingen fuktavvik registrert av takstmann. Da det benyttes lukket dusjløsning er rommets overflater i stor grad beskyttet mot unødig fuktbelastning.
Det er i tillegg et praktisk vaskerom i leiligheten med dør fra både gangen og hovedsoverommet. Vaskerommet inneholder opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, vegghengt vaskekum i stål, toalett og servant i innredning. Rommet er i opprinnelig stand med flislagt gulv og vegg av malt strie.
Hovedvannledning inn til boligen, samt avløpsrør ut er begge av plast. Innvendige trykkvannsledninger av kobber. Ingen avvik registrert av takstmann.
Leiligheten besitter normalt god standard på innvendige overflater og installasjoner. Boligen framstår som forsiktig brukt hvor vedlikehold er utført i henhold til forventet intervaller, og hvor overflatekvaliteten er nøytral og solid.
For nærmere beskrivelse av boligens standard, se tilstandsrapport vedlagt i komplett salgsoppgave.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Bukta i Stavern - spesielt godt boligområde med sentral beliggenhet og gangavstand til Staverns koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgård. Nærhet til skoler, barnehage, lekeplass, butikker, spisesteder, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud til mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.
Larvik sentrum ligger heller ikke langt unna med bil eller buss. Her har du bla. populære Amfi kjøpesenter og ellers mange gode servicetilbud og fasiliteter. Fra sentrum er det ikke langt til Nordbyen kjøpesenter, Bølgen kultursenter, samt flotte tur og rekreasjonsområder med Bøkeskogen, Farris-vannet og Vestmarka, samt kort vei til Fritzøe Brygge, Indre Havn og bystranda.
Torp Flyplass ligger under 30 min kjøring fra eiendommen.

Felleskostnader

5 733 pr. kvartal.
Felleskostnadene betales pr kvartal med forfall hhv. 1/2, 1/5, 1/8 og 1/11 forskuddsvis. Pr mnd. utgjør felleskostnadene kr. 1 911,-. Felleskostnadene fordeles på leilighetene ihht. eierbrøk.
Felleskostnader inkluderer fellesutgifter som strøm, styrehonorar, vedlikehold av utvendig bygg, regnskapsfører vedr. fellesregnskapet, forsikring, internett og kabel TV. Listen er ikke uttømmende.
Det må forventes en økning av fellesutgiftene til kr. 6 420,- pr kvartal (kr. 2 140,- pr mnd.). Dette er foreslått til årsmøte som forventes avholdt i juni. Merutgiftene skal gå til utvendig oppussing.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen fellesgjeld.

Andel formue

kr. 6 421

Sameie

Boligsameie Kvartal II Stavern, Org.nr.: 980 580 385.
Forretningsfører i sameiet er Raymond P. Eriksen.
Styreleder i sameiet er Reinert Rakke.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte sameier vedlikeholder:
- Bruksenheten innvendig med tilhørende vinduer og dører.
- Drifts- og vedlikeholdskostnader vedrørende bygningsdelen eller tekniske anlegg som bare er til nytte eller brukes av den enkelte seksjonseier.
- Uteområdet/ hage som hver enkelt eier disponerer.
Styret har utarbeidet en rullerende vedlikeholdsplan for det ytre vedlikeholdet og samt en HMS plan for å sikre beboerne et trygt bomiljø.
Dugnad må påregnes.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.
Leiligheten har ingen fellesgjeld.

Forsikring

Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1411855-1.1
Bygningsmassen er forsikret i Protector Forsikring ASA (Avtalenummer: 1411855-1.1) via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Siste tilgjengelige regnskap er for året 2019. Regnskapet viste et underskudd på kr. 119 808,-. Underskuddet skyldes i hovedsak vedlikehold. I budsjett for 2020 er det lagt til grunn at sameiet skal gå med kr. 27 754,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene kan boligen kun selges til juridiske personer (ikke selskaper).
Vedtektene og husordensreglene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler og regnskap før bud inngis.

