Stavern

Strandlinje, sjøutsikt, stor tomt, enebolig og dobbel garasje i gangavstand til Stavern sentrum - Sjelden mulighet!

Larviksveien 60 , 3290 Stavern

VISNINGER

15. juni tirsdag kl. 17:30-18:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Knut Leinæs
Knut Leinæs Partner / Advokat / Eiendomsmegler
Cecilie Moe
Cecilie Moe Eiendomsmegler / Partner
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 95 m²
Bruksareal 195 m²
Bruttoareal 218 m²
Tomt 1 705 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Byggeår 1930
Gårdsnummer 4044
Bruksnummer 45
Energimerking G
FINN.no 220893902
Sist endret 10.06.2021 14:34
Prisantydning 4 690 000
Totalpris 4 821 242
Ligningsverdi 572 371,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 131 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 821 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Rett før Stavern sentrum ligger Larviksveien 60 - En sjelden mulighet med strandlinje, stor tomt, dobbel garasje og enebolig over to plan. Fra eiendommen har du nydelig sjøutsikt mot Larviksfjorden!
Eneboligen er antatt bygd på 1930-tallet og har hatt noen oppgraderinger på midten av 1980-tallet, men fremstår i all hovedsak som et renoveringsobjekt. Stor dobbel garasje med kjeller oppført i ca. 1988. Garasjen har støpte etasjeskiller og ca. 40 kvm. stor uinnredet underetasje med vann- og avløpsrør ført frem. Eget sikringsskap i garasjen.
I kommuneplanen er det lagt inn en byggelinje noen meter øst for dagens bygningsmasse. Bygging på sjøsiden av denne linjen vil medføre dispensasjon fra kommuneplanen og antas lite sannsynlig. På samme måte antas det kurant å bygge bak byggelinjen.
Kort rusleavstand til Stavern sentrum med dagligvarebutikker, vinmonopol, apotek, butikker, restauranter, kafeer mm. Kort vei også til flotte turområder på blant annet Kyststien, samt til barnehage og skoler.
Velkommen til visning!

Innhold

Boligen inneholder entre, gang, romslig stue og kjøkken i 1. etasje. Fra stua er det utgang til balkong.
I underetasjen er det 1 stort soverom, bad og diverse boder.
Frittstående dobbel garasje med uinnredet kjeller.
1.etg
Entrè: 2kvm
Gang: 7kvm
Stue: 35kvm
Kjøkken: 17.6kvm
U.etg
Trappegang: 3kvm
Gang: 6.3kvm
Soverom1: 18.7kvm
Baderom: 4.4kvm
Bod1: 3kvm - takhøyde 191cm
Bod2: 5.5kvm - kan benyttes som vaskerom
Bod3: 6.5kvm

