Fagerli/Nanset

Delikat selveier - 3 soverom - flytt rett inn - nær skole - trivelig område - god standard

Sportsveien 16 , 3269 Larvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristin Sundling
Kristin Sundling Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 120 m²
Bruksareal 125 m²
Bruttoareal 137 m²
Tomt 800 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2006
Gårdsnummer 2009
Bruksnummer 13
Energimerking D
FINN.no 218366335
Sist endret 14.06.2021 11:44
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 073 742
Ligningsverdi 920 163,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 83 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 073 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Sportsveien 16!
Dette er en fin leilighet over 2 plan beliggende i en flermannsbolig på populære Fagerli/Nanset. Her bor du med kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, Nordbyen kjøpesenter og Larvik sentrum. Det er også kort vei til fantastiske turområder i Vestmarka og Bøkeskogen. Her bor du både sentralt, men likevel i et stille og rolig boligområde.
Leiligheten som nå selges utgjør halvparten av boligbygget og ble i sin helhet nybygget i 2006. Leiligheten er innredet i lyse og tidsriktige farger, så her kan du flytte rett inn. Planløsningen er gjennomtenkt og leiligheten inneholder i 1. etasje: Trivelig gang, kombinert vaskerom og bad, luftig stue og kjøkken i åpen løsning. I 2. etasje er det gang, 3 gode soverom og ett flott bad med deilig boblekar.
Ved leilighetens inngangsparti er den en koselig terrasse. Her kan du enkelt skape din egen lille oase med fine utemøbler og vakre blomster og grønne planter i krukker. Her kan du virkelig nyte flotte sommerdager, og midtsommer har du solen her fra ca. kl. 16:00-19:30 ifølge selger. Det finnes også en praktisk utebod for oppbevaring av f.eks. sportsutstyr. Parkeringsplass like ved boligens inngangsparti.
Dette er en super bolig for deg som ønsker noe lettstelt og sentralt, men likevel ønsker å bo i et rolig område.
Ditt neste hjem?

Innhold

1. etasje:
Gang: 10.8 kvm
Vaskerom: 3.6 km
Stue: 32 kvm
Kjøkken: 10.3 kvm
2. etasje:
Gang: 7.6 kvm
Baderom: 9 kvm
Soverom 1: 13.2 kvm
Soverom 2: 11.5 kvm
Soverom 3: 15.3 kvm