Husdyrhold

Det foreligger ikke noe forbud mot dyrehold, men det anmodes om at styret kontaktes hvis husdyr ønskes anskaffet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 109 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, kjøkken, stue, mellomgang, dusjbad, vaskerom og 3x soverom
Utebod:
Bruksareal: 7 m².
Primærrom: 0 m².  
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.
Entré: 6kvm
Kjøkken: 11.6kvm
Stue: 31kvm
Mellomgang: 3.5kvm
Soverom1: 8kvm
Soverom2: 7.5kvm
Soverom3: 12kvm
Dusjbad: 5kvm
Vaskerom: 7.3kvm
Utebod: 6.7kvm

Adkomst

Fra Larvik følger du Larviksveien mot Stavern. Ta til venstre inn Risøyveien og deretter til høyre inn Prinsensgate ved Coop. Ta deretter første til høyre inn Strandveien. Her er det parkeringsplasser og gjesteparkering. Leilighetsbygget ligger på venstre side av veien i enden av parkeringsplassen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 043 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Her kan man nyte gode solforhold og fin utsikt til felles atriumshage. Felleseiendommen er pent opparbeidet med steinbelagte internveier, plenareal og flotte beplantninger. Her finnes uteboder og det er satt ut felles sittegrupper.

Garasje / Parkering

Parkering på egen biloppstillingsplass. Gjesteparkering på egne plasser.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 12.04.1994. Utdrag av bygningstegninger er vedlagt i salgsoppgaven. Kontakt megler for å få oversendt alle tegninger.
I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området

Solstad barnehage, Stavern barneskole og Brunla ungdomsskole.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten. Ved utleie skal styret informeres og det må gis skriftlig samtykke til dette.

Oppvarming

I stue er det oppført elementpeis med peisovninnsats av støpejern med glassfelt i dør. Det ligger plate av ildfast materiale på gulv i forkant av ildstedet. Peisen har tilluft via spalter i underkant, samt via rist i topp.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 10 872 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Oppgitt årsbeløp er kommunens årsprognose for inneværende år (2021).

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 681 786 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 454 429 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen liger i et regulert område. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan for Stavern by 2015-2027, ikraft 16.09.2016. Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde ENH_1 som sier at nye tiltak skal tilpasse/videreføre den enhetlige bebyggelsesstrukturen i området. Relevante bestemmelser fra kommunedelplanen følger vedlagt i salgsoppgaven.
Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse med delareal til gang- og sykkelvei, i reguleringsplan for Bukta, Risøya - kvartal B, ikraft 28.09.1994.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplaner under arbeid:
- Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er boplikt i denne delen av Larvik kommune og kjøper må undertegne rødt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, som bekrefter at eiendommen vil bli benyttet som helårsbolig. Merk at det ikke er krav om at kjøper selv benytter eiendommen som helårsbolig og at kravet kan oppfylles ved utleie.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
ok 1993/8565-2/30  Erklæring/avtale, 07.12.1993 
Panterett til sameiet for kr 12.000 som sikkerhet for fellesutgifter
Uten opptrinnsrett med plikt til å vike prioritet innen- fpr 90 % av godkjent lånetakst
Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
nei 1994/2883-2/30  Best om garasje/parkering,  25.04.1994 
Seksjonseieren har plikt til å kjøpe/leie parkering/garasjeplass i særskilt parkeringsanlegg som blir oppført for Kvartal B dersom noen i husstanden disp bil
Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen
nei 1994/2883-3/30  Bestemmelse iflg. skjøte, 25.04.1994 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
ok 2006/9051-1/30  Erklæring/avtale, 09.11.2006 
Drifts-og vedlikeholdsplikt for parkeringsplasser på gnr 5001 bnr 1046 og 1047
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Kommunal vei. Offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres oppmerksom på at innbo og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg, da selger er verge. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Eiendommen selges av verge som ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Strandveien 38, 3290, Stavern, Gnr. 5001 bnr. 1034 snr. 13 orgnr. 980580385 i Larvik kommune

Eier

Lillann Kristiansen Eva Haakenrud

Oppdragsnummer

22-21-0101

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.