Standard

Enebolig med dobbel garasje og stor tomt med strandlinje. Opprinnelig alder på eneboligen er ukjent, men antas å være på 1930-tallet. Stor dobbel garasje med kjeller oppført i ca. 1988. Garasjen har støpte etasjeskiller og ca. 40 kvm. stor underetasje med vann- og avløpsrør ført frem. Underetasjen har gulvdekke av betong og vegger av pussede blokkonstruksjoner. Eget sikringsskap i garasjen.
Det ble foretatt noen oppgraderinger på eneboligen på midten av 1980-tallet, men eiendommen fremstår i all hovedsak med renoveringsbehov.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
1987-Skiftet de fleste vinduer
1980-tallet-Nytt taktekke og takrenner
1980-tallet-Bad oppusset
1980-90-tallet-Kjøkken oppusset
2013-Ny terrassedør i stue hovedetasjes
2014-Ny 200liter varmtvannstank
Kjøkken med innredning fra 1980-90-tallet i greit fungerende stand med malte heltrefronter. Som forventet har innredningen noe slitasje og enkelte fronter trenger et strøk maling. Kjøkkenet er romslig og har god plass til kjøkkenbord ved vinduet - herfra har du nydelig sjøutsikt.
Romslig stue med plass til møblering av spisestue og sofagruppe. Fra stua er det utgang til en 17kvm stor balkong. Herfra er det også flott sjøutsikt. Det bør påregnes utskiftninger av materialer og overflatebehandling på balkongen.
Flislagt baderom fra 1980-tallet i boligens underetasje. Badet inneholder servant i innredning, badekar og toalett. Det er registrert sprekk i fliser og det foreligger derfor en risiko for utettheter. Det bør påregnes renovering.
Det er i dag innredet 1 svært romslig soverom i underetasjen. Boligen har kjeller under hele huset. Kjelleren er innredet med flere bruksrom, samt enkelte grovboder.
Boligen har en gjennomgående eldre, men fungerende, innvendig standard. Det er gulv av heltrebord, vinylbelegg, tepper og fliser. Vegger av malt glassfiberstrie samt panel og trefiberplater. Himling av malte plater.
El. anlegg er ikke teknisk vurdert, men registreres å være delvis oppgradert med automatsikringer fra ca 1980-tallet. Sikringsskap montert på vegg i kjellergang.
Det er flere punkter i rapporten som har fått TG2 og TG3, da det er flere bygningsdeler og innredninger som enten nærmer seg, eller har utgått forventet levetid. Det bør påregnes renovering og modernisering av boligen. For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Stavern - en liten perle langs Vestfoldkysten. Med koselige smågater med eldre trehusbebyggelse og flotte skjærgårder er Stavern et populært sted å bo og feriere i.
Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker, gallerier. I tillegg er det en rekke med kulturelle tilbud og mindre arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Larvik sentrum er også kun en bil- eller busstur unna. Her finnes butikker, kafeer og restauranter, kjøpesenteret Amfi samt et mangfold av andre tilbud og tjenester. Fra Larvik sentrum er det kort vei til kjøpesenteret Nordbyen samt gangavstand til flotte turområder i Bøkeskogen og Farris både sommer og vinter. Larvik sentrum kan også by på nærhet til Indre Havn, jernbanen og annen offentlig transport, Kulturhuset Bølgen, Fritzøe Brygge, Farris Bad og strandpromenaden til Tollerodden.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 218 kvm
Enebolig:
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 33 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, gang, 1x soverom og baderom
1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, stue og kjøkken
Garasje:
Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 0 m².
1. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 0 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Fra Larvik følger du skilt mot Stavern. Rett før du får Stag-banen på venstre side ligger eiendommen på venstre side av veien.
Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisning. Benytt gjerne kartet i annonsen til å lage adkomstbeskrivelse.

Tomt

Areal: 1 705 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor, selveiet tomt opparbeidet med eneboligen, garasjen og gressplen ned mot sjøen. God boltreplass for liten og stor!

Garasje / Parkering

Det er dobbel garasje på tomta med uinnredet kjeller under.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning med støpt betongdekke og grunnmurer av pussede betongblokker. Fuktsikring av murer delvis oppgradert i 1988 - synlig Platon-plast. Forventet levetid for dreneringen er utgått, noe som også bekreftes med fuktskjolder i underetasjen.
Yttervegger av isolert stenderverk. Kledning av type liggende vestlandspanel fra byggeår. Naturlig slitasje finnes, og må forventes. Enkelte bord bør skiftes, men brorparten framstår OK. Kledningen er montert uten bakenforliggende luftespalte.
Så godt som alle vinduer skiftet på midten av 1980-tallet. Vinduene fungerer, men den forventede levetid er utgått og utskiftning må påregnes innen rimelig tid. Enkeltfløyet terrassedør fra 2012 i stue hovedetasjen. Begrenset slitasje. God forventet restlevetid.
Boligens tak er tekket med betongtakstein fra anslått 1980-90-tallet - konkret alder ikke kjent. Enkelte eldre lekkasjeskjolder på loft er avdekket - dog tørt pr i dag. Brorparten av takets forventede levetid er medgått.
17kvm stor balkong utenfor stue i hovedetasje. Et generelt etterslep av vedlikehold er registrert - påregn tiltak i form av materialutskiftninger, samt
overflatebehandling. Råte i deler av rekkverk.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Garasje godkjent i 1988, tegninger er vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger ikke byggetegninger på eneboligen og byggeår er dermed usikkert. Oppgitt byggeår er kun et estimert årstall.