Standard

Halvparten av flermannsbolig beliggende i et veletablert boligområde. Den delen av bygget som utgjør leiligheten som nå selges ble påbygget opprinnelig del av bygget som nybygg i 2006. Boligen besitter en normal god innvendig standard.
Innvendige overflater:
Gulv er hovedsakelig av parkett og keramiske fliser.
Veggflater av malte og tapetserte plater / MDF-panel.
Himlinger hovedsakelig av Takess-plater.
Bad:
Badet er i opprinnelig stand fra byggeår. Det er fliser på gulv med oppkant til vegg, vegger av MDF-panel, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes Porsgrund Showerama dusjkabinett, hjørnebadekar med dyser, servant med skapinnredning og toalett. Rommet er ventilert via ventil med naturlig avtrekk.
Vaskerom:
Kombinert vaskerom og bad beliggende i 1. etg. Rommet er i opprinnelig stand fra byggeår og har fliser på gulv med oppkant til vegg, vegger av MDF-panel, samt himling av Takess-plater. Av installasjoner finnes opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, innredning, toalett og servant. I rommet er det også montert en 120 liter varmtvannstank, samt koblingsskap for rør-i-rør system. Rommet er ventilert via ventil med naturlig avtrekk.
Kjøkken:
Kjøkkenet har parkett på gulv, samt vegger og himling av MDF-panel. Innredningen er fra byggeår og har fronter av malt MDF, skrog av foliert spon, samt benkeplate av stavlimtre heltre. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til yttervegg.
VVS/Teknisk:
Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsnett.
Alle rørføringer er i opprinnelig stand fra byggeår.
Trykkvannsrør i form av rør-i-rør-system.
Avløpsrør av plast/PVC fra byggeår.
Sikringsskap er plassert på vegg i gang.
El-anlegg med nyere type automatsikringer og delvis skjult / delvis åpent ledningsnett.
Følgende oppgraderinger er foretatt:
*oversikten er ikke nødvendigvis komplett
2014-Ny MDF-panel i stuehimling
2019-Kledning sist gang overflatebehandlet
2020-Utbedret vannlekkasje på vaskerom; i sin helhet utbedret på forsikring i 2021
Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er tilstandsgrad 2:
Takkonstruksjon: På loft registreres det forholdsvis mye svertesopp som oppstår som resultat av kondensering forårsaket av minimal ventilering på loft. Anbefales å anlegge luftgjennomtrekk på loftet.
Vegger: Synlig noe sig i overgang bjelkelag til yttervegg - synliggjøres som sprekker under fotlister i særlig 2. etg. Stabilt i mange år. Målt planavvik på gulv i stue lik ca. 1 grad.
Kjøkken: Stedvis høy slitasje.
Vaskerom: Som våtrom er den forventede levetid utgått, men det skal presiseres at som vaskerom er det lite som tilsier at rommet ikke ivaretar sin funksjon og ikke vil gjøre dette i ytterligere tid.
Bad: Medgått forventet levetid. Sprekkdannelser i silikonering i overgang gulv til vegg.
Etasjeskiller: Planavvik på gulv synlig inn mot belistning. Årsak forventes å være en mindre setning i bygget. Selger oppgir at disse avvikene har vært stabile i mange år.
Balkong: Generell slitasje utløser forhøyet TG.
Innvendige overflater: Parkett noe slitt og har sprilkende skjøter, særlig på kjøkken i 1. etg.
Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende på populære Fagerli/Nanset med kort vei til skoler, barnehager, butikker og til det meste Larvik by har å tilby. Gode handlemuligheter med bla. Nordbyen kjøpesenter, Larvik sentrum og Amfi kjøpesenter ikke langt unna. Meget gode turmuligheter i nærheten med bla. Vestmarka - et flott turområde sommer som vinter. Turområdet byr på turstier, fiskevann og løypenett. I tillegg er det flotte lysløyper i vakre Bøkeskogen og herlige bademuligheter i Farris-vannet. På Fagerli er det ett flott idrettsanlegg hvor du kan teste ut den populære aktiviteten diskgolf på en pent opparbeidet bane med 18 hull i skogsområdet.
Nydelige sommerperler som Stavern, Nevlunghavn og Helgeroa er kun en liten kjøretur unna. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.
En kort kjøretur unna finner man Larvik Golfklubb - en av Norges beste golfbaner. Her finnes det 2 golfbaner med henholdsvis 9 og 18 hull. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Sameie

Boligen er seksjonert, men det praktiseres ikke fellesutgifter ol. i sameiet. Det er heller ingen fellesgjeld, og finnes heller ikke regnskap, ordensregler etc. i sameiet.

Forsikring

Bygningsforsikring og innboforsikring må besørges av kjøper.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene er inntatt i salgsoppgaven. Vi anbefaler alle interessenter til å sette seg inn i sameiets vedtekter før bud inngis.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 137 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, baderom og 3 soverom.
I tillegg finnes en utvendig bod på ca. 5 kvm som s-rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adkomst

Adkomst direkte fra Sportsveien.
Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.
Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Tomt

Areal: 800,7 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal for sameiet. Denne seksjonen har dog. eksklusiv bruksrett til et tilleggsareal som ligger mot nordre hjørne av tomten.