Barnehage / skole i området

Solstad barnehage, Stavern barneskole og Brunla ungdomsskole.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming av bygget skjer via elektrisitet, samt vedfyring i ovn tilkoblet byggets pipestokk.
Det er registrert et par avvik vedr. innkledd pipeside, samt manglende taktrinn for feier, fra tilsyn i 2006. Det er uvisst om dette er utbedret i ettertid, og boligen selges som den står.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 11 839 pr. år
Det betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon samt feie- og tilsynsgebyr. Oppgitt beløp er kommunens årsprognose for inneværende år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 572 371 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 060 536 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse og grønnstruktur med et mindre delareal (7 kvm.) til naturområde, i Kommunedelplan for Stavern by 2015-2027. Deler av eiendommen mot øst omfattes også av hensynssone H540_1: Hensyn grønnstruktur.
Utdrag fra kommunedelplan: "I områder avsatt med hensynssone - verdifull grønnstruktur bør topografi, enkelttrær og stiforbindelser være førende for hvordan bebyggelsen plasseres i terrenget. Områdene skal ved regulering vurderes sikret som formål grønnstruktur. Vedlikeholdsskjøtsel er tillatt."
I kommuneplanen er det lagt inn en byggelinje noen meter øst for dagens bygningsmasse (gråstiplet linje). Bygging på sjøsiden av denne linjen vil medføre dispensasjon fra kommuneplanen og antas lite sannsynlig. På samme måte antas det kurant å bygge bak byggelinjen.
Eiendommen er i hovedsak uregulert, mens en liten del av eiendommen mot veien er regulert til gang-/sykkelvei. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.
Utdrag fra kommuneplan, samt kommuneplankart følger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033 er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Huset ligger innenfor området med boplikt. Kjøper plikter å undertegne på egenerklæringsskjemaer vedr. boplikt ifbm. kjøpet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1938/1709-1/30  Bestemmelse om vannledn. 25.10.1938 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4044 Bnr:46 
1938/1710-1/30  Bestemmelse om vannledn.  25.10.1938 
Vegvesenets betingelser vedtatt
Gjelder denne registerenheten med flere
1957/602-2/30  Best. om båt/bryggeplass 09.03.1957 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4044 Bnr:106  
Overført fra: 0709-4044/63
Eiendommen gbnr. 4044/106 har rett til båtplass på nedre del av eiendommene Larviksveien 60-64.
2018/368610-1/200  Jordskifte 26.01.2018 21:00
Sak 16-138682RFA-JTON GLØERSTUA
Gjelder denne registerenheten med flere
Jordskifte er en dom fra jordskifteretten vedr. avklaring av eiendomsgrensen med naboen mot øst.
Det er i 2012 inngått en avtale med naboen mot nord (gbnr 4044/144) vedr. kjørbar veirett over hverandres eiendom som vist i kartskisse vedlagt prospektet. Eier av naboeiendommen bestrider rettigheten uten at det er fremlagt dokumentasjon i den forbindelse.
Kopi av servituttene er vedlagt i salgsoppgaven, med unntak av jordskifte som kan fås ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.
Det er nedgravd spillvannsledninger over nedre del av tomta mot øst, se ledningskart vedlagt i salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til knut@leinaes.no eller SMS: 92 05 35 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Eiendommen selges som den står og er vasket innvendig av firma før visning. Det blir ikke foretatt ytterligere rengjøring før overtagelse.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Larviksveien 60, 3290, Stavern, Gnr. 4044 bnr. 45 i Larvik kommune

Eier

Bjørg Alvilde Larsen og Kjell Larsens dødsbo v/ Larvikadvokatene - Håvard Wiig Andersen

Oppdragsnummer

22-21-0102

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.