Garasje / Parkering

Oppstillingsplass for 2 biler rett ved boligens inngangsparti.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:
Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning med støpt dekke og murer av betong. Yttervegger av stenderverk med trepanel, samt takverk med betongtakstein. Kledningen er montert uten lufting mot underlaget. Det registreres noe skjevheter i etasjeskiller - antagelig grunnet en begrenset setning i bygget. Tradisjonelle husmorvinduer med isolerglass av god kvalitet. Ved inngangsparti finnes terrasseplatting oppført av tradisjonelle trekonstruksjoner. Gulvdekke av beisede, impregnert bord over bjelkelag fundamenter til grunn med søyler. Rekkverk av stående bord og trapp til terreng.
For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 14.02.2006 for eiendommen. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet. Det er varmekabler i gulvene i gangen, vaskerom, kjøkken/stue og bad i 2. etg.
Det er pipe i boligen, men det er ikke montert ildsted.
Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 493,75 pr. år (årsprognose fra Larvik kommune)
Det betales avgift for: Vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 920 163 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 312 585 pr. 31.12.19
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område og er avsatt til bolig i kommunedelplan for Larvik by. Eiendommen omfattes av bestemmelsesområde VAR_1 som sier at det i områdene kan fortettes, også i nyskapende strukturer, men slik at volumet er tilpasset tilliggende bebyggelse. Se kommunedelplan for Larvik by for mer informasjon eller utdrag av den relevante bestemmelsen som følger inntatt i salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Fagerli-Trostvedt, ny 1-7 skole med formål boligbebyggelse. Dokumentet følger inntatt i salgsoppgaven.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommunedelplan for Larvik by 2021-2033 med sentrumsstrategi er under arbeid.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1919/900156-3/30 Skjønn tinglyst 06.05.1919 
Rettighetshaver: Hedrum vannverk
Gjelder grunnavståelse
Overført fra: 3805-2009/13
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kopi av dokumentet er rekvirert hos kartverket, men ikke mottatt.
1951/2105-2/30 Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 28.09.1951 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Larvik kommune og Larvik og Omland vannverk
Overført fra: 3805-2009/13
Gjelder denne registerenheten med flere
- Rett for vannverket til å anlegge og vedlikehold sine ledninger i veien og på eiendommen, samt rett til benyttelse av veien.
2006/1840-1/30 Erklæring/avtale tinglyst 08.03.2006 
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 2009 Bnr: 414  
Bestemmelse om veg
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Plan-og byggesak
Overført fra: 3805-2009/13
Gjelder denne registerenheten med flere
- Gbnr 2009/414 skal ha rett til kjørbar vei over gbnr 2009/13 som vist med rød farge på kartbilag.
- Gbnr 2009/13 skal ha rett til vedlikehold av ledninger for vann og avløp over gbnr 2009/415 som vist med blå farge på kartbilag.
2006/10681-2/30 Erklæring/avtale tinglyst 29.12.2006
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
- Eiendommen er oppdelt i seksjoner.
Rettigheter på 3805-2009/18:
1931/900146-1/30 Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 07.10.1931 
Overført fra: 3805-2009/13
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 2009 Bnr: 13  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 2009 Bnr: 13 Snr: 1  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 2009 Bnr: 13 Snr: 2  
Rettighetshaver: Knr: 3805 Gnr: 2009 Bnr: 13 Snr: 3  
Overført fra: 3805-2009/13
- Kopi av dokumentet er rekvirert hos kartverket, men ikke mottatt.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. En liten del av adkomsten til eiendommen går over privat veg som eies av Larvik kommune.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Følgende medfølger handelen: Oppvaskmaskin.
Frittstående kjøleskap på kjøkkenet medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema at det er forholdsvis mye svertesopp i takkonstruksjonen og at det anbefales å anlegge luftgjennomtrekk på loftet. I følge selgers egenerklæringsskjema var det mus på loftet for ca. 3-4 år siden, men at det ikke har vært tegn til mus etter dette.
Selger har fått opplyst fra sine naboer som bor vegg-i-vegg at det har vært observert mus på kjøkken i 2. etg. hos naboen (tatt med musefelle), samt på deres loft. Naboen som bor i etasjen under har opplyst til selger å tidligere observert rotter og en type små biller i kjelleren. Det er gjennomført tiltak for å prøve å utbedre problemet. Det presiseres at forholdene i dette avsnittet ikke gjelder denne seksjonen som nå selges, men naboleilighetene som ligger vegg-i-vegg. Selger har ikke kjeller og har aldri opplevd tilsvarende problemer i sin leilighet.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Sportsveien 16, 3269, Larvik, Gnr. 2009 bnr. 13 snr. 1 i Larvik kommune

Eier

Maria Yoon Steen

Oppdragsnummer

22-21-0125

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Leinæs & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.